Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Amerikában már ingatlanokért is elfogadnak Bitcoint

Amerikában már ingatlanokért is elfogadnak Bitcoint

Az egyik legnagyobb amerikai ingatlankezelő, a kaliforniai Caruso Properties megkezdte a Bitcoin elfogadását ingatlanokért, bérleti díjakért.

 

Bitcoin elfogadás ingatlanért, bérleti díjért

Egy újabb pozitív momentuma a kriptovalutáknak és a Bitcoinnak. Miamiban, már nem csak ingatlant lehet vásárolni Bitcoinért, hanem akár a bérleti díjat is kriptopénzben fizethetik a bérlők. A Caruso ingatlan iroda, Florida egyik legnagyobb ingatlan eladással és bérbeadással foglalkozó cége. 

A tulajdonos, Rick Caruso, pazar bevásárlóközpontjairól, a Santa Barbara közelében lévő luxus tengerparti üdülőhelyeiről ismert. A Bitcoint elfogadják lakó- és kereskedelmi bérleti díjakként a Grove bevásárlóközpontban és a Caruso tulajdonában lévő egyéb ingatlanokban is. A Los Angeles-i ingatlanmágnás a jövőben további digitális fejlesztést is tervez, például blokklánc-technológiát fog használni a vásárlók új jutalmazási programjának támogatásához.

Bitcoin elfogadása ingatlanért I Cryptofalka Forrás: https://www.latimes.com/

Még akár az is megtörténhet, hogy Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója lehet az első, aki Bitcoinnal fog ingatlanért fizetni. Ugyanis a Tesla elektromos autókat árusító üzletet üzemeltet az Americana-nál, a glendalei központban. Amúgy Elon Musk cége, a Tesla is elfogadja már a Bitcoin fizetéseket. Alig két hete jelentették be, hogy a Tesla autókért lehet Bitcoinnal is fizetni. (Egyelőre csak Amerikában). Korábban Portugáliából jött hasonló hír, ahol már bitcoinnal is fizethetnek a portugálok egy áramszolgáltatónál.

 

Gemini és a Winklevoss fivérek segítenek Caruso Bitcoin elfogadásában

Caruso szerdán jelentette be, hogy cége a Gemini, a Tyler és Cameron Winklevoss által alapított kriptovaluta tőzsdével való partnerség részeként valósítja meg a Bitcoin elfogadását. Az üzlet eredményeként a Caruso Properties tartalékainak körülbelül 1% át fektette Bitcoinba, nyilatkozta Caruso egy interjúban. A Tesla korábban 1,5 milliárd dollárt fektetett Bitcoinba. 

Úgy gondolom, hogy a Bitcoin jó fedezet a társaság pénzügyeinek diverzifikálásához és máris jó befektetésnek bizonyult számunkra -mondta Caruso

Kilenc szabadtéri bevásárlóközpont üzemeltetője elismerte, hogy több bérlő még nem volt hajlandó Bitcoinban bérleti díjat fizetni, de Caruso elmondta, hogy fel akar készülni a jövőre is Mivel a kriptopénz egyre szélesebb körben elfogadott, tehát csak idő kérdése, hogy a bérlők akár átálljanak kriptopénzes fizetésre.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Összegzés

Jerome H. Powell, a Federal Reserve (FED) igazgatóság elnöke a múlt hónapban úgy jellemezte a Bitcoint és a kriptovalutákat, hogy „nem igazán hasznos értékraktárak, mert semmi nem támogatja azokat”. 

Ennek ellenére számos nagy bank, köztük a Goldman Sachs és a Mastercard International is lépéseket tesz a kriptovaluták elfogadása érdekében. Összehasonlítva a Bitcoint a hitelkártyákkal, amelyek az 1950-es években még furcsaságnak számítottak, mielőtt mainstream lett, a blokklánc technológiának is hasonló hatása lesz a jövőben. Bár a Bitcoint nem nagyon használják mindennapi fizetésre, de már több remek blokklánc létezik a gyors és olcsó fizetések lebonyolítására. A Bitcoin, a legnagyobb és legnépszerűbb kriptovaluta, habár szakértők szerint kissé spekuláns, még mindig nagyon jó szolgálatot tesz hosszútávú befektetések megőrzésre. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.83% $64,654.07
Ethereum ETH 0.08% $3,088.29
BNB BNB 0.76% $558.47
Solana SOL 3.99% $145.59
XRP XRP -1.10% $0.499
Dogecoin DOGE 0.76% $0.1527
Cardano ADA 2.86% $0.4713
Litecoin LTC -1.18% $81.17
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!