Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitcoin és kriptovaluta vásárlás Nexo váltón magyarul

Bitcoin és kriptovaluta vásárlás Nexo váltón magyarul

Így vásárolhatsz Bitcoint és más kriptovalutákat a Nexo kriptovaluta váltón, magyar nyelven. Lépésről lépésre vezetünk végig rajta képes útmutatónkban. Ajánlói linkünkön keresztül regisztrálva 25$ értékű Bitcoin üti a markod, és egyben támogathatod a Cryptofalka csapatát: https://nexo.com/ref/zvjnfszvbp?src=web-link

A cikk egy sorozatnak a része:

nexo ref I Cryptofalka

A bónusz megszerzéséhez kövessük a regisztráció lépéseit, majd töltsünk fel legalább 100 dollár értékben támogatott fiatot (euró, dollár) vagy kriptovalutát. Ha ez megvan és eltelt 30 nap, a regisztrációs jutalmat jóváírják a számlánkon!

Kripto vásárlás a Nexo-n általánosan

A Nexo egyszerű és összetettebb módokat is kínál Bitcoin és más kriptovaluták vásárlására. Lehetőségünk van banki átutalással, hitel- vagy bankkártyával vagy más kriptovalutákból is vásárolni Bitcoint vagy altcoinokat.

A Nexo számos fiat valutát elfogad és lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan vásárolj kriptovalutákat USD, EUR, CNY, AUD, INR, RUB és más hagyományos valuták használatával. Emellett számos stabilcoin, mint például a Binance(BUSD), a Coinbase (USDC) és a Tether (USDT) stabilcoinjai is használható a kripto vásárlásához. A vásárlást követően az új kriptovalutád közvetlenül a Nexo tárcádba kerül, amellyel akár azonnal kereskedhetsz is a Nexo Pro segítségével.

A cikkünkben a következő három vásárlási módot fogjuk nektek bemutatni: Kártyás vásárlás: Egyszerű, gyors, de drága. (kb. 5 perc, 3% felár)
SEPA vásárlás: Lassabb, de olcsóbb (kb. 10 perc)
Tőzsdei vásárlás Nexo Pro-n keresztül: Lassabb, picit bonyolultabb de olcsó (kb. 20 perc)

Bankkártyás Bitcoin vásárlás előnyei és hátrányai a Nexo-n

A bankkártyás vásárlás a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a kriptovaluták vásárlásának, ezért elsőnek ezt mutatjuk be.

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan (kb 5 perc) megvásárolják a kívánt kriptovalutát a Nexo tőzsdén vagy más platformokon keresztül. Azonban fontos megjegyezni, hogy a bankkártyás vásárlások jóval magasabb tranzakciós költségekkel járnak. Átlagban durván 3% extra költséget számol fel a kártyás tranzakcióért a Nexo kártyás vásárlásnál.

Ezért ezt a vásárlási módot főként azoknak ajánljuk, akiknek nincs kedvük bajlódni a fiat váltásokkal és utalásokkal, de ezért hajlandóak néhány % felárat megfizetni. Esetlegesen még volatilis piaci időszakokban lehet hasznos a gyorsabb átfutási idő miatt.

Kriptovaluta kártyás vásárlás Nexo váltón lépésről lépésre

Ha eldöntöttük, hogy bevállaljuk a néhány % felárat és kényelmesen és gyorsan szeretnénk hozzájutni a kriptovalutánkhoz, akkor:

 • Lépjünk be a regisztrált és hitelesített Nexo számlánkba, majd kattintsunk a felső menü "Buy crypto" menüpontjára, majd a "Add Funds" opcióra.

 • A Nexo platform ellenőrzi a kártyát, mielőtt kriptovásárlásokra használhatnánk. Ha eddig nem vettük igénybe a funkciót, akkor először ezt a lépést kell elvégezni, mielőtt vásárolnánk. Ehhez kattintsunk a 'Hitelkártya/betéti kártya összekapcsolása' gombra. Az ellenőrzött kártyát a platform tárolja és megjeleníti a jövőbeli vásárlásokhoz.
 • Írjuk be a kártyánk adatait:

 

 • Minden egyes kártyaellenőrzési kérelemhez 0,10$ engedélyezési díj tartozik, amely megjelenik a számlán. Az említett összeg csak rövid időre lesz zárolva, és utána felszabadul. Ha a kártyánkat a Nexo platorm jóváhagyja "Approved" felirat jelenik meg.

 • Miután a kártya érvényesítése megtörtént, válasszuk ki a vásárolni kívánt pénznemet, és adjuk meg a kívánt összeget. Ezután kattintsunk  a 'Preview Buy' gombra. 

 • Majd válasszuk ki milyen kriptovalutát szeretnénk vásárolni. Bitcoin, Ethereum stabilcoin stb. Példánkban 1 EUR értékben fogunk Nexo Coint (NEXO) vásárolni.

Fent láthatjuk az aktuális kártyás vásárlás költségét. A tranzakció megerősítésére 20 perc áll rendelkezésére. Kattintsunk a "Confirm Order" gombra.

 • Ha ez megvan, akkor egy hagyományos online bankkártyás vásárláshoz hasonlóan üzenetet fogunk kapni a banki alkalmazásunkból, ahol jóvá kell hagyni a tranzakciót.

Bitcoin kártyás vásárlás Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

 • Ha banki alkalmazásunkban jóvá hagytuk a tranzakciót, akkor néhány másodpercen meg is kapjuk a vásárolt kriptovalutát. Amit a lent található "Back to Exchange" gombbal tudunk a Nexo tárcánkban megtekinteni.

Ezzel gratulálunk, megvásároltad bankkártyás vásárlással a kriptovalutádat a Nexo váltó segítségével! Ezután célszerű eldönteni hol fogjuk ezt a tokent tárolni. Erről bővebben itt: Kriptovaluta tárolás menete, hogyan tároljuk a coinokat?

Bitcoin vásárlás előnyei és hátrányai a Nexo-n

A banki átutalásos vásárlás a Nexo platformon lehetővé teszi számunkra, hogy fiat valutát, például eurót SEPA átutalással töltsünk fel a Nexo számlánkra. Bár ez a folyamat valamivel több időt vehet igénybe, mint az előző fizetési módszer, azonban lehetőséget biztosít arra, hogy kedvező tőzsdei áron, költséghatékonyan vásároljunk kriptovalutákat pl. bitcoint a Nexo-n.

Jelenleg még nincs lehetőségünk direktben forintot is utalni a Nexo-ra, ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy készítsen Revolut fiókot és a Revoluton váltsa át forintját euróra költséghatékony módon, majd a Revolutról végezze el az EUR átutalást a Nexo-ra.

SEPA vásárlás Nexo kripto váltón lépésről lépésre

 • Lépjünk be a regisztrált és hitelesített Nexo számlánkba, majd kattintsunk az EURx átutalás gombra. Ezután válassza a 'Top Up' lehetőséget.

 • A két rendelkezésre álló lehetőség közül válasszuk a "(SEPA)" lehetőséget.
 • A Nexo-számlához tartozó személyes EUR IBAN-számla megszerzéséhez a platform felkér, hogy fogadjuk el a Felhasználási Feltételeinket. (Ez egy egyszeri művelet, amelyre csak az EUR banki adatainak létrehozásakor van szükség).

 • Ha ez megtörtént, jelöljük be a jelölőnégyzetét, és kattintsunk az "I Understand" gombra a folytatáshoz.
 • Ezután megkapjuk a Nexo adataid, amire egy SEPA euró átutalást kell majd elvégeznünk. Itt fontos lesz a Reference rész! Az itt található nevedet kell majd beírnod az utalásnál a közleménybe!

 • Lépjünk be a Revolut vagy más banki alkalmazásunkba és használjuk a SEPA átutalás részt. Revolutnál "Átutalás", majd "Új" majd "Banki címzett" részt.
 • Ezután másoljuk át az adatokat értelemszerűen a Nexo-ról, és a közlemény rovatba írjuk be a Reference részt! (teljes Nexo-n regisztrált név) Jó esetben egy fél órán belül meg is érkezik a Binancere a feltöltött összeg, amiről értesítő emailt fogunk kapni.
 • Ha ez megjött ellenőrizzük azt a Nexo tárcánkban a "Account" résznél.

Ha ez megvan akkor gratulálunk, sikeresen feltöltötted Euróval a Nexo számládat. Ezt átválthatod közvetlenül a Nexo felületén Bitcoinra, vagy vásárolhatsz kriptovalutát a Nexo tőzsdei felületén, a Nexo Pro-n!

Limit orderes vásárlás Nexo Pro tőzsdén

 • Kattintsunk a felső menüsor "Exchange" majd "Nexo Pro" opciójára:

 • Válasszuk a Deposit gombot, a kriptovalutáink átimportálására a Nexo tárcánkból a Nexo Pro felületére.

 • Ezután meg kell adjuk, hogy milyen áron és milyen mennyiségben szeretnénk vásárolni. (Jobb oldalt pirossal láthatjuk azt, hogy milyen árszinteken vannak eladások, zölddel pedig azt, hogy ki milyen árakon vásárolna. Akkor történik sikeres vásárlás, ha egy eladó és vevő igényei találkoznak. Azért Spot ordert használunk, ahol nekünk kell megadjuk a vásárlási árat, mert ez az olcsóbb funkció)
 • Állítsunk be egy olyan vásárlási árat a Price mezőbe, ami reális a jelenlegi vételi ajánlatok alapján. 

 • Ha beállítottuk az árat, utána válasszuk ki lenn, hogy a teljes (100%) rendelkzésre álló euróból vásároljunk Bitcoint. Az amount résznél láthatjuk, hogy mennyi BTC-t fogunk érte kapni.
 • Ha ezzel megvagyunk, kattintsunk a Buy BTC gombra.
 • Ekkor bekerül a vásárlási igényünk az ajánlati könyvbe, amit az "Open orders" résznél láthatunk lent. Ez akkor fog teljesülni ha lesz olyan eladó, aki eladja a Bitcoinját az általunk beállított áron.

Értesítést direktbe nem fog küldeni a rendszer, hogy teljesült a vételünk, csak eltűnik itt lent a nyitott pozíció. Illetve bekerül a Bitcoin a Nexo tárcánkba. Ezzel sikeresen megvásároltuk a Bitcoinunkat hatékonyan és olcsón! 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.10% $66,572.09
Ethereum ETH 6.25% $3,256.67
BNB BNB 4.30% $584
Solana SOL 6.86% $153.87
XRP XRP 5.10% $0.5183
Dogecoin DOGE 5.53% $0.1653
Cardano ADA 4.45% $0.4919
Litecoin LTC 2.94% $82.11
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!