Soros György kriptovalutára cseréli részvényei egy részét

Szerző: | okt 6, 2021 | Kriptovaluta

A milliárdos befektető, Soros György fedezeti alapja, a részvényekért kapott készpénz egy részét kriptovalutákba fekteti. 

 

A befektetők likviddé teszik a részvényeket

Bruce Flatt, a Brookfield Asset Management vezérigazgatója, aki 626 milliárd dollárt működtet a torontói székhelyű vagyonkezelőben, azt mondta, hogy most van a „jó idő” az eszközök felszámolására: „jelentős pénz van a piacon, így nagyon jó időszak volt az infrastruktúra, a megújuló energiaforrások, a magántőke és az ingatlanok megvalósítására, emiatt rengeteg eszközt realizáltunk. Első negyedévben 13 milliárd dollárt értékesítettünk, 10 milliárd dollárt a második negyedévben, és az idén még folytatódni fog … Nagyon jó idő az eszközök likvidálására. “
 
Részvények likvidálása I Cryptofalka

Forrás: https://marketrealist.com/

 
Dawn Fitzpatrick, a 27 milliárd dolláros Soros Alapkezelő családi vagyonkezelője, aki a prominens liberális milliárdos és demokrata személyes tőkéjét kezeli. A Bloomberg munkatársának elmondta, hogy miután 2020 márciusában 5 milliárd dollárt munkába állított a Covid-19 világjárvány okozta gazdasági károk enyhítésére, újjáépítette a cég készpénzpufferét, hozzátéve, hogy ha újra nagyobb válság lenne napjainkban, a cég további 5 milliárd dollárt helyezne munkába „elég rövid időn belül”.
 
Nem mintha Soros mindent eladna: Fitzpatrick szerint az amerikai fogyasztó most „készpénzben van, és tapasztalatot akar, nem árut”.
 
Nem meglepő, hogy a Soros és Peking közötti eszkalálódást követően kijelentette, hogy a cég elzárkózik a kínai befektetéstől: “jelenleg nem teszünk pénzt Kínába” – mondta, hozzátéve, hogy a befektetőknek “nagyon óvatosnak kell lenniük” Azt mondta, hogy a befektetőket meglepte Kína tevékenysége és a gazdasági kár mértéke, amelyet a kormány hajlandó elviselni a terve miatt.
A valódi ok, amiért Soros nem fektetne pénzt Kínába, az, hogy a pénz azonnal elfogy: Soros György élesen bírálta Xi Jinping kínai elnök politikáját, és a Wall Street Journal múlt heti cikksorozatában kijelentette, hogy a dollár bevitele Kínába most tragikus hiba. ”
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
„Húsz éven keresztül a nyugati tőkével és nyugati érdekeltséggel rendelkező kínai technológiai vállalatok nagyon jól megfeleltek Kína céljainak. Erre már nincs szükségük, így elvihetik 700 milliárd dollárjukat, és visszavihetik Hongkongba ” – mondta Fitzpatrick. – És azt hiszem, ezt fogják tenni.
 
Soros a legújabb fedezeti alapja részt vesz a kriptovaluta iparban. „Van néhány érménk – nem túl sok -, de maguk az érmék kevésbé érdekesek, mint a DeFi és hasonló dolgok használati esetei” – mondta, majd hozzátette, hogy a  „a kriptovaluták elterjedtek”.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.