A Time magazin is beáll a Bitcoin mögé és elfogadja azt

Szerző: | ápr 15, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

Folytatódik az intézményi Bitcoin adoptáció! A Time magazin amellett, hogy elfogadja a Bitcoint, nem tervezi azt fiat valutára átváltani.

 

Time magazin is elfogadja már a Bitcoint

Csak idő kérdése volt, hogy több nagyvállalat is becsatlakozzon abba a bővülő üzleti körbe, akik elfogadják a Bitcoint fizetésként. Nemrég számoltunk be róla, hogy nemcsak Tesla járművet, hanem a Caruso luxusingatlanokért és bérleti díjakért is elfogadják a Bitcoint. 

Michael Sonneshein, a Grayscale vezérigazgatója szerint, a világ egyik legismertebb kiadványa, a TIME magazin mostantól elfogadja a Bitcoint. Sőt, nem csak elfogadja, hanem meg is tartja azt, nem tervezi átváltani fiat valutára. A magazin lett a Grayscale első médiapartnere aki kriptovalutában fogadja a fizetéseket. 

A TIME elnöke is megosztotta twitter idővonalán a hírt, miszerint a Grayscallel partnerségben megindult náluk a Bitcoin elfogadása.

A Grayscale egy digitális eszközkezelő, amelynek Bitcoin Trust termékén keresztül lehet közvetlenül Bitcoinba fektetni. A vállalkozás tavaly kezdte a nagyütemű Bitcoin felhalmozást és mostanra a forgalomban lévő Bitcoin több, mint 3%-át birtokolja.

 

Új idők jönnek a kriptovalutáknál

A TIME nem az első a sorban, aki mérlegében Bitcoint is tart. Az elmúlt fél évben népszerű volt a Bitcoin az intézményi befektetők körében. A Microstrategy, a Square úttörő szerepet játszott a készpénztartalékuk diverzifikálásában. Több nagy biztosító, mint például a MassMutual is becsatlakozott. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Amikor a Tesla az év elején 1,5 milliárd dollár értékben vásárolt Bitcoint, a SEC állásfoglalása az volt, hogy megtarthat minden Bitcoint, amelyeket autók értékesítéséért kapott. Ezzel a SEC hivatalosan is állást foglalt amellett, hogy a legnépszerűbb kriptovaluta beépíthető a vállalatok mérlegébe.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka