Növekszik az Ethereum intézményi kitettsége

Szerző: | máj 19, 2021 | Ethereum hír, Kriptovaluta

Úgy tűnik, hogy az intézmények csökkentettek a Bitcoin kitettségükön, az elmúlt héten csaknem 100 millió dollár értékben, miközben az Ethereum befektetések volumene jelentősen megugrott. 

 

Altcoinra cserélték a Bitcoint az elmúlt időszakban az intézményi befektetők

A CoinShares heti „Digital Asset Fund Flows” jelentéséből derült ki, hogy a múlt héten a történelem egyik legnagyobb Bitcoin (BTC) kiáramlása volt, amikor is Elon Musk twitter posztokkal ismét hatalmas pusztítást végzett a kriptopiacokon.

A május 17-i jelentés szerint, a múlt héten 98 millió dollár áramlott ki a Bitcoin befektetési termékekből, ami a kezelt összes eszköz 0,2% -ának felel meg. 

“Bár összességében kicsi, ez jelenti a legnagyobb kiáramlást, amelyet valaha regisztráltunk” – jegyezte meg a CoinShares.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Ethereum az új intézményi befektetői piac?

A Bitcoin zűrzavaros piaci körülményei között úgy tűnik, hogy az intézményi befektetők felgyorsították az Ethereum (ETH) és más alternatív kriptovaluták felhalmozódását, és a jelentés 48 millió dolláros kriptográfiai eszközbefektetési termékek beáramlását azonosította a Bitcoin kizárása esetén.

Ethereum | Cryptofalka

Forrás: https://bitnewstoday.com/

Az Ethereum, az altcoin befektetési termékek tőkeáramlásának 27 millió dollárral több mint felét tette ki. Cardano (ADA) és a Polkadot (DOT) 6 illetve 3,3 millió dolláros beáramlást mutatott. A CoinShares jelentéséből az is kiderül, hogy május hónap végére az intézményi tőkeáramlás az Ethereumba meg fogja haladni a Bitcoinét. 

“Az adatok azt sugallják, hogy a befektetők diverzifikálják a Bitcoin-ot és az altcoin-befektetési termékeket.” – írta a CoinShares

A hónap első hetében a digitális eszközbefektetési termékek nettó kiáramlása 50 millió dollár volt. Az Ethereum és az altcoinok felé vezető intézményi forgatókönyv a szélesebb kriptográfiai eszköz ökoszisztéma legújabb tendenciáit tükrözi. Hétfőtől kezdve a Bitcoin piaci dominanciája hároméves mélypontra süllyedt, nagyjából 40% -ra.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka