Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
BYBIT, az újgenerációs kriptovaluta tőzsde bemutató

BYBIT, az újgenerációs kriptovaluta tőzsde bemutató

Szorosan a Binance sarkában lohol a BYBIT kriptotőzsde, amely méltán nyerte el már több mint 20 millió felhasználó figyelmét.

Legyél kezdő vagy haladó kriptovaluta befektető, a Bybit.com-on biztosan megtalálod a hozzád illő kereskedési szolgáltatást. Nézzük is meg, mit tud egy igazi újgenerációs kriptovaluta tőzsde!

A cikk egy sorozatnak a része:

Ben Zhou és a BYBIT kriptovaluta tőzsde háttere

A BYBIT kriptotőzsdét Ben Zhou alapította, és a mai napig ő tölti be a vezérigazgató szerepét. Miután lediplomázott a Pennsylvaniai Egyetemen, Zhou visszatért Kínába, és 7 évig dolgozott az XM-nél, amely az egyik legnagyobb deviza brókercég Kínában. Ez a háttér segítette 2018-ban a Bybit szilárd alapjainak kialakítását, amely megalakulása óta arra törekszik, hogy kitűnjön a kriptovaluta-tőzsdék egyre zsúfoltabb piacáról.

A Bitcoin és kripto kereskedés forgalmának nagy hányada jelenleg a BYBIT-en történik, így folyamatosan a top 3 kriptovaluta tőzsdék között szerepel a vállalat. A cég folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, és az évek során számos új funkciót vezetett be. 

BYBIT kriptovaluta tőzsde I Cryptofalka

Ezzel a sokoldalúságával a BYBIT tőzsde valóban kiemelkedik és indokoltan választja őket a felhasználók jó része.

Mára a tőzsde 20 millió felhasználójával a volumen alapján az első három kriptopénzváltó közé tartozik. Sőt, a Bybit büszke partnere a Forma-1 regnáló konstruktőri és versenyzői bajnokának: az Oracle Red Bull Racing csapatnak.

Web3 lehetőségek tárháza: airdrop, staking és kriptokártya

A Bybit sikere abban rejlik, hogy nem csak sokféle szolgáltatást kínál, hanem folyamatosan újít és alkalmazkodik a kriptoközösség változó igényeihez. A vállalat mottója a következő: 

" Célunk a Web3-ban rejlő teljes potenciál felszabadítása újgenerációs eszközökkel, támogatással és lehetőségekkel."

A mottó nem hazudik, szinte elveszünk a platformon található különböző szolgáltatások között. Nézzük is meg a teljesség igénye nélkül, milyen lehetőségekkel találhozhatunk a platformon:

 • Spot kereskedés
 • Tőkeáttételes kereskedés
 • Kriptovaluta váltás (Convert)
 • Kölcsönzési és hitelezeséi konstrukciók
 • Passzív jövedelem-szerzés: Earn lehetőségek
 • Bybit Card kriptovaluta-kártya
 • Web3 kriptotárca
 • Launchpad, Launchpool
 • NFT és Inscriptions Marketplace
 • Copy Trading és kereskedő botok
 • Airdrop vadászat

Ám a kevesebb néha több; érdemes megjegyezni, hogy a felhasználóbarát kezelőfelület ellenére a Bybit funkcióinak sokasága a kezdők számára kissé megterhelő lehet.

Bybit airdrop bemutató I Cryptofalka

BYBIT kriptotőzsde jellemzői

A Bybit egy olyan időszakban indult, amikor a kriptopénzpiac még mindig próbált talpra állni a 2017-es boomot követő összeomlás után. E kihívásokkal teli környezet ellenére a Bybit gyorsan népszerűvé vált, köszönhetően felhasználóbarát platformjának, valamint a rendszer biztonságának innovatív megközelítésének.

Ezek a tényezők különösen vonzóvá tették a Bybitet a kripto-származékokkal kereskedők számára, akiknek olyan platformokra van szükségük, amelyek képesek gyorsan és megbízhatóan kezelni a nagy mennyiségű tranzakciókat. A platform akár már 100-szoros tőkeáttételt is kínál, így a kereskedők felerősíthetik potenciális nyereségüket.

Szimpatikus a BYBIT kriptotőzsde, és te is kipróbálnád? Akkor ne habozz, mert most a 35$ üdvözlő bónusz* mellett még 10% kedvezményt is bezsebelhetsz a kereskedési költségekből, ha regisztrálsz! Részletek

Bybit gomb

*Végezd el a KYC-t, majd helyezz el és tarts 7 napig a BYBIT számládon 100$-t. Kereskedj minimum ilyen összeg értékben derivatív termékekkel. Ne csökkenjen a számlád értéke 7 napon belül 100$ alá! Bónusz: 20$ stabilcoin + 15$ bónusz kupon. Kampány ideje: 2024 május 28. - 2024. június 30.

BYBIT kriptovaluta tőzsde előnyei:

A Bybit székhelye Szingapúrban van, egy olyan pénzügyi központban, amely viszonylag nyitott és szabályozott megközelítést alkalmaz a kriptopénz szektorral szemben, ami tovább segíti a tőzsde növekedését és sikerét globális kontextusban.

Nagy tőkeáttétel: A Bybit egyik fő előnye a rendkívül magas tőkeáttétel használatának lehetősége, ami vonzó lehetőség azon kereskedők számára, akik maximalizálni szeretnék a kereskedéseiket, és nem félnek kockáztatni.

Magas likviditás: A tőzsde magas likviditást kínál, amely még a nagy piaci volatilitás időszakaiban is biztosítja a megbízások gyors végrehajtását.

Bybit kriptovaluta tőzsde kártya I Cryptofalka

Biztonság: A biztonság abszolút prioritás a Bybit számára, amely egy sor élvonalbeli biztonsági intézkedést alkalmaz, mint például SSL-titkosítást, kétfaktoros hitelesítést és hideg tárcákat a felhasználói pénzeszközök számára. 

Ügyféltámogatás: A Bybit kiváló ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely a nap 24 órájában, több nyelven elérhető, így biztosítva, hogy a kereskedők akkor kapjanak segítséget, amikor szükségük van rá.

Összegezve, a kriptotőzsde professzionális platformot kínál, ahol a kriptobefektetők és kereskedők ultragyors megfeleltetési folyamatot, 24/7 ügyfélszolgálatot és többnyelvű közösségi támogatást találnak.

Kriptovaluta tőzsde, saját coin nélkül

Sok más tőzsdével ellentétben a BYBIT-nek nincs saját coinja, ami felveti a kérdést, hogyan alakulnak a kereskedések díja a tőzsdén.

Az alábbi táblázat a Bybit Spot piacokon történő kereskedés során felszámított kereskedési díjat mutatja, és a nem VIP felhasználókra vonatkozik.

BYBIT kereskedési díjak I Cryptofalka

Míg vannak minimális kifizetési korlátok és kifizetési díjak, amelyek a KYC és VIP felhasználói szintekhez igazodnak, addig nincsenek minimális befizetési korlátok vagy befizetési díjak. 

A BYBIT tőzsde széleskörű vásárlási módokat kínál a kriptovaluták szerelmesei számára. Lehetőségünk van egyszerű váltásra, különböző tőzsdei orderek leadására vagy akár peer-to-peer vásárlásra is. Rendkívül felhasználóbarát módon, csupán néhány kattintással bankkártyával, átutalással, Apple Pay, Google Pay és más támogatott szolgáltatásokkal teszi könnyebbé a platform a tranzakciókat.

Mennyire biztonságos a BYBIT?

A Bybit egy legálisan és biztonságosan működő kriptovaluta tőzsde. Története során soha nem hackelték meg, amit ma már nem sok kriptotőzsde mondhat el magáról.

A kriptovaluta tőzsdék az FTX összeomlása után nagyobb ellenőrzés alá kerültek. Ekkor a BYBIT úgy nyilatkozott, hogy biztonságos, megbízható és stabil környezetet biztosítanak a kriptokereskedéshez. Ezt alátámasztva a vállalat kiadott egy proof-of-reserves oldalt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék a tartalékokat és megbizonyosodjanak a fizetőképességéről.

BYBIT audit I Cryptofalka

Az BYBIT proof-of-reserves oldala lehetőséget kínál a felhasználóknak a tőzsde tartalékainak auditálására, és a blokklánc publikus mivoltának köszönhetően akár maguk ellenőrizhetik a tőzsde tartozásait és meglévő készleteit.

Összefoglalva: Miért érdemes regisztrálni a BYBIT-re? 

Összefoglalva, a Bybit a származékos és azonnali kereskedési ágazat egyik vezető kriptopénz-tőzsdéjeként lépett a színre, amely kiemelkedik megbízhatóságával, folyamatos innovációjával és ügyfélközpontúságával. 

A biztonságra fordított figyelem, szerverleállás nélküli, 99,99%-os rendszerfunkció, amelyet a felhasználók adatainak és pénzeszközeinek védelmét szolgáló technológiák alkalmazása emel ki, erősíti a kereskedők bizalmát a szolgáltatásban.

bybit termékek I Cryptofalka

A kriptotőzsde a fejlett technológiát, az intuitív felhasználói felületet és a biztonság iránti erős elkötelezettséget ötvözi, hogy a tapasztalt kereskedőket és a kezdőket egyaránt vonzza. A Bybit olyan kereskedési platformot biztosít, ahol a felhasználók teljes mértékben kihasználhatják a volatilis kriptopiac előnyeit.

Véleményünk szerint megbízható választást jelenthet a tőzsde a kriptopiacon, amely képes biztosítani a kriptovaluták világában való hatékony navigálást. Úgy véljük, hogy a bybit.com egy megbízható, jó átlátható kriptováltó platform, ezért a használatát bátran ajánljuk.  

Szimpatikus a BYBIT kriptotőzsde, és te is kipróbálnád? Akkor ne habozz, mert most a 35$ üdvözlő bónusz* mellett még 10% kedvezményt is bezsebelhetsz a kereskedési költségekből, ha regisztrálsz! Részletek

Bybit gomb

*Végezd el a KYC-t, majd helyezz el és tarts 7 napig a BYBIT számládon 100$-t. Kereskedj minimum ilyen összeg értékben derivatív termékekkel. Ne csökkenjen a számlád értéke 7 napon belül 100$ alá! Bónusz: 20$ stabilcoin + 15$ bónusz kupon. Kampány ideje: 2024 május 28. - 2024. június 30.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.40% $61,219.09
Ethereum ETH -0.23% $3,382.58
BNB BNB 0.14% $574.23
Solana SOL 8.03% $135.6
XRP XRP 0.86% $0.478
Dogecoin DOGE 1.66% $0.1227
Cardano ADA 2.35% $0.3876
Litecoin LTC -1.70% $70.63
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!