Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
LeBron James alapítványát támogatja a Crypto.com

LeBron James alapítványát támogatja a Crypto.com

Az elmúlt félév a crypto.com marketinggépezetének megállíthatatlan megjelenéseitől volt hangos. Az egyik fő szponzorként beszálltak a forma 1-be, megjelentek az UFC-ben, majd az olasz ligában, legutóbb pedig a Los Angeles Lakers Arénáját keresztelték át Crypto.com Arénára. És most itt a következő lépés!

 

Crypto.com az NBA-ben

Az amerikai piac valamennyi kripto cég számára rendkívül fontos. Ez jól látható a crypto.com stratégiáját figyelve is. Az említett stratégiai együttműködések egy része egyértelműen az amerikai vásárlókat veszi célba. Amikor pedig egy 700 millió dolláros megállapodás keretében 20 évre megvette a los angelesi aréna névhasználati jogát, komolyan megérkezett a brand a csillagsávos lobogó hazájába.

Hogy miért pont az angyalok városát nézte ki magának ez talán több dologgal is magyarázható. Egyfelől az amerikaiak számára az baseball és az amerikai foci mellett a kosárlabda is nemzeti sportnak számít. A Crypto.com aréna pedig olyan ikonikus csapatok otthona, mint az LA Lakers, LA Clippers, de itt játszik a Los Angeles Kings jégkorongcsapat is. Ezen kívül itt rendezték már 19 alkalommal a Grammy díjátadó ünnepséget és 2028-ban a los angelesi nyári olimpiai játékokon a kosárlabda meccseknek is otthont ad majd a stadion. Ráadásul Los Angeles a maga közel négymilliós lakosságával az USA második legnagyobb városa. Ezek alapján érthető, hogy mi motiválhatta a crypto.com marketingeseit.

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 

 

LeBron James és a Crypto.com partnersége

Ilyen előzmények után már az sem váratlan fordulat, hogy a Crypto.com egy új közös projektben működik együtt az NBA egyik jelenkori csillagával, a Los Angeles Lakers játékosával, LeBron Jamessel. James 2018-ban hozta létre a ,,LeBron James Family Foundation” nevű alapítványt, amelynek célja, hogy támogassa szülővárosának, az ohioi Akron városának fiataljait. Reményt adjon és lehetőséget biztosítson azoknak a hátrányos helyzetű gyerekeknek, akik e segítség nélkül jó eséllyel még a középiskolát sem végeznék el.

Az alapítvány az ,,I Promise” elnevezésű program keretében szakembereket hív a városba, akik különböző karriercélokat és érdekességeket mutatnak be. Ilyen volt a gumigyártó cég a Goodyear vagy a játékairól ismert Little Tikes is. Most ebbe a sorba lép be a Crypto.com, amelynek szakemberei a blokkláncról fognak előadásokat tartani.

lebron james | Cryptofalka Forrás: eu.beaconjournal.com

A fiatalok nem csak azt tanulhatják meg, hogy miként működnek a kriptovaluták, hanem megismerkedhetnek a mögötte húzódó technológiával is. Megtanulhatják továbbá azt is,  hogyan befolyásolja mindez a jövőjüket. A Crypto.com azonban nem csak az elméleti ismeretek átadásában vesz majd részt, hanem karrierlehetőségeket is megjelenít majd. A projektben ezúttal ugyanis nem csak az iskolás gyerekek vesznek részt, hanem a testvéreik és szüleik is. Ez pedig már túlmutat a szokványos ismeretterjesztő előadások keretein és a szülők, illetve nagyobb gyerekek részére egész életpályamodellt, szemléletet jelenthet, amelynek része a karriertervezés és az álláskereséshez kapcsolódó tréningek is. A Crypto.com szakemberei széleskörű feladatot kapnak ebben az együttműködésben.

 

Összegzés

A társadalmi felelősség és szerepvállalás valamennyi cég számára fontos. A Crypto.com pedig határozott marketing lépésekkel halad előre a technológia és az ágazat széleskörű megismertetése és elfogadtatása felé. Ezen az úton biztosan komoly piacot és számtalan új ügyfelet is fognak nyerni, ám mindeközben a számos hátrányos helyzetű családdal is jót tesznek.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.53% $58,124.55
Ethereum ETH 2.05% $3,138.13
BNB BNB 2.90% $536.53
Solana SOL 2.82% $139.17
XRP XRP 10.78% $0.5141
Dogecoin DOGE 2.72% $0.1092
Cardano ADA 5.79% $0.4235
Litecoin LTC 2.06% $70.35
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!