Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Meta megkezdte az NFT Facebook profilképek tesztelését

A Meta megkezdte az NFT Facebook profilképek tesztelését

A Facebook megkezdi az Ethereum és a Polygon NFT-k tesztelését, a felhasználók összekapcsolhatják kripto pénztárcájukat Facebook profiljukkal.

 

 

Facebook profilképek is lehetnek NFT-k

A Meta, a Facebook anyavállalata megkezdte az NFT-k bevezetését egyes amerikai alkotók számára közösségi hálózatán. A Facebook az Ethereum és a Polygon NFT-kkel indítja a tesztelést, de hamarosan kiegészíti a támogatását a Solana és a Flow rendszereire is.
 
NFT | Cryptofalka Forrás: iexpats.com
 
Navdeep Singh, a Meta termékmenedzsere egy szerdai Twitter bejegyzésben elárulta miként fognak kinézni az NFT-k a Facebookon. A bejegyzés szerint a felhasználók Facebook profiljukon lesz egy „digitális gyűjthető tárgyak” fül, ahol bemutathatják NFT-jüket.
 

[embed]https://twitter.com/navdeep_ua/status/1542291276883582979[/embed]

A felhasználók összekapcsolhatják kriptovaluta pénztárcájukat a profiljukkal. Az NFT-jüket Facebook bejegyzésekké is alakíthatják, amelyekre ugyanúgy lehet reagálni, lájkkal, kommenttel vagy megosztással, mint bármely más bejegyzére. Martin Bryant műszaki és médiatanácsadó azzal érvelt, hogy a Meta "egyértelműen otthont akar teremteni a Web3-nak", tekintettel arra, hogy a cég nemrégiben elkezdte a Facebook csoportok módosításainak tesztelését, hogy azok "inkább Discordhoz hasonlítsanak".
 
A közösségimédia óriás korábban májusban kezdte meg az NFT-k bevezetését az Instagramra néhány alkotó számára. Egy korábbi közleményében az Instagram elmondta, hogy az alkalmazásban közzétett vagy megosztott NFT-k automatikusan megjelölik az NFT készítőjét és gyűjtőjét is, és a cég nem számít fel díjat az NFT-k közzétételéért vagy megosztásáért. A gyűjtők az NFT-jüket kiterjesztett valóság matricaként is megoszthatják majd.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
Adam Mosseri, az Instagram vezetője korábban elmondta, hogy az Instagram részben a növekvő alkotói gazdaság miatt vezeti be az NFT-funkciókat.
„Most úgy gondoljuk, hogy az alkotók egy részének igazán érdekes lehetőség az NFT – egy egyedi digitális elem birtoklásának ötlete” – mondta Mosseri májusban.
A Meta egyelőre nem közölte, hogy a Facebook NFT funkciói mikor érhetők majd el minden felhasználó számára.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 7.46% $61,191.35
Ethereum ETH 5.51% $3,424.61
BNB BNB 4.75% $413.74
Solana SOL 12.14% $121.27
XRP XRP -1.45% $0.5741
Cardano ADA 1.91% $0.6351
Dogecoin DOGE 15.75% $0.1132
Litecoin LTC 1.68% $75.33
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!