Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Hodlnaut hitelezővédelem alá került

A Hodlnaut hitelezővédelem alá került

A Hodlnaut kriptohitelező céget a szingapúri bíróság hétfőn ideiglenesen hitelezővédelmi program alá helyezte.

 

A Hodlnaut bírósági segítséget kap

A szingapúri székhelyű Hodlnaut kriptohitelező céget a szingapúri bíróság hétfőn ideiglenes igazságügyi irányítás alá helyezte, amely egyfajta hitelezővédelmi program. A bírósági végzés három héttel azután érkezett, hogy a Hodlnaut likviditási válságra hivatkozva leállította az összes kereskedési tevékenységet és pénzkivonást platformján. Augusztus 30-án egy hivatalos blogbejegyzésben a kriptohitelezési platform értesítette felhasználóit, hogy Ee Meng Yen Angela-t és Aaron Loh Cheng Lee-t, az EY Corporate Advisors munkatársait nevezték ki ideiglenes igazságügyi vezetőknek.

A blogbejegyzésben ez állt:

"A Bíróság 2022. augusztus 29-én hozott ítéletet, és megerősítette, hogy a Hodlnaut ideiglenes bírói irányítás alá kerül."

 

Hodlnaut | Cryptofalka cryptoninjas.net

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

Miért kért segítséget a Hodlnaut?

A kriptohitelező bírósághoz fordult, hogy elkerülje a kényszerfelszámolást a medvepiac ideje alatt. Az említett hitelezővédelmi program a szingapúri törvények értelmében lehetővé teszi a pénzügyi nehézségekkel küzdő cégek számára, hogy helyreállítsák magukat. E törvény értelmében a bíróság igazságügyi vezetőnek nevezett tisztet - vagy tiszteket - jelöl ki, aki ideiglenesen átveszi a felelősséget a cég igazgatójától.

A hónap elején a Hodlnaut 80%-kal csökkentette a munkaerejét, mielőtt bírósági irányításra jelentkezett. A cég azt reméli, hogy ezt az időszakot kihasználva visszaállíthatja az eszköz/adósság arányt 1:1-re, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára kezdeti kriptovaluta letéteik kivonását.

Hodlnaut | Cryptofalka wealthmanagement.com

 

A kriptohitelező korábban arról tájékoztatott, hogy vizsgálják annak lehetőségét, hogy a felhasználók a számlájuk lezárása előtt felvehessék kezdeti letéteiket a felhalmozott kamattal együtt, amihez most az újonnan kinevezett igazságügyi vezetők jóváhagyása szükséges.

 

Záró gondolatok

A Hodlnaut egyike a sok kriptohitelező cégnek, amely a már megszűnt TerraUSD Classic (USTC) algoritmikus stablecoin bukása miatti kripto-fertőzés áldozatává vált. A USTC összeomlása egy 40 milliárd dolláros Terra ökoszisztéma bukásához vezetett, ennek következtében pedig sok USTC-nek kitett kriptohitelező cég elbukott.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.97% $67,274.13
Ethereum ETH -7.80% $3,254.51
BNB BNB -5.48% $590.51
Solana SOL -12.45% $152.08
XRP XRP -11.43% $0.545
Dogecoin DOGE -13.49% $0.1716
Cardano ADA -12.83% $0.5081
Litecoin LTC -12.96% $85.8
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!