Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
CZ most a Krakenről próbál nekünk sugallni valamit?

CZ most a Krakenről próbál nekünk sugallni valamit?

A Kraken elbocsátja alkalmazottainak 30%-át, hogy túlélje a kripto-telet. Vajon ezzel kapcsolatban próbál CZ, a Binance vezérigazgatója valamit mondani nekünk?

 

Küzdenek a kripto cégek a medvepiaccal

Jesse Powell, a Kraken társalapítója és vezérigazgatója bejelentette, hogy a jelenlegi piaci körülményekhez való alkalmazkodás érdekében mintegy 1100 fővel, azaz 30 százalékkal csökkentik a létszámot. A Kraken 16 heti alapbért fizet az elbocsátás által érintett alkalmazottaknak.

Kraken CZ I Cryptofalka Forrás: CoinGecko

A Kraken a kriptotél legújabb áldozata, de néhány nappal ezelőtt egy másik tőzsde, a BlockFi is csődeljárást jelentett. Az argentin kriptotőzsde - Lemon Cash szintén kénytelen volt elbocsátani a munkaerő 38%-át, hogy túlélje a kriptotelet. A Metaplex, egy decentralizált NFT protokoll, szintén kénytelen volt megválni több csapattagjától a múlt hónapban.

A CoinGecko november 14-én kiadott jelentése szerint a kriptoszektorban 4 695 elbocsátás történt, ami a teljes technológiai ipar 4%-át teszi ki.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

CZ megint FUD-ot kelt a versenytársak körül?

Changpeng Zhao (CZ), a Binance vezérigazgatója úgy tűnik, hogy közvetve a Krakenre céloz az elbocsátások miatt. Figyelmeztette a felhasználókat, hogy óvakodjanak a magas APY-t kínáló és elbocsátásokkal küzdő tőzsdéktől. Hozzátette, ha mi nem felelünk a saját kockázat menedzsmentünkért, ne hibáztassunk később másokat a következményekért.

Kraken CZ I Cryptofalka Forrás: twitter

 

A közösség felszólította CZ-t, hogy ezzel megint FUD-ot (Félelem, Bizonytalanság, Kétség) kelt a versenytársai körül, valamint megkérdőjelezték a Twitter elbocsátásai miatt, mivel köztudott, hogy CZ befektetett Elon Musk felvásárlásába. A Binance vezérigazgatója később törölte a tweetet; ami nem újdonság tőle. A közösség úgy véli, hogy nem ez az első eset, hogy CZ FUD-ot kelt, majd később törli a tweet-et.

 

A közösség úgy érzi, CZ egy időzített bomba

Nem is telt el sok idő azóta, hogy a Huobi-t és a Crypto.com-ot érő vádakra CZ ezzel a tweet-el reagált:

"Ha egy tőzsdének nagy mennyiségű kriptót kell mozgatnia, mielőtt vagy miután bemutatja a letétjeinek bizonyítékául szolgáló címeket, az a problémák egyértelmű jele".

Nem sokkal később azonban a whale alert jelentése szerint egy tárca több mint 2 milliárd dollár értékű bitcoint utalt a Binance-ről egy ismeretlen tárcára. CZ azt állította, hogy ez csupán ellenőrzés céljából történt, de az irónia azért kapott némi visszajelzést a közösségtől. 

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.60% $69,560
Ethereum ETH -2.15% $3,687.63
BNB BNB 0.12% $614.71
Solana SOL 0.27% $179.52
XRP XRP -2.72% $0.5301
Dogecoin DOGE -3.35% $0.164
Cardano ADA -4.35% $0.4792
Litecoin LTC -2.53% $86.08
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!