Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Twitter partnerségre lépett az eToroval

A Twitter partnerségre lépett az eToroval

A Twitter partnerségre lépett az eToro kereskedési alkalmazással, ugyanis a blogging oldal vezérigazgatója a cégét a "mindenre kiterjedő alkalmazássá" válás irányába kívánja fordítani.

 

A Twitter az eToro szolgáltatásait integrálta

A Twitter lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy részvényeket és más akár digitális eszközöket vásároljanak és adjanak el az eToro-n keresztül.

Az eToro-val kötött új partnerségen keresztül a felhasználók mostantól az eToro piaci grafikonjait használhatják számos pénzügyi befektetéssel kapcsolatban, egyszerűen a megfelelő "cashtag" keresésével, ami általában egy "$" jelet tesz a ticker elé, például "$BTC" a Bitcoin grafikon esetében.

twitter etoro I Cryptofalka

Ekkor megjelenik egy grafikon, amely az eszköz 24 órás árfolyam-teljesítményét tükrözi, valamint egy "Megtekintés az eToro-n" link, ahol a felhasználók részletesebb piaci információkat nézhetnek meg, és megvásárolhatják az eszközt, a platform által kínált egyéb eszközökkel együtt.

Az EToro a TradingView-t használja piaci adatszolgáltató partnerként. A 2007-ben Izraelben alapított eToro egy online brókercég, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részvényeket, kriptovalutákat és indexalapokat vásároljanak és adjanak el.

"Ahogy az elmúlt három év során hatalmasat nőttünk, egyre több felhasználónk lépett kapcsolatba a Twitteren és képezte magát a piacokról. A Twitteren nagyon jó minőségű és valós idejű tartalom van a vállalatok pénzügyi elemzéséről és arról, hogy mi történik a világban. Úgy gondoljuk, hogy ez a partnerség lehetővé teszi számunkra, hogy új közönségeket érjünk el és jobban összekapcsoljuk a Twitter és az eToro márkáit." - mondta Yoni Assia, az eToro vezérigazgatója.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Mit a tervei Musknak a Twitterrel?

A partnerség üdítő üzletet jelent a Twitter számára azóta, hogy Elon Musk vette át a vezérigazgatói széket, miután tavaly 44 milliárd dollárért megvásárolta a platformot. Musk már jóval azelőtt a kriptovaluták elkötelezett rajongója volt, hogy megvásárolta volna a közösségi médiaplatformot.


twitter etoro I Cryptofalka 

Kedvenc kriptopénzét, a Dogecoin-t (DOGE) pumpáló tweetjei segítettek neki abban, hogy 2021 májusában elérje az eddigi legmagasabb, 0,73 dolláros árfolyamát. A múlt hét elején a DOGE kevesebb mint egy óra alatt 20%-ot lőtt a magasba, miután Musk a közösségi oldalon az ikonikus kék madár logóját lecserélte Doge, az érmét inspiráló mém mögött álló Shiba Inu képére.

 

A Twitter "szuperalkalmazássá" kíván válni

A Tesla vezérigazgatójaként 2021 februárjában 1,5 milliárd dollárt fektetett Bitcoinba. Tavaly június végére azonban a vállalat eladta a haditőkéjének mintegy 75%-át, a maradékot pedig HODL-olja.

Mióta tavaly tavasszal megkezdte a Twitter felvásárlására tett ajánlatát, Musk gyakran utalt arra, hogy szeretné, ha a kripto és a pénzügyek integrálódnának a platformba. A felvásárlásról folytatott tárgyalások során Musk elárulta, hogy látja a lehetőséget, hogy a Twittert egyfajta "szuperalkalmazássá" alakítsa, a kínai WeChatet említve, mint potenciális irányt.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 7.94% $62,658.58
Ethereum ETH 5.08% $3,468.11
BNB BNB 3.58% $414.1
Solana SOL 13.88% $124.89
XRP XRP 1.75% $0.5911
Cardano ADA 9.38% $0.6833
Dogecoin DOGE 32.36% $0.1279
Litecoin LTC 10.22% $82.19
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!