Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Kraken kriptotőzsde tovább bővíti európai jelenlétét

A Kraken kriptotőzsde tovább bővíti európai jelenlétét

A Kraken kriptopénz tőzsde a holland Coin Meester B.V. felvásárlásával kívánja bővíteni európai jelenlétét.

Hollandiában terjeszkedik a Kraken

A Kraken kriptopénz tőzsde nyilvánosságra hozta tervét egy hollandiai székhelyű kriptotőzsde felvásárlására, amelynek célja, hogy megerősítse az európai piacon való jelenlétét. A Coin Meester B.V. (BCM) Hollandia egyik legrégebben működő tőzsdéje, amelyet közel hat éve működtetnek. Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka

A Kraken egy nemrégiben kiadott közleményben jelentette be a hírt, amelyben nagy hangsúlyt fektetett az európai terjeszkedésre irányuló erőfeszítéseire.

A Kraken kitart európai jelenlétének bővítése mellett

A Kraken vezérigazgatója, David Ripley Hollandia gyorsan növekvő gazdaságát és az innovációs tehetséget jelölte meg a felvásárlás iránti érdeklődésük elsődleges okaként:

"Hollandia a világ egyik legfejlettebb gazdaságával rendelkezik, jól megalapozott innovációs kultúrával és magas szintű kriptoelfogadással. Mindez kulcsfontosságú piaccá teszi számunkra az európai terjeszkedési terveink szempontjából."

Eközben a Kraken kiemelte a virtuális eszközszolgáltatók (VASP-k) közelmúltbeli írországi, olaszországi és spanyolországi hatósági jóváhagyását. A tőzsde optimista kilátásokat tart fenn a kontinensen a közeljövőben várható további engedélyek megszerzésére.

kraken európa I Cryptofalka

"Aktívan folytatjuk a regisztrációkat más európai piacokon is".

A Világgazdasági Fórum friss adatai szerint Hollandia holtversenyben a 6. helyen áll az 50 európai ország közül a kriptovalutákba fektető lakosság arányát tekintve.

A kriptoipar egyre nagyobb hangsúlyt fektet az európai piacra

A szerződés véglegesítésre vár, mivel mindkét félnek még meg kell állapodnia a konkrét feltételekről. Közben a Kraken nem hozta nyilvánosságra a BCM eladási árát.

"A tervezett felvásárlás lezárása a szokásos zárási feltételek függvénye, beleértve a szükséges hatósági jóváhagyások megszerzését".

Eközben a Kraken jogi problémákkal néz szembe Ausztráliában a margin trading termékével kapcsolatban. Szeptember 21-én a jelentésekből kiderült, hogy az Ausztrál Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet beperelte a Bit Trade-et, a Kraken ausztrál ügyfelek számára nyújtott szolgáltatóját.

A felügyelet azt állítja, hogy a Kraken elmulasztotta a termék bevezetése előtt a "célpiac meghatározását".

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.99% $61,072.01
Ethereum ETH -2.07% $3,001.59
BNB BNB -0.43% $533.5
Solana SOL 0.80% $133.9
XRP XRP 1.24% $0.4984
Dogecoin DOGE -3.13% $0.1485
Cardano ADA -1.29% $0.4456
Litecoin LTC 0.62% $79.28
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!