Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Starbucks NFT platformot indít

A Starbucks NFT platformot indít

Szeretnél egy NFT-t a tejeskávédhoz? A Starbucks kávézólánc hamarosan NFT platformot indít a Polygon-on.

 

Mit tervez a Starbucks?

 A Starbucks tegnap bejelentette, hogy a Polygon hálózaton keresztül NFT jutalmakat tervez kínálni ügyfeleinek. Az NFT-kkel olyan dolgokhoz lehet majd hozzáférni, mint az árucikkek és különféle események.

A Starbucks Odyssey program, amely még ebben az évben elindul, lehetővé teszi, hogy az Egyesült Államokban a vásárlók és a dolgozók jutalomként digitális bélyegeket szerezzenek, valamint korlátozott példányszámú digitális bélyeget vásároljanak és cseréljenek. Minden bélyeget NFT-ként, vagyis olyan blokklánc-token formájában készítenek majd, amely olyan dolgok tulajdonjogát jelképezi, mint a digitális gyűjtemények és műalkotások.

Starbucks | Cryptofalka todaycryptotimes.com

 

A kezdeményezést a meglévő Starbucks Rewards program kiterjesztéseként hirdetik meg, és lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy a kávézólánc alkalmazásán keresztül kihívások teljesítésével és interaktív játékokkal "utazási bélyeg" NFT-ket gyűjtsenek.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Miért jó ez a Starbucks-kedvelőknek?

A limitált kiadású NFT bélyegeket a vállalat fogja értékesíteni, és hitelkártyával lehet majd megvásárolni őket - nem lesz szükséges kriptovaluta használata ahhoz, hogy a vásárlók "tulajdonrészt követeljenek a Starbucks iránti hűségükre alapozva", ahogy a vállalat írja. A Starbucks Odyssey webalkalmazás ezután egy másodlagos marketplace-t fog létrehozni, ahol a bélyegek tulajdonosai kedvük szerint vásárolhatják meg és adhatják el azokat.

Starbucks | Cryptofalka capitalmatters.co.uk

 

A bélyegek gyűjtése ösztönzőleg hat majd a vásárlókra, mivel az NFT-k növelik a felhasználók szintjét az Odyssey alkalmazásban és potenciális jutalmakhoz vezetnek - a virtuális italkeverő tanfolyamoktól kezdve az exkluzív árucikkekig, a privát eseményekre való bejutásig vagy egy utazáshoz a Starbucks Costa Rica-i kávéfarmjára. A vállalat szerint az NFT-k eladásából származó bevétel egy része egyelőre meg nem nevezett célokat támogat majd.

 

Záró gondolatok

A Polygon egy Ethereum sidechain, amely gyorsabb, olcsóbb és energiatakarékosabb tranzakciókat tesz lehetővé, mint amire az Ethereum saját mainnet-je önmagában képes. Az utóbbi időben a márkapartnerek kedvencévé vált, olyan cégek, mint a Coca-Cola és a Reddit indítottak NFT-ket a Polygon-on, valamint a Disney tavaly nyáron a Polygon-t választotta a Web3 gyorsító programjába.

A Starbucks már hónapok óta rebesgeti Web3 kezdeményezését és még kritikát is kapott az alkalmazottaktól, akik megjegyezték, hogy egyes NFT platformok károsan hatnak a környezetre. A Polygon mint proof-of-stake hálózat, amely nem használ kriptobányászatot, lényegesen kevesebb energiát használ, mint az Ethereum. Az Ethereum hálózat azonban maga is egy környezetbarát frissítésen, az úgynevezett merge-en fog átesni hamarosan, amely a hálózat mainnet-jét proof of stake-re állítja át.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.25% $70,119.02
Ethereum ETH -1.15% $3,742.01
BNB BNB 0.09% $618.66
Solana SOL 2.65% $182.06
XRP XRP -3.23% $0.5329
Dogecoin DOGE -2.69% $0.1662
Cardano ADA -4.85% $0.4806
Litecoin LTC -1.65% $86.87
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!