Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A kripto tél ellenére tarolt a Nike az NFT szektorban

A kripto tél ellenére tarolt a Nike az NFT szektorban

Annak ellenére, hogy az NFT-k kereskedési volumene 40%-kal csökkent, és az NFT-k iránti érdeklődés csökkenni látszik, a Nike a kriptopiaci tél közepette is profitált.

 

A Negatív hangulat ellenére is sikerült

Annak ellenére, hogy a nem helyettesíthető tokenek (NFT) kereskedési volumene 40%-kal csökkent a második negyedévben, a Nike esetében igenis beszélhetünk nyertesről. Ahogy az NFT-k iránti érdeklődés lanyhulni kezdett, a Nike nevű globális sportmárka (NYSE: NKE) a kriptopiaci tél közepette bátor gazdasági lépést tett, és ezzel profitált is digitális tokenekből.

Az indulás óta a Nike NFT-vel kapcsolatos projektjei több mint 185 millió dolláros bevételt hoztak a cégnek. Ezzel az eredménnyel pedig a Nike az NFT-k legnagyobb bevételeit termelő márkájává pozícionálta magát, ahogy azt Noah Levine augusztus 22-én a Dune adatai alapján közzétette.

nike nft I cryptofalka Forrás: Dune

 

Nem csak a Nike ébred rá az NFT-ben rejlő lehetőségekre. A Dolce & Gabbana, a Tiffany, a Gucci és az Adidas is mind megérkezett a piacra. Az összes NFT-bevételből az Ethereum (ETH) blokkláncon a nagy márkák NFT-projektjei szépen kiveszik a részüket. Az IRL Brand NFT elemzése is bemutatja, hogy a világ legnagyobb márkái számára milyen jövedelmezővé váltak az NFT-k.

Nexo kriptovaluta váltó

 

A rekordbevétel ellenére csökkent az NFT-k ára

Ugyanakkor azt is érdemes megemlíteni, hogy rekordbevétel ellenére a Nike NFT árai a 2022 februári és áprilisi csúcspontja óta jelentősen estek. Ennek az NFT-ciklusnak a kezdeti sikereit részben a márkaépítési és marketing erőfeszítések keveréke hozta. 

Tarol a Nike NFT Forrás:hkshopz.tk

 

Ezek a törekvések magukban foglalták az olyan partnerségeket, mint az Adidas és a BAYC közötti partnerségek és az RTFKT Nike általi felvásárlása, valamint a hírességek vásárlásai és a zenei videókban való megjelenések. Mivel azonban a promóciók üteme jelentősen lelassult, az NFT-k jelenlegi állapota viszonylag változatlannak tűnik. 

 

Összefoglalva

Újabb negatív hírként érte a piacot, hogy a DEXterlab által július 21-én közzétett új tanulmány eredménye szerint a kriptográfiai felhasználók több mint 30%-a nyilatkozott úgy, hogy „soha nem fog vásárolni” NFT-t. Mindez annak ellenére történt, hogy 2021 jó év volt az NFT-k számára.

Úgy tűnik, a kriptofelhasználókat nem érdekli annyira ez az új technológia, mint egy évvel korábban. Természetesen itt azt is bele kell számolni, hogy a gazdasági helyzet nem kedvez semmilyen kockázatos befektetésnek. És, hogy az NFT újra szárnyalhat-e, lehet, hogy csak évek múlva derül ki.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.44% $70,097.08
Ethereum ETH -1.23% $3,741.38
BNB BNB 0.04% $618.1
Solana SOL 1.17% $180.08
XRP XRP -3.42% $0.5338
Dogecoin DOGE -1.68% $0.1661
Cardano ADA -4.80% $0.4804
Litecoin LTC -1.57% $86.9
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!