Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A NIKE megvásárolta a „DotSwoosh” eth domain nevet

A NIKE megvásárolta a „DotSwoosh” eth domain nevet

A Nike RTFKT lecsapott a „DotSwoosh” Ethereum domain névre. Ezzel a Web3 márka RTFKT már 10 Ethereum domain név tulajdonosa.

 

Megvan az első 10 darab eth domain

Az RTFKT, a Nike Web3 ága immár 10 Ethereum Name Service (ENS) domain tulajdonosa a dotswoosh.eth 19,72 ETH-ért, nagyjából 35 000 dollárért történő megvásárlását követően. A Nike pénteki dotswoosh vásárlásának pontos oka ugyan még nem ismert, de ahogy néhányan rámutattak a Twitteren, a Nike azt tervezi, hogy a jövőben a domaint ENS aldomainek kiadására használja. 

A dotswoosh.eth mellett az RTFKT birtokolja a következő címeket is: artifacts.eth, rtfkt.eth, skinvial.eth, drmos.eth, mintvial.eth, dreamos.eth, spacedrip.eth, dripcoin.eth és m2tekno.eth.

A NIKE 35 000 dollárért megvásárolja a „DotSwoosh” domain nevet Forrás:cryptonews.net

A jövőben a Nike lehetővé teheti bizonyos NFT-k vagy egyéb kriptoeszközök birtokosai számára, hogy ENS aldomaint regisztráljanak a dotswoosh.eth alatt.Carolyn Davidson grafikus és tervező készítette a Nike ikonikus swoosh logóját még 1971-ben. Érdekesség, hogy állítólag anno csak 35 dollárt fizettek a munkájáért.

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

NFT égetés az új kinézetért

Úgy tűnik, hogy a Nike ENS játékai egy meghatározott stratégia részét képezik a jelenlegi érdekeltségei alapján. Ide tartozóan a Mint Vial valószínűleg utalás a CloneX Mint Vial Ethereum NFT-kre, amelyek égetésével egyedi CloneX avatar NFT-t lehet létrehozni.

A NIKE 35 000 dollárért megvásárolja a „DotSwoosh” domain nevet Forrás:medium.com

A Nike igencsak aktív a kriptovaluták világában. Minden jel arra mutat, hogy egy jól megtervezett kampány keretében egyre inkább belépnek az NFT-k és a metaverzum világába is. Végső soron egy befektető szempontjából, minden ilyen irányú mozgás, pozitív hírként értelmezhető. 

 

Összefoglalva

A Space Drip utalás a Nike Space Drip NFT-jeire, amelyek gyakorlatian digitális cipős NFT-k. Ezek az egyedi darabok lehetővé teszik a birtokos számára, hogy „megkovácsolja” a cipők fizikai változatát. Tehát, a felhasználó az NFT tulajdonosaként, jogosult lesz egy fizikai cipőre is. Az RTFKT Skin Vials darabjai is egyben NFT-k is. Ezek elégetésével megváltoztathatjuk a Nike múlt hónapban piacra dobott RTFKT CryptoKicks kinézetét.

Nagyon izgalmas újításokat hoz a divat és kriptovaluták világának a találkozása, és minden jel arra utal, hogy ez még csak a kezdet. 

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.35% $67,125.98
Ethereum ETH 0.61% $3,120.36
BNB BNB -0.16% $579.94
Solana SOL 1.00% $174.86
XRP XRP -0.26% $0.5226
Dogecoin DOGE -0.19% $0.1553
Cardano ADA -0.65% $0.4805
Litecoin LTC 0.29% $84.26
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!