Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Spotify teszteli az NFT profilképeket

A Spotify teszteli az NFT profilképeket

A Spotify NFT profilképekkel javítaná az előadók és a rajongók felhasználói élményét. Elindult a tesztelés fázisa.

 

NFT profilképek a Spotify-on

A legjelentősebb zenei streaming szolgáltató, a Spotify teszteli azt a lehetőséget, hogy nonfungible token (NFT) galériákat helyezzenek el a zenészek profiljain. Ha a tesztelés sikerrel zárul, az NFT-k beágyazása javítaná az előadók és a rajongók élményét.
 
Spotify | Cryptofalka Forrás: blockworks.co
 
Pénteken jelentek meg hírek arról, hogy a Spotify Android alkalmazásának egyes egyesült államokbeli felhasználói tesztelhetik az új szolgáltatást. Ezek a felhasználók láthatják az NFT-ket a művészek profiljain. Jelenleg csak két ilyen előadó létezik, Steve Aoki DJ és producer, valamint a The Wombats indie rock együttes – ők mindketten az NFT-k elfogadásáról ismertek. Vásárolni nem lehet, azonban egy link vezet az OpenSea oldalára, ahol meg lehet vásárolni a termékeket. A jelentések szerint a Spotify nem támogatja a videókat vagy a GIF formátumokat, csak statikus képet jelenít meg hangok nélkül.
 
A cég szóvivője azt nyilatkozta, hogy a teszteket „az előadók és a rajongók élményének javítása érdekében” végzik, és míg néhányuk „kikövezi az utat egy szélesebb körű élményhez”, mások „csak fontos tanulási célokat szolgálnak. ” Néhány Spotify-felhasználó a Twitteren megosztotta, hogy nemrégiben NFT-vel kapcsolatos kérdőívet kapott.
 
A Music Ally szerint a Spotify nem von le jutalékot az NFT vásárlások után. 
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

 

A zenészeket aktívan érdekli az NFT piac

Napjainkban létfontosságú lehet a zenészek és előadók számára az alternatív bevételi forrás, ugyanis a COIVID 19 világjárvány még mindig nagyban befolyásolja a turnék és koncertek létét.
 
2021-ben a Linkin Park tagja, Mike Shinoda lett az első nagylemez-előadó, aki kislemezt adott ki NFT-ként, a Kings of Leon pedig az első banda, amely teljes albumot adott ki nem helyettesíthető token formájában. A Rolling Stone becslése szerint az Aoki közel 3 millió dollárt keresett az NFT-k kiadásából.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.86% $66,310.18
Ethereum ETH 6.11% $3,246.83
BNB BNB 2.88% $576.38
Solana SOL 7.02% $153.09
XRP XRP 4.11% $0.5144
Dogecoin DOGE 4.21% $0.1641
Cardano ADA 3.57% $0.4882
Litecoin LTC 2.97% $81.78
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!