Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
BYBIT kriptovaluta tőzsde regisztráció magyarul

BYBIT kriptovaluta tőzsde regisztráció magyarul

A top kriptovaluta tőzsdék egyike, a BYBIT regisztrációját és számlanyitását mutatjuk be magyarul, lépésről-lépésre, képek segítségével.

Referral kódunkkal 30 napig 10%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! 
>> FALKABLOG <<

A cikk egy sorozatnak a része:

  BYBIT kriptotőzsde ismertető

  A Bybit.com egy olyan időszakban indult, amikor a kriptopénzpiac még mindig próbált talpra állni a 2017-es boom és az azt követő összeomlás után. E kihívásokkal teli környezet ellenére a Bybit gyorsan népszerűvé és bizalmassá vált, köszönhetően felhasználóbarát platformjának, tranzakciós sebességének, valamint a rendszer biztonságának és stabilitásának innovatív megközelítésének.

  A Bitcoin és kripto kereskedés forgalmának nagy hányada jelenleg a BYBIT-en történik, így folyamatosan a top kriptovaluta tőzsdék között szerepel a vállalat neve. Mára a tőzsde 20 millió felhasználójával a volumen alapján az első három kriptopénzváltó közé tartozik.

  A tőzsde professzionális platformot kínál, ahol a kriptobefektetők és kereskedők ultragyors megfeleltetési folyamatot, 24/7 ügyfélszolgálatot és többnyelvű közösségi támogatást találnak. A cég folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, és az évek során számos új funkciót vezetett be. 

  • Spot kereskedés
  • Tőkeáttételes kereskedés
  • Kriptovaluta váltás (Convert)
  • Kölcsönzési és hitelezeséi konstrukciók
  • Passzív jövedelem-szerzés: Earn lehetőségek
  • Bybit Card kriptovaluta-kártya
  • Web3 kriptotárca
  • Launchpad, Launchpool
  • NFT és Inscriptions Marketplace
  • Copy Trading és kereskedő botok
  • Airdrop vadászat

  Ebben az útmutatóban összeállítottuk, hogyan lehet a Bybit tőzsdére regisztrálni, 2-faktoros biztonsági hitelesítést beállítani, a KYC-t elvégezni és kriptovalutát fogadni illetve küldeni. Így, néhány egyszerű lépés elvégézése után, rögtön el is kezdhetsz a tőzsdén kereskedni.

  1. BYBIT tőzsde regisztráció, fiók létrehozása

  • A Bybit regisztráció megkezdéséhez kattints erre a linkre: https://partner.bybit.com/b/falkablog , így rögtön a tőzsde regisztrációs oldalára kerülsz. Ez egyben a saját ajánlói linkünk is, mely segítségével te és mi is 10% kedvezményben részesülünk 30 napon keresztül a kereskedési költségekből.

  Bybit gomb

  • Ezután válasszuk ki, hogy milyen módon szeretnénk létrehozni a számlánkat: telefonszám vagy e-mail cím segítségével. A visszaigazoló e-mailt erre a címedre fogják küldeni, és például a jelszavadat is innen tudod majd a jövőben visszaállítani, ha szükséges lesz. Válasszuk most az első lehetőséget:

  bybit regisztráció I Cryptofalka

  • Adjuk meg tehát azt az email címet, amit használni fogunk a tőzsdéhez.
  • Ha ez megvan, akkor meg kell adnunk egy erős jelszót, amit használni fogunk a tőzsdén. Célszerű erős jelszót használni, ami hosszú, tartalmaz számokat, kis és nagybetűket is.
  • Illetve ellenőrizhetjük, hogy sikeresen érvényesítettük-e a referral kedvezményünket. Ha üres, akkor ide bemásolhatod a saját ajánljói kódunkat a 10% kedvezmény érvényesítéséhez  >> FALKABLOG <<
  • Ezután a megadott email címünkre kapni fogunk egy megerősítő emailt, amelyből a következő mezőbe kell bemásolnunk a kapott ellenőrző kódot:

  BYBIT regisztráció I Cryptofalka

  • Az itt kapott sárga aktiválási kódot kell bemásolni a fent mutatott mezőbe:

  bybit regisztráció I Cryptofalka

  Ha ezzel megvagy akkor gratulálunk, sikeresen regisztráltál a BYBIT kriptovaluta tőzsdére! A továbbiakban még a személyazonosságunk igazolását és néhány biztonsági beállítást kell még megtenned!

  (A BYBIT tőzsde biztonsági rendszere további ellenőrzést kérhet arra vonatkozóan, hogy "valódi" ember vagy-e. Ehhez kattints a bal egérgombbal a puzzle darabra és lenyomva tartva mozgasd azt a csúszkán a célba.)

  2. BYBIT tőzsde regisztráció, fiók hitelesítése

  A Bybit számla hitelesítése a felhasználók személyazonosságának és biztonságának védelme érdekében szükséges lépés. A hitelesítési folyamat során a felhasználóknak bizonyítaniuk kell személyazonosságukat és címüket, általában hivatalos személyazonosító dokumentumok és lakcímet igazoló okmányok felhasználásával.

  A számla hitelesítésével a Bybit növeli a felhasználók biztonságát és megakadályozza a pénzmosást és más illegális tevékenységeket. A BYBIT általában két fő típusú hitelesítést kérhet: az alapvető és az összetett hitelesítést. Az alapvető hitelesítés során a felhasználóknak általában egy fényképes személyazonosító okmányt (pl. útlevél vagy személyi igazolvány) kell felölteni és egy szelfi készítését kell végrehajrani. 

  Az összetett hitelesítés magasabb szintű azonosítást igényel, és általában a nagyobb összegekkel vagy specifikus szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenységekhez szükséges. Ez a folyamat magában foglalhatja a további igazoló dokumentumok vagy bizonylatok bemutatását.

  • Kattintsunk a Get Vertified Now gombra a számlánk hitelesítéséhez, hogy megkezdhessük a kriptovaluta kereskedést.

  BYBIT regisztráció hitelesítés I Cryptofalka

  • Válasszuk ki hivatalos tartózkodási helyünket és a dokumentum típusát, amivel igazoljuk magunkat. (Személyazonosító okmány (ID) / Útlevél (Passport) / Jogosítvány / Tartózkodási igazolás)

  BYBIT hitelesítés I Cryptofalka

  • Ezután jól látható módon fényképeket kell készítenünk a kiválasztott okmányunk mindkét oldaláról. Ehhez használhatjuk a mobiltelefonunkat (érdemes letölteni a mobilalkalmazást a hitelesítéshez).
  • Ha ezzel is megvagyunk akkor a rendszer megkér arra, hogy készítsünk selfiet magunkról a kamera segítségével.
  • Sikeres hitelesítés esetén néhány perc alatt jóváhagyják a regisztrációdat.

  Ha ezzel megvagy akkor gratulálunk, sikeresen hitelesítetted a BYBIT számládat! A továbbiakban már csak néhány biztonsági beállítást javasolt elvégezned!  

  3. BYBIT tőzsde regisztráció, fiók biztonsági beállításai

  A BYBIT számlánk biztonságának növelése érdekében számos beállítást és intézkedést hajthatunk végre. Kétfontosítás (2FA) használata az egyik legfontosabb és hatékony módszer a fiókunk védelmére. A 2FA lényege, hogy a belépési folyamat során a szokásos jelszó mellett egy további azonosítási tényezőt is meg kell adnunk, például egy mobilalkalmazás által generált kódot.

  A BYBIT 2FA-támogatást biztosít, és ajánlott ezt a funkciót bekapcsolni a fiókunkban. Ehhez telepíthetünk egy autentikációs alkalmazást, például a Google Authenticator-t, amely biztonságos kódot generál a bejelentkezéshez. A mobil alkalmazáson keresztül kapott kódok csak rövid élettartamúak és minden bejelentkezésnél újra generálódnak, ezáltal jelentősen megnövelik a fiókunk biztonságát. Bybit biztonság I CryptofalkaEmellett a BYBIT lehetővé teszi a mobil telefonszám hitelesítését is. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a fiókunkhoz kapcsoljuk a mobiltelefonszámunkat, és SMS-ben kapjunk értesítéseket és megerősítő kódokat. Ez egy további védelmi réteg, mivel csak a hitelesített telefonszámról érkező üzenetek és kódok érvényesek.

  Fontos megjegyezni, hogy a biztonsági beállítások bekapcsolása és az erős jelszó használata alapvető intézkedések, amelyek segítenek megvédeni a Bybit számlánkat a illetéktelen hozzáférésektől és a visszaélésektől.  

  Mobil telefonszám hitelesítése

  A maximális biztonság elérése érdekében célszerű lehet az "Account & Security" menüpont alatt a telefonszámunk hitelesítését is elvégezni. Ez egy viszonylag egyszerű folyamat, de tovább növeli a biztonságot.

  • Ehhez kattints az "SMS Authentication" beállításához tartozó gombra 

  Bybit regisztráció I Cryptofalka

  Ezután sms értesítést fogsz kapni a mobilodra, ahonnan ki kell másolnod a kapott kódot, és be kell illesztened a Bybit felületén. 

  Kétlépéses hitelesítés (Authenticator 2FA)

  • Nyissuk meg a felhasználói fiókunk alatt a "Account & Security" menüpontot.
  • Kattintsunk az "Advanced Protection" fül alatt a "Google Two Factor Authentication" gombra
  • A hitelesítés a Google segítségével a „Google Authenticator” mobilalkalmazáson keresztül történik. Ezt telepítened kell az okostelefonodra, mindegy, hogy Android vagy iOS (iPhone) telefont használsz.
  • Telepítés után nyisd meg ezt az alkalmazást okostelefonodon és nyomd meg a „+” gombot az új fiók hozzáadásához.
  • A menüben válaszd a „QR-kód beolvasása” gombot, majd a mobilod kamerájával olvasd be a Bybit oldalán látható QR-kódot. 
  • Ezután az alkalmazás által generált kódot be kell másolnod a Bybit oldalán található Google Authentication mezőbe.
  • Ezután rá kell kattintanod a ”Confirm” gombra.

  Ha az aktiválás sikeres, értesítést fogsz kapni. Ezután, valahányszor bejelentkezel a Bybit fiókodba, meg kell adnod a 2FA kódot direkt a Google Authenticator alkalmazásból, de így még az email címed és jelszavad birtokában sem tud senki bejelentkezni a fiókodba. Ugyanis ehhez szükség van még a mobil telefonodra is, ugyanis az generálja az egyedi 2FA kódot!

  Ha ezzel megvagy akkor gratulálunk, sikeresen bebiztosítottad a Bybit számládat! A továbbiakban már csak néhány biztonsági beállítást javasolt elvégezned!  

  Extra hitelesítési beállítás (Lv.2 Verification)

  A "Lv.2 Verification" státusz elérése lehetővé teszi a felhasználók számára a nagyobb pénzügyi tranzakciók végrehajtását, valamint hozzáférést biztosít bizonyos különleges szolgáltatásokhoz és előnyökhöz a Bybit platformon.

  Ehhez egy rövid kérdőívet kell kitöltenünk, valamint csatolni egy a lakcímünket igazoló dokumentumot. Víz, áram, telefon vagy bankszámla dokumentumot ajánlott csatolnunk, ami tartalmazza a hivatalos lakcímünket.

  • Válaszd az "Identity Verification" menüpontot és kezd el a hitelesítést.

  Bybit lv2 hitelesítés I Cryptofalka

  • Add meg mire szeretnéd használni a Bybit-et (mindegy mit választasz)
  • Írd be a lakcímedet (pontosan betűről-betűre úgy, ahogyan a feltöltött dokumentumban szerepel)
  • Tölts fel egy 3 hónapnál nem régebbi dokumentumot, ami tartalmazza a nevedet és a hivatalos címedet (Víz, áram, telefon vagy bankszámla kivonat)

  Ha ez megvan akkor néhány napon belül ellenőrzi ezt a Bybit és végre megkezdheted a Bybit számlád teljeskörű használatát! Ezt a következő cikkünkben mutatjuk be:  

  Így töltsd fel BYBIT számládat, és vásárold meg első Bitcoinodat vagy más kriptovalutádat!

  Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

  Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

  Válassz tagságaink közül

  Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

  Bitcoin BTC -1.19% $66,502.18
  Ethereum ETH -0.93% $3,450.15
  BNB BNB -2.44% $579.74
  Solana SOL -1.63% $175.88
  XRP XRP -0.10% $0.5995
  Dogecoin DOGE -2.43% $0.134
  Cardano ADA -3.56% $0.4191
  Litecoin LTC -3.97% $71.27
  További árfolyamok
  A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!