A Nike is belép a metaverzum digitális világába

Szerző: | dec 14, 2021 | Kriptovaluta, nft

A Nike sportruházat-gyártó az RTFKT virtuális tornacipők és gyűjthető márka felvásárlását jelentette be, ezzel a cég is nyit a metaverzum felé.

 

A Nike is a Metaverzumba lép

A Nike az Egyesült Államok legnagyobb sporttermék-gyártójává válik a legújabb partnersége révén. A Nike szabadalmi kérelmet nyújtott be a — namesake, swoosh logo and just do it — szavak levédésére online virtuális világokban való használatra. A cég ezzel is jelzi, hogy komolyan részt kíván venni a Metaverzumok világában, és határozottabban a blokklánc alapú márkaépítés és a metaverzum felé mozdul el.

A Nike szerint az RTFKT megvásárlása segíteni fogja a vállalatot, hogy „új generációs NFT gyűjteményeket állítson elő, amelyek egyesítik a kultúrát és a játékot”. John Donahoe, a Nike elnök-vezérigazgatója úgy véli, hogy a lépés felgyorsítja a Nike digitális átalakítási erőfeszítéseit:
„Az a tervünk, hogy befektetünk az RTFKT márkába, kiszolgáljuk és bővítjük innovatív és kreatív közösségüket, valamint kiterjesztjük a Nike digitális lábnyomát és képességeit.”
Ezt a jövőképet támogatja az RTFKT társalapítója is, Benoit Pagotto, aki elmondta, hogy izgatottan várják az RTFKT márka bővítését, amely teljesen a metaverzumban alakult ki.
 
 

Az Adidas is az NFT-k és a Metaverzum része

A Metaverzum iparág ugyanolyan versenyhelyzetet teremt mint a valós világban a piaci versengés. A másik legnagyobb német sportszermárka-gyártó, az Adidas is jelen lesz a Metaverzumban. A cég a Bored Ape Yacht Club, a gmoney NFT és a PUNKS Comic -kal kötött partnersége révén lép az online térbe. 
 

„A metaverzumban bárki kifejezheti legeredetibb ötleteit, és a leghitelesebb énje lehet, bármilyen formában is. A blokkláncnak [és az NFT-nek] köszönhetően pedig ezek az úttörők birtokolhatnak egy darabot abból, amit alkotnak.” -nyilatkozta az Adidas

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.