Rich Dad, Poor Dad szerzője keményen beállt a Bitcoin mellé

Szerző: | júl 10, 2020 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

A Rich Dad, Poor Dad bestseller könyv szerzője beállt a Bitcoin mögé! Arról mesélt, hogy miért választja a BTC-t az arany és az ingatlan helyett. 🔎

 

Rich Dad, Poor Dad szerzője: Arany megy, Bitcoin jön

A Bitcoin népszerűsége a hagyományos befektetők körében 2020-ban jelentősen növekedett, amikor is a kormányok és a központi bankok drasztikus intézkedéseket hoznak a koronavírus által okozott gazdasági károk enyhítésére.

A Bitcoin ára ezzel párhuzamosan a 4000 dollár körüli mélypontról erőteljeset pattant és több, mint 100% emelkedést maga mögött tudva 9000 dollár körül stabilizálódott. Nagyjából 2 hónapja oldalazik a Bitcoin ára ez a tartomány körül, annak ellenére, hogy több tapasztalt befektető is kijelentette, hogy szándékozik Bitcoinba fektetni.

Bitcoin árfolyam elemzés I Cryptofalka

Bitcoin árfolyam elemzés-1d-20200707

Most a Rich Dad, Poor Dad szerzője, Robert Kiyosaki is beállt a Bitcoin mögé! Korábban is kifejtette már, hogy szimpatizál a digitális valutával, most viszont így fogalmazott:

Az ingatlan és arany befektetéseknek hamarosan leáldozóban lesz, helyette hamarosan eljön a Bitcoin kora.

 

Egy rádió műsorban beszélt a Rich Dad, Poor Dad szerzője a Bitcoin felemelkedéséről

A Rich Dad, Poor Dad című könyv 1997-ben látott napvilágot, fő témája a pénzügyi ismeretek és az anyagi függetlenség. Azóta New York Times bestseller lett és közel 40 millió példányt adtak el belőle világszerte.

Kiyosaki, a könyv szerzője így fogalmazott egy rádió műsorban:

Szerintem nagyon fontos, főleg az olyan idősebb generáció számára, ahova én is tartozom, hogy elfogadjuk, hogy a kriptovaluták világa az, ami előtérbe fog kerülni. Az ingatlan és arany befektetéseknek pedig leáldozóban lesz.

arany_bitcoin_cryptofalka_2

Kiyosaki, aki a Bitcoin és kriptovaluta befektetővel Anthony Pompliano-val is értekezett, azt jósolta, hogy a mostani 10 000$ körüli árról az elkövetkező 3 évben durván 75 000$-ig fog emelkedni egy Bitcoin ára.

Így idősebben nekem is idő volt míg feldolgoztam és elfogadtam ezt a Bitcoin dolgot. De most én is már birtoklom!

Nyilatkozta a Rich Dad, Poor dad szerzője a Bitcoin világáról. Hozzátette, korábban 2017-ben is tervezett Bitcoin vásárlást, de szerencsére nem lépte meg az akkori 20 000$ körüli árfolyamon.

 

A Bitcoin blokk felezés csábította vissza a könyv szerzőjét

A Rich Dad, Poor Dad szerzőjét a Bitcoin blokk felezés, valamint a központi bankok általi féktelen pénznyomtatás vonzotta vissza a kriptovaluták világába. A 2020 májusában bekövetkezett esemény hatására a Bitcoin fix inflációja a felére, 1,8%-ra csökkent. Ugyanis a korábbi 1800 Bitcoin helyett, már csak napi 900 új Bitcoin kerül a körforgásba.

A Bitcoin és a többi kriptovaluta a jövőben akár a dollár hegemóniáját is megtörheti majd. A FED és a világ pontosan az ellenkező irányba indult el, mint a digitális arany a Bitcoin. Ők több trillió dollárt nyomtatnak, gyakorlatilag a semmiből. Ezzel a “kamu pénzzel” pedig a kormányokat támogatják, de ennek megvan az ára!

Ha szeretnél többet tanulni a Bitcoin, blokklánc és a tőzsde világából, olvasd el ingyenes E-bookunkat! 22 fejezet, 172 oldal, magyarul, teljesen ingyen! 🔥 LINK 

Forrás: https://www.forbes.com

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Eljött a nap, amikor az olaj ára olcsóbb lett, mint a vízé
  3. Starbucks és McDonalds teszteli a kínai digitális yüant
  4. Komoly módosítások a Facebook Libra kriptovalutájánál
  5. Blockchain technológia, már a Telsa és a BMW is használja
  6. A Huawei fogja segíteni a kínai blockchain adoptációt
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka