Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mit gondol a Coinbase a csődbe ment kriptocégekről?

Mit gondol a Coinbase a csődbe ment kriptocégekről?

A Coinbase véleménye szerint a nemrégiben csődeljárást indító cégek nem vették figyelembe a kockázatkezelés alapvető elemeit.

 

A Coinbase szerint a megfelelő kockázatkezelés a kulcs

A tőzsde kijelentette, hogy az olyan cégeket, mint a Celsius, a Three Arrows Capital (3AC) és a Voyager Digital elragadta a bikapiac, így olyan intézkedéseket vezettek be, amelyek magas kockázatú koncentrációhoz vezettek.

„Úgy gondoljuk, hogy ezeket a piaci szereplőket elkapta a kripto bikapiac őrülete, és elfelejtették a kockázatkezelés alapjait. A fedezetlen fogadások, a Terra ökoszisztémába történő hatalmas befektetések és a 3AC által biztosított és alkalmazott hatalmas tőkeáttétel azt eredményezte, hogy a kockázat túl magas és túl koncentrált lett.”

A Coinbase szerint a közelmúltbeli kriptopiaci összeomlásból eredő csődbejelentések valószínűleg maradandó nyomot hagynak majd a szektoron. A piac összeomlását olyan tényezők gyorsították fel, mint a szabályozási nyomás, a magas infláció és a Terra (LUNA) ökoszisztéma bukása.

Coinbase | Cryptofalka medium.com

 

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

A Coinbase reakciója a piaci összeomlásra

Érdekes módon a Coinbase elismerte, hogy a cégekre gyakorolt hatás előre látható volt a kockázatkezelési intézkedések hiánya miatt. Például a tőzsde megjegyezte, hogy néhány vállalat túlzott tőkeáttétellel rendelkezik rövid lejáratú kötelezettségek mellett. Ezenkívül azt is állítják, hogy a nem megfelelő kockázatkezelési intézkedések akadályozhatják a tőke beáramlását a kriptopiacra, megakadályozva ezzel a terjeszkedést.

„Az egészséges és jól működő pénzügyi piac elengedhetetlen bármely gazdaság bővüléséhez és fenntarthatóságához. Hiszünk abban, hogy a jól megtervezett kockázatkezelési programok új tőkehullámokat indítanak el, és elősegítik a következő terjeszkedést.”

 

Coinbase | Cryptofalka itprotoday.com

 

A blogbejegyzésben a tőzsde biztosította a felhasználókat, hogy ők megtették a szükséges intézkedéseket a fizetésképtelenség elkerülése érdekében. A Coinbase továbbá kijelentette, hogy mérséklő stratégiáik szigorú átvizsgálást vonnak maguk után, így készen állnak a külső meglepetésekre.

 

Záró gondolatok

Mindennek ellenére a Coinbase is kétségkívül a piaci összeomlás által érintett vállalatok közé tartozik, amely működésének átstrukturálását eredményezte. Bár ők tudnak tovább működni, a tőzsde azóta befagyasztotta a munkaerő felvételt és elbocsátotta a személyzet egy részét, amely egyértelműen jelzi, hogy a nagy cégek számára sem volt könnyű az utóbbi időszak.

Azt, hogy pontosan milyen hatással lesz a kriptovilágra a különféle tőzsdék csődeljárása és melyek lesznek azok a cégek, amelyek új erőre kapnak, egyelőre nem tudni. Összességében viszont elmondható, hogy a kriptovaluta piac a közelmúltban kisebb nyereséget ért el. Többek között visszaszerezte a Bitcoin által vezetett 1 billió dolláros kapitalizációt, maga a BTC pedig 20 000 dolláros szint felett stabilizálódni látszik, reményt adva ezzel a befektetők számára.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.47% $63,449.59
Ethereum ETH -1.86% $3,103.78
BNB BNB -2.69% $553.31
Solana SOL -8.67% $138.55
XRP XRP -1.44% $0.4985
Dogecoin DOGE -0.47% $0.1621
Cardano ADA -1.95% $0.4618
Litecoin LTC -2.52% $78.16
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!