Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Sony és a Theta Labs 3D-s NFT-ket dob piacra

A Sony és a Theta Labs 3D-s NFT-ket dob piacra

A limitált kiadású 3D-s NFT kollekció a Sony Spatial Reality Display-en lesz megtekinthető, amely szilárd 3D-s objektumok érzetét kelti.

 

3D-s NFT a legújabb trend

Az NFT-k legújabb trendje a 3D-s NFT egy újabb lépés a való világ felé. A Theta Labs, a Theta blokklánc alapú videó streaming platform üzemeltetője a Sonyval együttműködve kétféle 3D-s NFT-t dob ​​piacra. Az alkotásokat kifejezetten a Sony Spatial Reality Display (SRD) számára tervezték.

[embed]https://youtu.be/KrLMnQM0_Ps[/embed]

 

A Sony SRD, egy táblagépszerű eszköz, amely háromdimenziós látványelemeket jelenít meg félig fizikai kiterjesztett valóságban. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szemüveg vagy egyéb kiegészítők használata nélkül tekintsenek meg és kezeljenek 3D-s objektumokat. Az SRD kijelző nyomon követi a szem mozgását, szinkronban elforgatja a képet, ahogy a néző bármely irányba dönti vagy mozgatja a fejét, így egy szilárd 3D-s objektum érzetét kelti.
 
A két SRD-képes NFT közül az egyik a „The Tiki Guy” nevű sorozat, ami korlátozott kiadású lesz: mindössze 10 „Tiki Guy” NFT készül. Az egyesült államokbeli szállítási címmel rendelkező NFT tulajdonosok ingyenes Sony SRD-t kapnak ajándékba. Jelenleg egy SRD piaci ára 5000 dollár.
 
Az NFT-k a ThetaDrop-on, a Theta Labs NFT piacterén fognak megjelenni. A platform adta ki korábban Katy Perry első NFT kollekcióját is, valamint promóciós NFT kollekciókat a World Poker Tour, az American Idol énekverseny és a „The Price is Right” játékműsor számára.
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
 

 

Metaverzum szerves része lehet az SRD

Az 3D-s NFT bevezetésének célja, hogy beindítsa az SRD integrálását a metaverzumra tervezett további projektekbe: az internet jövőbeli, magával ragadóbb változatába, amelyet az emberek munkára, játékra és szocializációra használhatnak kiterjesztett és virtuális környezetben.
 
sony srd metaverzum I Cryptofalka Forrás: ninetwothree.co
 
"A magával ragadó, háromdimenziós NFT-k nagyszerű módja annak, hogy bemutassák a Sony Spatial Reality Display-ben rejlő lehetőségeket a metaverzum rajongóinak. A Theta NFT-jei a legújabb mód arra, hogy megmutassuk a metaverzum-barát technológia gyors adaptálását." - mondta Nick Colsey, a Sony üzletfejlesztési alelnöke egy sajtóközleményben.
Az eszköz 2020 végi bevezetése óta elsősorban tervezők, művészek és mérnökök iparági fejlesztési eszközeként hirdették. Azonban most a cég változtatott a marketingstratégián és az eszközt mainstream metaverzum eszközzé szeretné tenni. Technológiai szakértők megjegyezték, hogy a metaverzum előtt álló egyik legnagyobb akadály az olyan eszközök létrehozása, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen éljék meg a digitális világot anélkül, hogy túlságosan nehézkes vagy drága hardverekre támaszkodnának.
 
Egyes cégek megpróbálták kihasználni az okostelefon-technológiát a probléma megoldására. Az olyan eszközök, mint a Sony SRD-je, része lehet a megoldásnak, mivel hidat biztosít a fizikai és a digitális világ között; de amint azt a Theta/Sony NFT drop hardveres ajándéka is sugallja, az eszköz 5000 dolláros ára rendkívül drága lehet az alkalmi felhasználók számára. Jelenleg ez gátat szabhat a mainstream elterjedésnek.
 
Egy másik vita, amely a metaverzumban rejlő lehetőségekről szóló diskurzust dominálja, az interoperabilitásra vonatkozik: a digitális objektumok, például az NFT-k azon képességére, hogy szabadon áthaladjanak a metaverzumban lévő számos platformon és formátumon. A Theta és a Sony 3D-s NFT-i például csak a Sony SRD-n működnek. Ha ezen NFT-k jövőbeni tulajdonosai 2D-ben szeretnék megjeleníteni például a twitter-fiókjukon vagy asztali számítógépükön, akkor felár ellenében újra kell vásárolniuk ugyanazon NFT-k 2D-s verzióit a Thetától.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.85% $64,230.16
Ethereum ETH 0.04% $3,425.83
BNB BNB -0.19% $572.28
Solana SOL 1.50% $161.35
XRP XRP -5.89% $0.5552
Dogecoin DOGE -1.94% $0.12
Cardano ADA -3.22% $0.4243
Litecoin LTC -0.97% $71.27
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!