Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Nexo kriptovaluta váltó regisztráció magyarul

Nexo kriptovaluta váltó regisztráció magyarul

A vezető CeFi kriptovaluta váltó, a Nexo regisztrációját és számla nyitását mutatjuk be nektek magyarul. Lépésről-lépésre, képek segítségével.

A cikk egy sorozatnak a része:

NEXO kriptovaluta váltó és tőzsde

A Nexo az egyik legnagyobb kriptovaluta hitelező platform, amely fő profilként úgynevezett kriptovaluta letéti számlát és hitelezési számlát biztosít ügyfeleinek már 2018 óta. Tehát tulajdonképpen olyan platform, mint egy hagyományos bank, csak átültetve és forradalmasítva a kriptovaluta iparban.

A kriptovaluták vásárlása önmagában is egy befektetési választás, a HODL egyre népszerűbb stratégia a kripto-közösség számára. A Bitcoin és más kriptovaluták hosszú éveken át tartó tárolása során viszont nem mindegy, hogy egy évente 5-6% kamatot biztosító tárcában, vagy saját tárcában tároljuk coinjainkat.

nexo I Cryptofalka

Vagyis, ha hosszú távra tartasz az alábbi coinokból, akkor megéri azt esetleg a Nexo-nál vagy hasonló CeFi oldalon parkoltatni és begyűjteni a kamatokat. Lehet, hogy a Bitcoin éves 6%-os hozama például nem tűnik soknak, de ha a kamat kifizetése is Bitcoinban történik, akkor az árfolyam későbbi emelkedésével akár jóval többet is érhet majd, mint a jelenleg kínált 6%. Illetve ne feledkezzünk meg a kamatos kamat lehetőségéről sem, ami szintén gyorsítja az egyenleged növekedését.

1. Nexo tőzsde regisztráció, fiók létrehozása

 • A Nexo regisztráció megkezdéséhez kattints erre a linkre: https://nexo.com/ref/zvjnfszvbp?src=web-link , így rögtön a váltó regisztrációs oldalára kerülsz. Ez egyben a saját ajánlói linkünk is, mely segítségével 25 dollár értékű bitcoin üti a markod, és egyben támogathatod a Cryptofalka csapatát.

nexo ref I Cryptofalka

A bónusz megszerzéséhez kövessük a regisztráció lépéseit, majd töltsünk fel legalább 100 dollár értékben támogatott fiatot (euró, dollár) vagy kriptovalutát. Ha ez megvan és eltelt 30 nap, a regisztrációs jutalmat jóváírják a számlánkon!

 • Kattintsunk a "Get $25 in BTC" gombra.

 • Ezután írjuk be az e-mail címet és válasszunk egy erős jelszót, pipáljuk be, hogy elfogadjuk a felhasználási feltételeket, majd kattintsunk a 'Fiók létrehozása / Create Account' gombra. A visszaigazoló e-mailt erre a címedre fogják küldeni és például a jelszavadat is innen tudod majd a jövőben visszaállítani, ha szükséges lesz.

 

 • Ezután a megadott email címünkre kapni fogunk egy megerősítő emailt, amelyben az "Email megerősítése / Vertify Email" gomb átirányít a Nexo platformra.

Ha ezzel megvagy akkor gratulálunk, sikeresen regisztráltál a Nexo kriptovaluta váltóra! A továbbiakban még a személyazonosságunk igazolását és néhány biztonsági beállítást kell még megtenned!

2. Nexo kripto váltó regisztráció, fiók hitelesítése

A Nexo számla hitelesítése a felhasználók személyazonosságának és biztonságának védelme érdekében szükséges lépés. A hitelesítési folyamat során a felhasználóknak bizonyítaniuk kell személyazonosságukat és címüket, általában hivatalos személyazonosító dokumentumok és lakcímet igazoló okmányok felhasználásával. A számla hitelesítésével a Nexo elősegíti a felhasználók biztonságát és lépéseket tesz a pénzmosás és más illegális tevékenység ellen.

Az alapvető hitelesítés során a felhasználóknak általában egy fényképes személyazonosító okmányt (pl. útlevél vagy személyi igazolvány) és egy címet igazoló dokumentumot kell benyújtaniuk. Az összetett hitelesítés magasabb szintű azonosítást igényel, és általában a nagyobb összegekkel vagy specifikus szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenységekhez szükséges. 

Ez a folyamat magában foglalhatja a szelfi készítését a személyazonosító okmány mellett, valamint további igazoló dokumentumok vagy bizonylatok bemutatását.

 • Kattintsunk az "Start Vertification" gombra a Fiókom menüpont alatt a számlánk hitelesítéséhez, hogy megkezdhessük a kriptovaluta vásárlást:

 • Adjuk meg személyes adatainkat pontosan az okmányainkon megegyező módon (figyeljünk az ékezetekre, harmadik nevekre stb.)

 • Ezután készítsük elő az okmányainkat a hitelesítéshez. Válasszuk ki melyik okmányunkkal szeretnénk elvégezni a hitelesítést (Személyazonosító okmány (ID) / Útlevél (Passport) / Tartózkodási igazolás) Ezeknél a lépéseknél egyszerűbb, ha Nexo mobil alkalmazását használjuk.

 • Ezután jól látható módon fényképeket kell készítenünk a kiválasztott okmányunk mindkét oldaláról.

 • Ha ezzel is megvagyunk akkor a rendszer megkérhet arra, hogy készítsünk selfiet magunkról és szkenneljük körbe az arcunkat a kamera segítségével.

A benyújtott dokumentumok felülvizsgálata általában néhány percet vesz igénybe. A kérelem eredményéről e-mailben és az alkalmazáson belül is értesítést fogsz kapni. Ha ezzel megvagy akkor gratulálunk, sikeresen hitelesítetted a Nexo számládat! A továbbiakban már csak néhány biztonsági beállítást javasolt elvégezned!  

3. Nexo kriptovaluta váltó biztonsági beállításai

A Nexo számlánk biztonságának növelése érdekében számos beállítást és intézkedést hajthatunk végre. Kétfaktoros azonosítás (2FA) használata az egyik legfontosabb és hatékony módszer a fiókunk védelmére. A 2FA lényege, hogy a belépési folyamat során a szokásos jelszó mellett egy további azonosítási tényezőt is meg kell adnunk, például egy mobilalkalmazás által generált kódot.

A Nexo 2FA-támogatást biztosít, és ajánlott ezt a funkciót bekapcsolni a fiókunkban. Ehhez telepíthetünk egy autentikációs alkalmazást, például a Google Authenticator-t, amely biztonságos kódot generál a bejelentkezéshez. A mobil alkalmazáson keresztül kapott kódok csak rövid élettartamúak és minden bejelentkezésnél újra generálódnak, ezáltal jelentősen megnövelik a fiókunk biztonságát.  Emellett a Nexo lehetővé teszi a mobil telefonszám hitelesítését is. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a fiókunkhoz kapcsoljuk a mobiltelefonszámunkat, és SMS-ben kapjunk értesítéseket és megerősítő kódokat. Ez egy további védelmi réteg, mivel csak a hitelesített telefonszámról érkező üzenetek és kódok érvényesek.

Fontos megjegyezni, hogy a biztonsági beállítások bekapcsolása és az erős jelszó használata alapvető intézkedések, amelyek segítenek megvédeni a Nexo számlánkat a illetéktelen hozzáférésektől és a visszaélésektől.  

Kétlépéses hitelesítés (Authenticator 2FA)

 • Nyissuk meg a felhasználói fiókunk alatt a "security" menüpontot a fent látható kép alapján.
 • Kattintsunk az Authenticator app kezeléséhez tartozó gombra
 • Ezután értesítést kapsz arról, hogy a kétfaktoros fiókvédelemet (2FA) ajánlott beállítanod. Válaszd a "Google Authentication" gombot.
 • A hitelesítés a Google segítségével a „Google Authenticator” mobilalkalmazáson keresztül történik. Ezt telepítened kell az okostelefonodra, mindegy, hogy Android vagy iOS (iPhone) telefont használsz.

 • Telepítés után nyisd meg ezt az alkalmazást okostelefonodon és nyomd meg a „+” gombot az új fiók hozzáadásához.
 • A menüben válaszd a „QR-kód beolvasása” gombot, majd a mobilod kamerájával olvasd be a Nexo platform oldalán látható QR-kódot.

Fontos! Ezt a QR-kódot és a hozzátartozó kulcsot kinyomtatva tárold egy biztonságos helyen! Ennek a kódnak a hiányában, a Nexo fiók visszaállítása nagyon körülményes folyamat.

 • Ezután az alkalmazás által generált kódot be kell másolnod a Nexo oldalon található SMS Authentication mezőbe.

Ha minden kész, kattints az „Enable 2FA” gombra. Ha az aktiválás sikeres, értesítést fogsz kapni. Ezután, valahányszor bejelentkezel a Nexo fiókodba, meg kell adnod a 2FA kódot direkt a Google Authenticator alkalmazásból, de így még az email címed és jelszavad birtokában sem tud senki bejelentkezni a fiókodba. Ugyanis ehhez szükség van még a mobil telefonodra is, ugyanis az generálja az egyedi 2FA kódot!

 

Mobil telefonszám hitelesítése

A maximális biztonság elérése érdekében célszerű lehet a "security" menüpont alatt a mobil telefonszámunk hitelesítését is elvégezni. Ez egy viszonylag egyszerű folyamat, de tovább növeli a biztonságot.

 • Ehhez kattints a "security" menüpont alatt a "Vertify Phone number" beállításához tartozó gombra

Ezután sms értesítést fogsz kapni a mobilodra, ahonnan ki kell másolnod a kapott kódot és azt be kell illesztened a Nexo felületén az előző 2FA beállításhoz hasonlóan. Ha ez megvan akkor végre megkezdheted a Nexo számlád teljeskörű használatát! Ezt a következő cikkünkben mutatjuk be:  

Így töltsd fel Nexo számládat pénzzel és vásárold meg első Bitcoinodat vagy más kriptovalutádat!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.78% $64,398.98
Ethereum ETH 0.35% $3,444.41
BNB BNB -0.12% $574.23
Solana SOL 3.59% $165.03
XRP XRP -5.12% $0.5575
Dogecoin DOGE -1.09% $0.121
Cardano ADA -4.37% $0.4273
Litecoin LTC -0.70% $71.63
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!