Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ezek a legjobb kriptovaluta tárcák a Binance Smart Chainre

Ezek a legjobb kriptovaluta tárcák a Binance Smart Chainre

 A Binance Smart Chain (BSC) viszonylag új, ebből következően jelenleg nem minden kriptotárca támogatja a BEP-20 tokeneket. Hogy megkönnyítsük a választást, összeszedtük az öt  legjobb kriptotárcát ami támogatja a Binance Smart Chain-t.

 

Milyen tárcát használjak Binance Smart Chain-hez?

Mielőtt választanál, érdemes lehet az alábbi szempontokat mérlegelned. Milyen biztonságot nyújt a tárca. Ad-e hozzáférést az úgynevezett privát kulcshoz. Mennyire egyszerű/átlátható a működése?

Az első esetben, a felhasználónak nincs hozzáférése a privát kulcsához. Ilyen például a tőzsdén tárolt kripto is. Ez akkor lehet jó, ha szeretnék kereskedni egy adott összeggel.

A második esetben a felhasználó birtokolja a privát kulcsot. Ez az egyik legbiztonságosabb megoldás, amennyiben a kulcsok és a visszaállítást segítő mondatok, megfelelően vannak tárolva. A biztonságért cserébe, a kereskedés ideje növekszik meg, mivel az adott váltóra be kell küldeni a kriptot, a kereskedéshez.

Öt fajta kriptotárca Binance Smart Chainre

A harmadik lehetőség az úgynevezett Hot Wallet. Itt tipikusan a felhasználónál vannak a kulcsok, viszont a tárca kapcsolódik az internetre is. Itt a cél az, hogy a privát kulcs megtartása mellett kényelmesen lehessen kereskedni is. A tárcába való belépést jelszó biztosítja, ezzel pedig el is érkezünk ennek a tárcának a hátrányához. Mint minden online tárolt jelszót, ezt is meg lehet szerezni. Azért hogy ez ne történjen meg, érdemes erős jelszót és két faktoros azonosítást használni. 

Negyedik lehetőségként pedig itt van a Cold wallet (hideg tárca) is. Itt egy olyan tárcán tárolhatjuk a privát kulcsokat, ami nem kapcsolódik az internetre. A tárcát jelentő fizikai eszköz elvesztése, meghibásodása esetén pedig az első használatkor généráralt szavak összességével visszaállíthatjuk a tárcánkat. Az alábbiakban bemutatunk néhány konkrét tárcát is.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

Metamask tárca

A MetaMask egy böngészőbővítmény és mobilalkalmazás, amely támogatja a BSC-t és más blokkláncokat, beleértve az Ethereumot, a Polygont és a Binance Chaint. A MetaMask-ot 2016-ban a ConsenSys nevű cég fejlesztette ki. A MetaMask az egyik legnépszerűbb termékük.

A MetaMask lehetővé teszi a kényelmes, és biztonságos mozgást a decentralizált világban. Ennek ellenére érdemes fokozottan figyelni, az adataink biztonságára. 

Öt fajta kriptotárca Binance Smart Chainre Forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/MetaMask

 

Binance Chain Wallet MathWallet

A Binance Chain Wallet a Binance hivatalos pénztárcája. Jelenleg a pénztárca támogatja a Binance Chain, BSC és Ethereum láncokat is. A többi  pénztárcához képest a Binance Chain Wallet az egyik legismertebb. Annak aki főleg a Binance tőzsdét használja kézenfekvő megoldás lehet. A Wallet Direct funkciója is nagyon hasznos lehet.

MathWallet

A MathWallet egy ismert kriptovaluta pénztárca. A gyakorlatban böngészőbővítményként lehet futtatni. Webalapú pénztárcát és mobilalkalmazást kínál iOS és Android eszközökhöz. Majdnem 40 különböző blokkláncot támogat, és az elsők között támogatta a BSC-t is. A MATH Global Foundation által 2017-ben alapított alapítvány 12 millió dollárt gyűjtött össze a B finanszírozási körben, amelyet a Binance Labs vezetett.

Ha ugyanazt a pénztárcát több eszközön szeretnéd használni, a MathWallet ideális választás lehet. Amellett, hogy sok rugalmasságot kínál, egy jól bevált rendszerről van szó. Igényeitől függően könnyen mozoghatsz mobileszköz, a böngészőbővítmény és a webalapú pénztárca között.

Ezek a legjobb kriptovaluta tárcák a Binance Smart Chainre Forrás:https://mathwallet.org/en-us/

Trust Wallet 


A Trust Wallet egy nyílt forráskódú mobil pénztárca alkalmazás, amely iOS és Android rendszeren érhető el. Támogatja az Ethereum ökoszisztémát , a BSC-t, a Binance Chain-t is. Itt a felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik a privát kulcsaihoz a kezdéskor legenerált visszaállítási szavak segítségével. Az alkalmazás néhány extra beépített funkcióval rendelkezik, beleértve az extra titkosítást, és (NFT) pénztárcával. Az Android verzió böngészővel is elérhető.

 

Összefoglalva

Az adott tárcák között jelentős eltérések vannak. Érdemes lehet többet is kipróbálni, hogy meglássuk nekik melyik a legmegfelelőbb. Miközben felfedezzük a blokklánc nyújtotta lehetőségeket fontos figyelmet fordítanunk az adataink biztonságára is. Éppen ezért érdemes lehet ezt prioritásnak venni a kriptotárca választásnál.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.12% $63,361.1
Ethereum ETH -1.61% $3,118.45
BNB BNB -1.47% $556.8
Solana SOL -7.05% $139.06
XRP XRP -1.26% $0.4959
Dogecoin DOGE -1.97% $0.1599
Cardano ADA -2.08% $0.4583
Litecoin LTC -2.18% $78.23
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!