Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
NFT ETF-et indít a KuCoin

NFT ETF-et indít a KuCoin

A KuCoin kriptovaluta tőzsde NFT ETF-et hoz létre blue-chip NFT gyűjtemények töredékes tulajdonjogát kínálva.

 

Létrejön egy NFT ETF

Az új termék, amely a KuCoin állítása szerint az iparágban az első, öt NFT ETF-et kínál, hogy csökkentse a lakossági befektetők belépési akadályát. A blue-chip NFT-k viszonylag tartják az értéküket a medvepiac ellenére. Eközben a Bored Ape Yacht Club kollekciójának NFT-jei továbbra is minimum 144 000 dollárt érnek, míg egy másik jelentős gyűjtemény, a CryptoPunks ára 115 721 dollár.
 
KuCoin I Cryptofalka Forrás: cryptotimes.io
 

Érdekelnek az NFT-k? Próbáld ki az ingyenes publikus kereskedő csoportunkat, ahol most díjmentesen juthatsz hozzá az NFT projekt elemzéseinkhez!
Csatlakozz most és legyen a tiéd az értékes nyeremények egyike!

 

Nem helyettesíthető token, ami mégis helyettesíthető

Az NFT ETF-eket a Fracton Protocol céggel együttműködésben kínálják, amely az NFT-k helyettesíthető ERC20 tokenekké történő frakcionálására szakosodott. A tőzsdén kereskedett alapokban lévő tokenek 1/1000000 tulajdoni hányadot képviselnek a különböző NFT-gyűjteményekben.
 
nft kereskedői tagság I Cryptofalka
 
A Bored Ape Yacht Club részleges tulajdonjogát képviselő token a hiBAYC lesz. A fennmaradó négy ETF tartalmazza a hiPUNKS, hiSAND33, hiKODA és hiENS4 tokeneket. A hiPunks kollekciót 2022. augusztus 2-án listázzák, míg a többi kollekció a jövőben jelenik meg. A befektetők USDT párban kereskedhetnek az ETF-ekkel anélkül, hogy ETH pénztárcára lenne szükségük.
 
A KuCoin NFT ETF 2022. július 29-én, pénteken indult. A cég nem az első vállalat, amely nem helyettesíthető token tőzsdén kereskedett alapot indít. A Defiance fintech cég 2021 decemberében jelentette be egy hasonló piactér elindítását. Az ETF olyan vállalatokat követett nyomon, amelyek az NFT metaverzum szektorba léptekek be.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

A KuCoin a medvepiac ellenére tör előre

Nemrég a KuCoin vezérigazgatójának tisztáznia kellett az esetleges fizetésképtelenségi pletykákat. A pletykák alapja a LUNA-nak, a TerraUSD összeomlott stabilcoin érmének a lehetséges kitettsége körül forgott. A KuCoin azt is tagadta, hogy kitett lenne a csődbe jutott fedezeti alapnak, a Three Arrows Capitalnak és a Babel Finance-nek, egy kriptokölcsönzőnek.
 
Míg a Crypto.com, a Coinbase és egyéb kriptovállalatok jelentősen csökkentették a munkavállalóik számát, a KuCoin két héttel ezelőtt bejelentette, hogy akár 300 új munkatársat is felvesz megfelelőségi, marketing, tervezési és technológiai munkakörökre. 2022 májusában egy B sorozatú finanszírozási körben 150 millió dollárt gyűjtött össze, így a cég értéke 10 milliárd dollárra nőtt.
 
A KuCoin 207 országban kínál spot kereskedést, származékos (derivatív) kereskedést, peer-to-peer szolgáltatásokat, befektetési és hitelezési lehetőséget. Johnny Lyu vezérigazgató elmondta, hogy a vállalat szorosan figyelemmel fogja kísérni az NFT szektort a jövőbeni NFT termékkínálata miatt.
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -5.04% $67,329.5
Ethereum ETH -8.08% $3,250.48
BNB BNB -5.71% $590.11
Solana SOL -12.52% $153.25
XRP XRP -10.59% $0.5452
Dogecoin DOGE -12.89% $0.1723
Cardano ADA -13.31% $0.5089
Litecoin LTC -12.68% $85.77
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!