Indul a Tezos DeFi és hitelezés egy bankkal karöltve

Szerző: | szept 5, 2021 | Kriptovaluta

Egy vezető DeFi platform segítségével, az EQIFI partnereként, a Tezos hitelezési és staking szolgáltatást fog bevezetni.

 

Miért választotta az EQIFI a Tezos -t? 

Egy sajtóközlemény szerint az EQIFI a Tezos blokkláncot részesíti előnyben, az időzített láncirányítási rendszer, a PoS konszenzus és a kiterjedt fejlesztői közössége miatt. A DeFi platform staking és hitelfelvételi (borrowing) szolgáltatásokat kínál majd ügyfeleinek. Az EQIFI elnöke, Jason Blick úgy véli, hogy ez segít az EQIFI -nak az iparág élvonalába kerülni:

Tezos I Cryptofalka

Forrás: https://cryptopotato.com/

A partnerség azt jelenti, hogy az EQIFI iparági vezető lehet a DeFi térben. A Tezos tulajdonosoknak való staking és borrowing szolgáltatás biztosítása csak a kezdet, hogy az EQIFI az iparág élvonalába kerüljön. -jelentette ki Blick

Az EQIFI -t a világ egyik legjobban engedélyezett és szabályozott bankja, az EQIBank finanszírozza. A platformot decentralizáltan szabályozzák az EQX token nevű staking token tulajdonosai. A Tezos egy első rétegű (first layer) PoS validáslással és okos szerződéssel kompatibilis blokklánc. A blokkláncon már több millió tranzakciót lett naplózva, miközben támogatja az NFT-t, a DAO-t, és a DeFi-t is. Mára már több száz Tezos blokkláncon futó alkalmazás létezik.

 

Tovább fejlődik az on-line pénzügyi piac

A Tezos ezzel a partnerséggel megsokszorozhatja a befektetői körét. Alig egy hete döntöttek úgy, hogy három svájci bank, köztük a Crypto Finance Group, az InCore Bank és az Inacta számára készítenek blokkláncra épülő digitális termékeket. Az InCore azt ígérte, hogy az EQIFI -hoz hasonlóan kereskedési és tárolási szolgáltatásokat indít a Tezos számára. Ezt követően az Tezos natív token ára, az XTZ, 15% -kal ugrott meg.

Tezos I Cryptofalka

Forrás: https://venturebeat.com/

Stijn Vander Straeten, a Crypto Finance Group tárolási infrastruktúráért felelős vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy bízik abban, hogy a Tezos intelligens szerződéses funkcionalitása segíthet a pénzügyi rendszer fejlődésében.

„A pénzügyi szektornak szánt Tezos használati lehetőségek bevezetése valósággá teszi az innovatív, kompatibilis on-line pénzügyi termékeket.” -nyilatkozta az igazgató

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka