Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
3 most népszerű kriptovaluta az amerikaiak körében

3 most népszerű kriptovaluta az amerikaiak körében

Mivel úgy tűnik, hogy a jelenleg 43 000 dollár környékén lévő Bitcoin (BTC) végre leszámolt a hosszú hetek óta tartó kudarcos árfolyam sorozatával, és stabilizálódni látszik, a kriptoelemzők felkészültek a bikás lendületre.

Amerikaiak által napjainkban kedvelt kriptók

A piacon manapság sok izgalmasnak tűnő token kínálja magát befektetésre, de igen nehéz megállapítani, hogy melyek adhatják számunkra a legideálisabb választást. 

Éppen ezért állítottuk össze számodra most 3 népszerű kriptó listáját. Ezek azok, amelyekben az amerikaiak most látnak némi potenciált, és talán a piaci hangulat is alkalmaslehet arra, hogy az élre törjenek. Különlegességük, hogy mind előértékesítési tokeneknek számítanak.

  1. eTukTuk (TUK) - A 2024-es év egyik legzöldebb kriptója Stellar blokklánc technológiával felvértezve.

  2. Meme Kombat (MK) - P2E meme kriptoprojekt valós hasznossággal.

  3. Sponge V2 (SPONGE V2) - Az eredeti token frissített verziója, mely táplálkozik annak sikeréből.

Nézzük a részleteket!

1. eTukTuk (TUK)

Az eTukTuk egy olyan mesterséges intelligenciával működő, fenntartható közlekedési megoldást kínál a fejlődő országok számára, mely a későbbiekben világszerte is szeretné forradalmasítani a közlekedést. A blokklánc által működtetett projekt egy energiahatékony EV töltő infrastruktúrát is kiépít. 

Az ízig-vérig zöld eTukTuk (TUK) egy úttörő autóipari projekt, mely a Binance Smart Chain-en van integrálva. 

Az előértékesítésére rápillantva meg kell dörzsöljük a szemünk, hiszen a csapatnak már több mint 783 ezer dollárt sikerült összegyűjtenie. 

A projekt natív tokenje, a TUK jelenleg 0,02625 dollárt ér, és eddig 17 765 056 TUK lett lekötve.

A BNB Smart Chain alacsony tranzakciós díjakat és skálázhatóságot kínál, így az eTukTuk-nak megvan az esélye a globális terjeszkedésre. A gondosan felépített ökoszisztéma célja, hogy a hagyományos belső égésű motorokról a zéró károsanyag - kibocsátású járművek (ZEV) felé terelgesse a járművezetőket.

Ha ez a csere megvalósul, akkor a nyomában csökken a légszennyezés, és az energiafelhasználás is, és egyre inkább eltávolodunk a fosszilis tüzelőanyagoktól. A részletes ütemtervben szerepel az elektromos autó töltőberendezések (EVSE) telepítése és üzemeltetése, az EV-ek töltési folyamatának egyszerűsítése és az elektromos mobilitás népszerűsítése.

Csatlakozz az az előértékesítéshez, és légy részese egy olyan projektnek, mely a világ megváltoztatására készül.

További részletek az eTukTukot vásárlásáról

2. Meme Kombat (MK)

A Meme Kombat (MK) egy olyan play-to-earn, és stake-to-earn projekt, mely vezére szintén a mesterséges intelligencia. Az arénájában ádáz harc folyik a kedvelt mém karakterek között. A projekt egészében kézzelfogható a játékossággal párosuló hasznosság.

Az indulás óta eltelt röpke idő alatt a projekt 8,1 millió dolláros gyűjtéssel büszkélkedhet, amely egyértelműen az erős piaci érdeklődés jele. A platform minden tekintetben egyedülálló: lehetőség van rajta fogadásokat tenni a Web 3 játék végeredményére, van egy nagyszerű staking funkciója, és mindeközben ügyesen meglovagolja a kriptotrendek éppen aktuális hullámait is.

A játékosok által gyűjthető APY a platform szerint kiemelkedő. A projekt egyszerre hasznos és szórakoztató: natív tokenjével, az MK-val tudsz fogadni a játékra, és győzelem esetén további MK jutalomban részesülsz. 

A csapatnak egyébként nemrég volt egy  nyereményjátéka, mely során 2555 benevezett pénztárca közül 25-en nyertek egyenként 1000 dollárt. A játék apropóját az adta, hogy az előértékesítés elérte a 8 millió dollárt. A csapat további nyereményjátékokat is ígér.

Az érméknek jelenleg a 80%-a van lekötve, mintegy 34 440 030 MK. A stakelők száma pedig 11 302. Persze ez csak egy pillanatnyi állapot, a csatlakozók száma napról napra nőhet. Aki olcsó beszállót keres, érdemes lehet még azelőtt ránéznie a tokenre, mielőtt teljesül a hard cap-je. ETH-val vagy USDT-vel tudsz vásárolni, egy MK most 0,279 dollár!

Nézz rá a Meme Kombatra most!

3. Sponge V2 (SPONGE V2)

A Sponge V2 mém érmének nagy reménye van arra, hogy megismételje elődje, a Sponge emlékezetesre sikerült 2023-as bikafutását. Csak emlékeztetésképp: ennek során az érme 100 millió dolláros piaci kapitalizációt ért el.

A SPONGE V1 február 5-én 23:00 (UTC) órakor kikerült a forgalomból. A csapat arra kérte a tulajdonosokat, hogy még ezen időpont előtt vegyék ki a tőzsdéről a már meglévő állományukat, és kössék le azokat, hogy majd az induláskor megkaphassák a V2 tokenjeiket.

Az érme átköltözött az Ethereum láncról a Polygonra. A csapat azért kényszerült erre a lépésre, mert a likviditási poolt rosszindulatú támadás érte. Az ígért play-to-earn játék bevezetésére is itt kerül majd sor, mely kipróbálása során SPONGE-t lehet keresni.

Cikkünk írásakor a stakelt és bridgelt tokenek (7 674 079 069 SPONGE) összesen 4 143 480,52 dollárt tettek ki. 

Érdekel a Sponge V2? Tekintsd meg a részleteket!

Következtetés

Azok a kockázatkedvelő kereskedők, akik szimpatikusnak találják most az amerikában feltörekvő coinokat, és befektetnének a fent említett projektekbe, érdemes lehet részletesen is utánajárniuk a TUK, az MK, vagy a SPONGE V2 tokeneknek.

Mivel még csak az előértékesítés fázisában járnak, a korai beszállás biztosított. Alacsony áron kaphatók, és rendelkeznek olyan tulajdonságokkal, amik akár tovább növelhetik a tokenek hasznosságát. Elég lesz-e mindez ahhoz, hogy az élre törjenek? 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.06% $65,631.9
Ethereum ETH -3.87% $3,447.69
BNB BNB -1.54% $596.01
Solana SOL -7.16% $136.98
XRP XRP 0.21% $0.4903
Dogecoin DOGE -9.95% $0.1217
Cardano ADA -7.96% $0.38
Litecoin LTC -6.22% $73.33
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!