A Bitcoin gyűlölő Peter Schiff fia mindenét Bitcoinba fektette

Szerző: | márc 13, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

Apjával ellentétben Peter Schiff fia, Spencer, a jelek szerint komoly híve a Bitcoinnak. Eladva ezüst készleteit, beszállt a Bitcoin piacba.

Peter Schiff tweetje szerint, a fia Spencer Schiff all-int nyomott a Bitcoinon, amikor a kriptovaluta ára 50.000 dollár alá süllyedt. Apja szerint a fiú portfóliója 100%-át Bitcoinba fektette. Az idősebb Schiff fiú amúgy régóta Bitcoin rajongó.

 

Ki az Peter Schiff?

Peter Schiff, egy amerikai tőzsdeügynök, spekuláns, pénzügyi kommentátor, az Euro Pacific Capital Inc. bróker-kereskedő cég vezérigazgatója. Különböző szerepeket tölt be más pénzügyi szolgáltató társaságokban is, például pénzügyi tanácsadó vagy nemzetközi pénzügyi stratéga. Tulajdonosa a Schiff Gold nemesfém-kereskedő vállalkozásnak is. Egész életében a hagyományos pénzrendszer híve és szószólója volt.

Peter Schiff konzervatív befektető lévén számtalanszor nem tetszését fejezte ki a digitális Bitcoin befektetések kapcsán. Az első negatív Tweetjei a Bitcoinról még 2013-ból származnak, amikor amúgy egy BTC ára még csupán a néhány száz dolláros tartományokban mozgott. Holott azóta a Bitcoin árfolyama durván a 100 szorosát éri, ő továbbra sem tágít afelől, hogy a Bitcoin egy rossz befektetés.

Peter Schiff bitcoin twitter

 

Sokakat megrészegíthet a más befektetésekben való magas kitettség

A kriptopénz-ipar Peter Schiffet úgy ismeri, mint a Bitcoin ellenzőjét. Nem is csoda, Peter Schiff a világ az egyik legnagyobb arany ETF tulajdonosa. Az arany és a Bitcoin vetélytársak. Még nemrégiben, 2020 decemberében, Schiff megpróbálta lenyomni a kriptovaluta árakat negatív hírekkel. Azonban azt ő is elismerte, hogy tévedett a Bitcoinnal kapcsolatban. 

Peter Schiff a héten jelentette be, hogy fia all-in nyomott a Bitcoinon, miután eladta utolsó ezüst részvényeit is. 

 

Fiat pénz vs kripto pénz

Peter Schiff tőzsdei alkusz jelentős anyagi érdekeltséggel rendelkezik a hagyományos pénzügyi rendszer iránt. Évek óta negatív színben tünteti fel a kriptovalutákat, ami úgy néz ki, hogy nem használ, mert az utóbbi időben egyre több nagyvállalat fekteti tartalékai egy részét Bitcoinba. Ennek hatására a kriptovaluta ára pedig több mint 55-58 000 dollár fölé emelkedett.

Spencer Schiff tweetter feedje tele van olyan bejegyzésekkel, amelyek az amerikai jegybank mérlegéről és a Covid-válság miatt kialakult gazdasági recesszióról szól. Ellentétben az amerikai dollárral, amit végelláthatatlan mennyiségben nyomtatnak, a tény, hogy a Bitcoin véges ellátással (21 millió coin) rendelkezik, felkeltette Schiff junior figyelmét is.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Háttérkép forrása: https://coingape.com

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.