A Samsung 25 millió dollárt fektet egy metaverzum startupba

Szerző: | ápr 25, 2022 | Kriptovaluta

Samsung technológiai és elektronikai óriáscég 25 millió dollárt fektetett be a DoubleMe-be, egy feltörekvő dél-koreai metaverzum startupba. 

 

A Samsung is a metaverzumban látja a jövőt

Egyre több mainstream vállalat jelenik meg a metaverzumok világa körül. Egyesek fejlesztik, mások befektetnek. A Samsung 25 millió dolláros befektetése azt jelentheti, hogy a tech óriás blokklánc technológia iránti elkötelezettsége nem csak az okos TVk-ben vagy a telefonokban fog megjelenni. A finanszírozási körben más nagy dél-koreai vállalatok is részt vettek, mint például az NH Investment és a Coentry Investment.
 
Samsung metaverzum I Cryptofalka

Forrás: wealthinsidermag.com

 
A DoubeMe 2015-ben egy olyan megoldás bevezetésével jött létre, amely a kétdimenziós videókat háromdimenziós modellekké alakíthatja a technológiája segítségével. A cég később 2020-ban áttért a metaverzum fejlesztésére, így jelent meg a TwinWorld. Ez egy olyan metaverzum platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen fizikai környezetben AR (kiterjesztett valóság) élményeket építsenek.
 
A DoubleMe jelenleg a valós idejű személyes térfogatrögzítési technológiára specializálódott. Jelenleg több távközlési céggel együttműködve fejleszt és bővít, lehetővé téve a volumetrikus videorögzítési technológiákat. Ide értve a valós idejű emberi és térbeli 3D szkennelést, valamint igény szerinti streaminget felhő alapú grafikai feldolgozás az 5G Mobile Edge Computing (MEC) segítségével.
 
A DoubleMe bevétele 4,5 millió dollárra nőtt a TwinWorld elindítása óta, és most globális piacra kívánja bővíteni tevékenységét. A cég legutóbbi befektetési körét a termékfejlesztés, az ügyfélszerzés, a marketing és a létszámbővítés támogatására fordítják. A DoubleMe TwinWorld metaverzum platformja szintén az év folyamán piacra dob egy kereskedelmi verziót, amely további integrációt és támogatást nyújt az AR-eszközökhöz, például az Nreal AR headsetekhez.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
Korábban a cég 1 millió dollárt gyűjtött össze, majd később 16 millió dolláros támogatást is kapott a dél-koreai és az Egyesült Királyság kormányától. A vállalat egyidejű befektetésekkel és partnerségekkel is rendelkezik számos olyan globális nagyvállalattal, mint a T-Mobile, a BT, a Vodafone, az Orange és a Telefonica, amelyek kulcsszereplői a távközlési és mobiltelefon iparnak.
 
 

A Samsung elkötelezett a blokklánc technológia iránt

A Samsung szerepe a metaverzumban és az NFT piacon folytatódik a DoubleMe stratégiai befektetésével. Az év elején a Samsung bemutatta legújabb okostévé-sorozatát, amelyet NFT képességekkel ruházott fel. A cég emellett kripto és NFT kompatibilis pénztárca funkcióval is bővítette legújabb csúcstelefonjait. A technológiai óriás folyamatosan együttműködik Nifty Gateway NFT piactérrel, a világ első okostévé NFT platformjának fejlesztése érdekében.
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka