Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az új prémium Samsung TV-ken megjelennek az NFT-k

Az új prémium Samsung TV-ken megjelennek az NFT-k

A Samsung NFT funkciókat ad okostévéihez, ami potenciálisan az NFT gyűjtést sokkal szélesebb közönség számára teszi lehetővé.

 

Samsung TV-n lehet majd NFT-ket böngészni

A technológiai cég bejelentette az NFT iparági partnerét, amely életre kelti intelligens TV felületén az NFT világot. A partnere a Nifty Gateway lett, egy Ethereum központú piactér, amelyet Griffin és Duncan Cock Foster testvérek alapítottak még 2018-ban, és amelyet a Gemini kriptovaluta tőzsde vásárolt meg 2019-ben.
 
Samsung NFT | Cryptofalka Forrás: thecoinrepublic.com
 
A Nifty Gateway a Samsunggal együtt fejlesztette ki a televíziókra optimalizált NFT nézési, vásárlási és kereskedési élményt. A Samsung a Nifty Gateway pénztárcarendszeréhez kapcsolódik, amelyben a platform a felhasználók gyűjteményeit védi, ahelyett, hogy egy külső pénztárcában tartaná őket. Lehetővé teszi a felhasználók számára azt is, hogy NFT-ket vásároljanak hitel- illetve betéti kártyával vagy kriptovalutával.
"A Samsunggal, az egyik globális elektronikai vezetővel való együttműködésünk révén közösen több millió felhasználónak tesszük elérhetővé az NFT-ket" - mondta Griffin Cock Foster, majd hozzátette: "A tavalyi évben az NFT-k áttörést jelentettek kifejezetten a művészeti iparban. Alkotók és a gyűjtők is meglátták ennek a technológiának az erejét.”
Nexo kriptovaluta váltó
„Idén reméljük, hogy a főbb fogyasztók továbbra is növekedni fognak azáltal, hogy először biztosítunk zökkenőmentes módot az NFT-k vásárlására és gyűjtésére” – folytatta. „Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy egy olyan partnerünk, mint a Samsung, csatlakozik küldetésünkhöz.”
 

A Nifty Gateway és a Samsung kapcsolata

A Nifty Gateway NFT platform beépül a Samsung új, 2022-es prémium TV-sorozataiba, beleértve a QLED és Neo QLED sorozatot, míg a Samsung The Frame és Micro LED TV tulajdonosai letölthetik a Nifty Gateway alkalmazást. A Samsung a januári CES szakkiállításon jelentette be először, hogy új tévéibe integrálja az NFT funkciót.
 
Nifty Gateway | Cryptofalka Forrás: blog.bitnovo.com
 
A felhasználók megtekinthetik az összes műalkotást a Nifty Gateway platformon, mint a Beeple, Pak és az XCOPY – vagy más piacterekről összesített NFT-ket. Tavaly ősszel a platform elkezdett terjeszkedni, hogy az NFT gyűjtemények szélesebb körét kínálja az ügyfeleknek. A Nifty Gateway már több száz millió dollár értékben árult NFT-ket. 2021 májusában elérte a 300 millió dolláros határt, ami azóta azért némiképp visszaesett.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.06% $63,980.28
Ethereum ETH -0.75% $3,062.38
BNB BNB 0.95% $560.65
Solana SOL 0.15% $143.63
XRP XRP 3.86% $0.5146
Dogecoin DOGE 1.65% $0.1546
Cardano ADA 8.81% $0.4966
Litecoin LTC 2.15% $82.56
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!