Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Paxos felmondja partnerségét a Binance-szel

A Paxos felmondja partnerségét a Binance-szel

A Paxos a mai napon bejelentette, hogy a BUSD stabilcoin márka esetében megszünteti a Binance-szel való együttműködését.

 

Miért döntött így a Paxos?

A Paxos, a legjelentősebb szabályozott blokklánc- és tokenizációs infrastruktúra-szolgáltató bejelentette, hogy a BUSD stabilcoin márka esetében megszünteti a Binance-szel való kapcsolatát. A döntés, amely a New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériumával (NYDFS) szoros együttműködésben született, 2023. február 21-én lép hatályba.

A cég fenntartja, hogy az ügyfelek biztonsága mindig is a legfőbb prioritás volt számukra és ez nem fog változni a mostani bejelentés nyomán sem. A BUSD stabilcoin továbbra is teljes mértékben a Paxos támogatását élvezi, minden kibocsátott BUSD token 1:1 arányban US dollár tartalékokkal lesz fedezve, amelyeket elkülönített számlákon tartanak.

Paxos | Cryptofalka pymnts.com

 

A Paxos Trust, amely a NYDFS által felügyelt és egy négy legjobb könyvvizsgáló cég által auditált szabályozott szervezet, továbbra is a BUSD dollártartalékainak kezelését végzi.

Az alternatív lehetőségeket kereső ügyfelek számára a stabilcoin kibocsátója beváltja a pénzeszközöket amerikai dollárban, vagy a BUSD tokeneket átváltja Pax dollárra (USDP), egy másik szabályozott, amerikai dollárral fedezett stabilcoinra. Ez a lépés nem befolyásolja a Paxos azon képességét, hogy kiszolgálja ügyfeleit, tovább növelje alkalmazottai számát vagy finanszírozza üzleti céljait.

A vállalat állítólag továbbra is elkötelezett abban, hogy globális vezető szerepet töltsön be a blokklánc tokenizációs infrastruktúra területén. Célja, hogy továbbra is gyorsabb, biztonságosabb, igazságosabb és hatékonyabb pénzügyi rendszereket biztosítson a globális vállalkozások számára.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Mivel vádolja a céget a SEC?

A Paxos állítólag levelet kapott az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettől (SEC), amelyben jelzik számára, hogy a hivatal be kívánja perelni a vállalatot a befektetővédelmi törvények megsértése miatt. Ez a lépés része a SEC növekvő kampányának a kriptopiaci végrehajtásban, mivel az ügynökség fokozottabban összpontosít a piac nagy szereplőire. A SEC egy Wells értesítést adott ki a Paxos-nak, amely arra szolgál, hogy egy vállalatot vagy egy magánszemélyt tájékoztasson egy lehetséges végrehajtási intézkedésről.

Az ügyet ismerő források szerint az értesítésben az áll, hogy a Binance USD, a Paxos által kibocsátott és jegyzett digitális eszköz nem regisztrált értékpapír. A Binance és a Paxos együttműködésbe kezdett a BUSD 2019-es bevezetésére, és a Paxos által működtetett digitális eszköz tőzsde, az itBit is jegyzi a BUSD-t, számos más kriptotőzsde mellett. A SEC-értesítés konkrét részletei nem világosak, mivel nem lehetett megállapítani, hogy az a coin Paxos általi kibocsátásával, tőzsdei jegyzésével vagy mindkettővel kapcsolatos-e. A Paxos egyelőre nem kommentálta az ügyet.

 

Paxos | Cryptofalka thehackernews.com

A Binance megjegyezte, hogy a BUSD-t a Paxos bocsátja ki és tulajdonolja, a Binance csak licenceli a márkáját. A cég közleményében azt írta: "Továbbra is figyelemmel kísérjük a helyzetet".

 

Hogyan tovább?

A Wells értesítéseket kapó cégek írásban válaszolhatnak, és érvelhetnek a SEC-nek, hogy miért nem kellene perrel élnie. A SEC öt biztosának szavaznia kell, hogy engedélyezzen bármilyen végrehajtási egyezséget vagy peres eljárást, tehát a Wells-értesítés nem végleges jele annak, hogy a SEC végrehajtási intézkedéseket foganatosít.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.05% $66,571.91
Ethereum ETH 6.48% $3,257.73
BNB BNB 4.38% $584.12
Solana SOL 6.79% $153.78
XRP XRP 5.10% $0.5183
Dogecoin DOGE 5.52% $0.1653
Cardano ADA 4.43% $0.4916
Litecoin LTC 2.94% $82.12
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!