Opera böngészőben megjelenhetnek az Ethereum dApp-ok

Szerző: | dec 24, 2021 | Kriptovaluta

Az Opera integrálja a Polygon hálózatot annak érdekében, hogy a böngészőkben megjelenhessenek az Ethereum alapú decentralizált applikációk.

 

Polygon dApp-ok az Opera böngészőben

Az Opera a honlapján közzétett sajtóközleményben fedte fel legutóbbi együttműködését. A böngésző – amely egy beépített kriptopénztárcát tartalmaz, és az Ethereum web 3.0 API-ját használja – lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Polygon natív pénznemében, a MATIC-ban tranzakciókat hajtsanak végre.
 
Polygon dApp I Cryptofalka

Forrás: Reddit

 
Kiküszöböli a jelszavakat is, segít eltávolítani a kripto-újoncok belépési akadályait. A Polygont 2. rétegbeli skálázási megoldásként hozták létre az Ethereum hálózathoz, amelyet jelenleg fenntarthatatlanul magas díjak sújtanak. Vitalik Buterin elismerte, hogy ilyen megoldásokra van szükség a hálózat funkcionalitásának bővítéséhez, különösen az NFT iparágban. A Polygon rengeteg NFT-t és játékra szánt dApp-ot tartalmaz, hogy segítse az alacsony tranzakciós díjak használatát. 
„Együttműködésünk a Polygonnal lehetővé teszi számunkra, hogy megoldjuk a legnagyobb kihívást, amellyel a blokklánc ipar iránt érdeklődők most szembesülnek: a magas gázdíjakat és a lassú tranzakciós sebességet.” – mondta Jørgen Arnesen, az Opera Mobile alelnöke.
Az Opera felhasználók hozzáférhetnek a dApp-okhoz, beleértve a Sushiswapot, a Curve-t, az Aave-t, a Balancert és a Kyber-t, valamint olyan blokklánc-alapú NFT-játékokat/platformokat, mint a Decentraland, Opensea, Sandbox, Somnium Space és Decentral Games. A teljes integrációt a jövő év első negyedévére tervezik.
 
 

Folyamatos a fejlődés

Az Opera a hónap elején jelentett be hasonló együttműködést a Solanával, amellyel a böngészők felhasználói is hozzáférhetnek a Solana dApp-okhoz. A pénztárcája számos más kriptot is támogat, beleértve a Bitcoint, az Ethereumot, a Tront és a Celót. A web 3.0 platform ádáz versenytársa a Brave böngészőnek, a kripto-böngészők uralkodó királyának. A Brave-vel ellentétben az Opera úgy döntött, hogy nem fejleszt saját kriptovalutát (BAT), sem saját blokkláncot.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 
Az ilyen böngészők előfeltétele, hogy decentralizált, blokklánc alapú réteget biztosítsanak a weben való interakcióhoz. A jelenlegi internetet erőteljes webhelyek irányítják, amelyek egyetlen hibapontként szolgálnak, és teljes jogkörrel rendelkeznek a más felhasználók által a platformjukon közzétett tartalmak cenzúrázására. A Web 3 projektek célja ennek javítása. Nem mindenki van azonban meggyőződve erről az elképzelésről. Jack Dorsey a közelmúltban azzal érvelt, hogy a Web 3.0 egy bohózat, amelyet végső soron a kockázati tőke és a likviditásszolgáltatók központosítanak és irányítanak.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.