Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Trónok harca NFT kollekciót ad ki a Warner Brothers

Trónok harca NFT kollekciót ad ki a Warner Brothers

A Warner Bros. bejelentette, hogy valamikor idén télen megjelenik az HBO Trónok harca franchise-ból származó NFT kollekció.

 

Miért pont a Trónok harca?

A Trónok harca a világ egyik legmenőbb tévésorozata. A Warner Bros. bejelentette, hogy valamikor idén télen megjelenik az HBO Trónok harca franchise-ból származó NFT kollekció. Ennek megvalósításához a Nifty's platformjával lépett partnerségre a cég.

A kollekció 2023 előtt kerülhet piacra, és a "Game of Thrones: Build Your Realm" címet fogja viselni. Az NFT-k lehetővé teszik majd a tulajdonosok számára, hogy birodalmi avatárokat hozzanak létre (a sorozathoz kapcsolódóan), valamint hozzáférjenek a gyűjteményben található extra tárgyakhoz, hogy kiegészítsék avatárjukat.

Trónok harca | Cryptofalka news.sky.com

 

Jeff Marsilio, a Nifty's vezérigazgatója és társalapítója szerint az HBO sorozata örökre megváltoztatta a popkultúrát:

Időnként felbukkan egy-egy film vagy sorozat, amely annyira feszegeti a műfaj határait, hogy örökre megváltoztatja a kreatív tájképet. A Trónok harca a mostani generáció számára ez a sorozat. A Nifty's örömmel dolgozik együtt a Warner Bros. Discovery Global Consumer Products-szal, hogy tovább feszegessék a kreativitás és a képzelet határait egy újfajta digitális gyűjthető tárgyon keresztül, amely lehetővé teszi a franchise rajongóinak, hogy soha nem látott módon kapcsolódjanak egymáshoz.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Mit tudunk a projektről?

A Warner Bros. egyelőre nem árult el részleteket a kollekció áráról. A Tech Crunch szerint a kezdeményezés jókor jön a cégnek, amely az év harmadik negyedévében 3,4 milliárd dolláros veszteségről számolt be, ami a körülbelül 53 milliárd dolláros adósságához tevődött hozzá.

Annyit még elárultak a készítők, hogy az NFT tulajdonosok virtuális fegyvereket szerezhetnek majd avatárjukhoz, csapattársakat gyűjthetnek, valamint fejleszthetik a helyszíneket és a karaktereket, amivel saját királyságot építhetnek.

 

Trónok harca | Cryptofalka popculturemaniacs.com

 

Josh Hackbarth, a Warner Bros. Discovery NFT üzletfejlesztési igazgatója így nyilatkozott:

A célunk a rajongókkal, mint mindig, ezúttal is az, hogy új módokat teremtsünk számukra, hogy kapcsolatba léphessenek az általuk szeretett történetekkel és karakterekkel. Örömmel bővítjük a fandom-ot ezzel az exkluzív gyűjtőprogrammal, amely mélyebb szinten bevonja a rajongókat, és lehetővé teszi számukra, hogy fokozzák élményeiket.

A Nifty's a maga részéről rámutatott, hogy a Daz 3D, amely a Murakami CloneX és RTFKT, a DC Bat Cowl programja és a Friendship BoxNFTfor Coca Cola NFT-jeiről ismert, a Trónok harca NFT-k tervezésében, fejlesztésében és gyártásában fog együttműködni.

 

Te várod a Trónok harca NFT-t?

Közeleg a tél, amit egy ilyen hír hallatán minden valószínűséggel még maga Ned Stark is izgatottan várna, de ha ő nem is, a sorozat rajongói mindenképp. Mit gondolsz, Te lecsapnál egy Trónok harca NFT-re?

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.05% $62,169.16
Ethereum ETH 1.83% $3,446.06
BNB BNB 1.23% $410.17
Solana SOL -2.99% $129.25
XRP XRP 6.13% $0.6253
Cardano ADA 11.87% $0.748
Dogecoin DOGE 17.06% $0.1411
Litecoin LTC 5.96% $90.14
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!