Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Hoppá! Az OKX beszólt a Coinbase-nek?!

Hoppá! Az OKX beszólt a Coinbase-nek?!

Az OKX kriptotőzsde "Írjuk újra a rendszert" című új globális reklámkampányában a Coinbase-t is finoman megcélozta.

 

Az OKX újraírná a rendszert

Egy új globális reklámkampányban az OKX kriptotőzsde látszólag kiállt a rivális Coinbase ellen, ugyanis szerintük "a rendszernek nem frissítésre van szüksége, hanem újraírásra". A tőzsde üzenete egy május 9-én indított 60 másodperces videókampány végén hangzott el, amely a központosított pénzügyi rendszer úgynevezett "működésképtelen útjait" veszi célba.

https://youtu.be/aMfyu01QOWc

 

Bár a videó nem hivatkozik közvetlenül a Coinbase-re, a szlogenjével mégis úgy tűnik, hogy finoman őket veszi célba a kampány üzenete. Mindez azután történt, hogy a Coinbase március 9-én kampányt indított "Itt az ideje frissíteni a rendszert" címmel.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Coinbase vs OKX

A Coinbase kampánya azzal érvelt, hogy bár az amerikai pénzintézetek a hagyományos pénzügyi rendszer "alapvető részét" képezik, még mindig elavult technológiára támaszkodnak ügyfeleik kiszolgálásában. Továbbá kiemelték azt is, hogy a kripto lehet a válasz erre a problémára.

Az OKX úgy tűnik, hogy egy lépéssel továbbvitte a Coinbase ötletét, azzal érvelve, hogy a Web3 decentralizált jellege azt jelenti, hogy a fogyasztóknak egyáltalán nem is kell központi szereplőkkel foglalkozniuk. Elképzelésük a következő:

"Két gondolati tábor létezik. Az egyik oldal azt javasolja, hogy frissítsük a meglévő rendszereket egy jobb világ megteremtése érdekében. A másik szerint a rendszer újraírására van szükség. Új kampányunkkal azok felé bólintunk, akik úgy vélik, hogy a rendszert újra kell írnunk a Web3-ra" - mondta Haider Rafique, az OKX marketingvezetője egy nyilatkozatban.

 

OKX | Cryptofalka theblock.co

A tőzsde továbbá közzétette, hogy a kampány a BBDO New York reklámügynökséggel együttműködésben készült.

 

Az OKX folyamatosan terjeszkedik

A Seychelle-szigeteki székhelyű kriptotőzsde nemrégiben jelezte szándékát, hogy szolgáltatásait Ausztráliára is kiterjeszti, és egy március 29-i nyilatkozatában kifejtette, hogy Ausztrália kulcsfontosságú növekedési piac lesz a cég számára a jövőben.

Rafique továbbá elmondta, hogy a "Down Under" terjeszkedésről szóló döntést az ausztrálok "hatalmas étvágya" vezérelte a több kripto befektetési és kereskedési termék iránt.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.96% $51,060.58
Ethereum ETH -1.42% $2,941.46
BNB BNB -1.86% $374.49
Solana SOL -2.94% $101.13
XRP XRP -1.95% $0.5364
Cardano ADA -1.78% $0.5863
Dogecoin DOGE 0.05% $0.08486
Litecoin LTC -1.10% $68.64
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!