Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Magic Eden fizet, hogy Solana NFT-vel kereskedj!

A Magic Eden fizet, hogy Solana NFT-vel kereskedj!

A Magic Eden, a vezető Solana NFT marketplace nyit a többi platform felé, és bónuszt kínál bizonyos kereskedésekhez.

 

A Magic Eden újításokra készül

A többláncos NFT-piactér, a Magic Eden nagyobb hangsúlyt fektet eredeti otthonára a Solana-n, a mai napon a cég be is jelentette "Chapter II" kezdeményezését, amelynek keretében jobban kitárja kapuit különböző módokon - és még a kereskedőknek is ingyenes SOL-t ad az NFT-k vásárlásához és eladásához.

A marketplace megkezdte a konkurens piacterek listáinak összesítését, így a kereskedők egyetlen célpontot kapnak a platformok közötti listák kezelésére, valamint a teljes Solana NFT-piac árainak és listáinak megtekintésére. A startup - amelyet 2022 júniusában 1,6 milliárd dollárra értékeltek - azt mondta, hogy az elkövetkező napokban a marketplace okosszerződését is megnyitja nyílt forráskóddal.

Magic Eden | Cryptofalka cryptotimes.io

 

Ezenkívül a vállalat eltávolítja a "társaláírás" funkciót is, amely megakadályozta, hogy a saját piacterének listáit más NFT-piacterek könnyen összesíthessék.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Számos kritika érte már a marketplace-t

Ezek a lépések a Magic Eden-nel szemben régóta megfogalmazott kritikákra adnak választ, amely 2021 végi indulása óta töretlenül a vezető Solana NFT marketplace volt. A rivális platformok és más Solana-építők a céget elsősorban a zárt forráskód használata és a platformok közötti kompozitivitási lehetőségek korlátozása miatt vették célkeresztbe.

Ugyanakkor még mindig nem világos, hogy a vállalat továbbra is használ-e letéti szerződést, amely a felhasználók listázott NFT-it őrzi - ez a cég piactéri modelljének vezető kritikája, amelyet a riválisok korábban potenciális biztonsági fenyegetésként emlegettek.

 

Magic Eden | Cryptofalka finance.yahoo.com

Az újraindítás részeként a Magic Eden átmenetileg -0,25%-ra változtatja a "maker fee"-t bizonyos típusú tranzakciók esetében. Más szóval, a cég fizetni fog neked azért, hogy NFT-ket vásárolj és adj el náluk. Ha egy NFT-t 100 SOL-ért listázol, írta példaként a marketplace, akkor végül 100,25 SOL-t kapsz, ha eladod. Hasonlóképpen, ha ajánlatot teszel egy bizonyos Solana NFT projektre, és az teljesül, akkor gyakorlatilag 0,25%-os visszatérítést kapsz a vételárból. A felhasználók a Magic Eden-en automatizált market maker (AMM) NFT kereskedési pool-ok működtetésével is díjakhoz juthatnak.

 

Miért pont most aktivizálja magát a Magic Eden?

A vállalat lépései a Tensor nevű rivális felemelkedése közepette történtek, amely az elmúlt hetekben bizonyos pontokon a Solana NFT piaci részesedésének vezető részét vette át. A Tensor a Blur, a vezető Ethereum NFT piactérhez hasonló jutalmazási modellt kínál. A Tiexo piaci adatai szerint az elmúlt héten a Magic Eden vezetett, a kereskedési volumen 44%-ával, szemben a Tensor mintegy 40%-ával. Az elmúlt nap során azonban a startup nagyobb részesedést, 51%-ot foglal el a Solana NFT piacán, szemben a Tensor körülbelül 35%-ával.

A piac átrendeződésének közepette a Tensor fejlesztői kritizálták a Magic Eden-t a társaláírási követelmény miatt, felújítva azokat az érveket, amelyeket néhány rivális tavaly hozott fel, amikor a Magic Eden domináns volt. Bár a cég az elmúlt hónapokban más láncokra, például az Ethereum-ra, a Polygon-ra és a Bitcoin-ra is terjeszkedett, nemrég közölték, hogy elsődlegesen ismét a Solana-ra összpontosítanak.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.84% $64,675.74
Ethereum ETH 2.28% $3,146.98
BNB BNB 2.16% $569.62
Solana SOL 3.80% $149.58
XRP XRP 4.02% $0.5273
Dogecoin DOGE 4.04% $0.1618
Cardano ADA 6.61% $0.5037
Litecoin LTC 4.30% $84.9
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!