Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Megugrott a Binance USD (BUSD) kínálata

Megugrott a Binance USD (BUSD) kínálata

A stabilcoin verseny közepette a világ harmadik legnagyobb stabil érmének, a BUSD-nek a piaci részesedése jelentősen emelkedett.
 

 

Jelentősen emelkedett a BUSD kínálata

A Binance szeptemberben jelentette be, hogy a meglévő USDC, USDP és TUSD egyenlegeit és új betéteit BUSD-re konvertálja. Ennek hatására, a BUSD összege először haladta meg a 20 milliárd dollárt. A CoinGecko adatai szerint a kínálata jelenleg történelmi csúcson, 21,7 milliárd dolláron áll. Ez a teljes stabilcoin piac 15%-át jelenti, ami 147 milliárd dollár. Ebben a hónapban eddig 22% volt a BUSD-ben denominált ügyletek aránya.
 

[embed]https://twitter.com/fintechfrank/status/1583914189315510272[/embed]

A kriptomilliárdos FTX vezérigazgatója, Sam Bankman-Fried megjegyezte, hogy az USDC-ből BUSD-re való átalakítás a „második nagy stabilcoin-háborút” indította el.
 
Az első 2018-ban volt, amikor az USDT és az USDC megelőzte a TUSD-t, a GUSD-t és az USDP-t. Bankman-Fried megjegyezte, hogy a különbség ezúttal a pozitív kamatlábakban van, ami több bevételt jelent a stabilcoinok számára.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
"Érdekes lesz látni, hogy mi fejlődik ki a nem fiat-támogatott stabilcoin térből." - mondta, majd hozzátette: "valami kamatozó vagy más jellegű lesz."
 

Stabil érmék a kripto-térben

A Tether USDT-je még mindig a legnagyobb stabil érme a piaci kapitalizáció alapján, de részesedése az utóbbi időben erodálódott, mivel a szabályozási aggodalmak erősödnek, és az intézmények átállnak a rivális Circle USDC-jére. A piaci kapitalizáció szerint a tíz legnagyobb kriptoeszköz közül három stabil érme, 134 milliárd dolláros összkapitalizációval, ami nem messze marad el az Ethereumtól.
 
A stabilcoinok szabályozása még mindig messze van az Egyesült Államokban. A Kongresszus a jelek szerint nem siet a problémák megoldásával, annak ellenére, hogy a Biden-adminisztráció sürgősségre törekszik. A múlt héten Jim Himes kongresszusi képviselő azt nyilatkozta, hogy: „Ez valószínűleg nem 2023 elején fog megtörténni”, - mondta ezt a régóta várt kriptográfiai szabályozásra hivatkozva.
 

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.38% $67,113.33
Ethereum ETH 0.63% $3,120.98
BNB BNB -0.21% $579.86
Solana SOL 1.04% $174.44
XRP XRP -0.28% $0.5224
Dogecoin DOGE -0.05% $0.1551
Cardano ADA -0.58% $0.4807
Litecoin LTC 0.25% $84.15
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!