Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Új hasznos funkciót vezet be a Binance kriptovaluta tőzsde

Új hasznos funkciót vezet be a Binance kriptovaluta tőzsde

A vezető kriptovaluta tőzsde a Binance már Visa bank- és hitelkártyával történő vásárlásokat is kezel, egyelőre 4 nagyobb digitális valutát vásárolhatunk ilyen formában a tőzsdén.

 

A Binance kriptovaluta tőzsde nyit a kártyás vásárlás felé

December 26-án jelentette a a Binance, a jelenlegi egyik legnépszerűbb kriptovaluta tőzsde, hogy mostantól a felhasználók már Visa bank vagy hitelkártyával is vásárolhatnak kriptovalutákat. Miután csatlakoztattuk a Visa kártyánkat a Binance számlánkhoz, lehetővé válik számunkra a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) és a Binance saját koinjának a BNB-nek a megvásárlása.

Egyelőre a szolgáltatás csak az európai felhasználók számára érhető el, csak Visa kártyával és csak a fent említett két pénznem ellenében. Viszont a kriptovaluta tőzsde bejelentése szerint tervezik a szolgáltatás kiterjesztését a Mastercard tulajdonosok, valamint az Európán kívül élők számára is.

A Binance kriptovaluta tőzsde már korábban is tervezett nyitni a kártyás vásárlások felé, még 2019 szeptemberében jelentették be ezt a céljukat. 5 darab kriptovaluta vásárlását próbálták elérhetővé tenni mind a Visa mind a Mastercard ügyfelek számára viszonylag alacsony, 2,5%-os költség mellett. Ezt a Koinal segítségével próbálták biztosítani, viszont a szolgáltatás nem működött megfelelően.

Az egyik legfontosabb információról a szolgáltatásért járó esetleges extra költségekről még sajnos nincs információnk. Viszont valószínűleg a hagyományos ATM-eknél jóval kedvezőbb feltételeket fognak tudni nyújtani. Így létrejöhet egy olyan vásárlási forma, amely biztonságos, kényelmes és elfogadható költséggel üzemel.

 

A kártyatársaságok még vonakodnak a kriptovaluta tőzsdén történő vásárlásoktól

A Binance új funkciója természetesen nem egyedi, korábban rengeteg tőzsde próbálkozott már hasonló megoldásokkal. Ugyanis ezzel a kriptovaluta tőzsde növelni tudja mind az ügyfelei, mind a forgalmát, hogy az emberek még több digitális valutát vásárolhassanak náluk. Ezt vagy FIAT valuta párok, vagy direktbe kártyás vásárlás segítségével próbálják elérni.

Azonban számos nagyobb pénzügyi szolgáltató cég is kifejezte aggodalmát arról, hogy szabályozatlan és nagy volatilitással bíró termékeket vásárolhassanak ügyfeleik. 2018-ban több bank is megtiltotta az ügyfelei számára a kriptovaluta tőzsdén történő vásárlásokat a kártyáik segítségével. Így tett a JPMorgan a Citibank India és a Wells Fargo is.

Központi Bank

Ezzel elérték a megjelölt bankok azt, hogy a felhasználóik gyakorlatilag nem is birtokolják a saját pénzüket, de még azt sem tudják vele megvásárolni, amit szeretnének.

Ez egy újabb olyan megmozdulás volt, ami tovább erősítette az emberek igényét a decentralizáció irányába. Egy olyan új világba, ahol ténylegesen mi birtokoljuk a saját értékeinket, biztonságosan, decentralizáltan és azt olyan formában használjuk fel, ahogyan mi szeretnénk. 

Ha szeretnél többet olvasni arról, hogy: Hol tudunk hozzájutni kedvenc kriptovalutánkhoz? kattints tovább: LINK

Vagy ha esetleg kriptovaluta tőzsde útmutató érdekelne kattints ide: LINK

 

További ajánlott cikkeink:

  1. MONERO BÁNYÁSZAT, HOGYAN HOZD KI A MAXIMUMOT A GÉPEIDBŐL

  2. 2020-BAN JÖN A FRANCIA ÁLLAMI KRIPTOVALUTA

  3. PRIORITÁST AD AZ EURÓPAI UNIÓ ÚJ VEZETÉSE A KRIPTOPÉNZEKNEK

  4. KRIPTOVALUTA TŐZSDE ISMERTETŐ! MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A NAGYOKRÓL

  5. A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 7.66% $62,680.2
Ethereum ETH 5.06% $3,467.88
BNB BNB 3.59% $415.13
Solana SOL 13.90% $125.42
XRP XRP 1.80% $0.5937
Cardano ADA 8.93% $0.6829
Dogecoin DOGE 32.68% $0.1286
Litecoin LTC 9.98% $82.4
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!