Újabb 170 millió dollárt fektetett Bitcoinba a Square

Szerző: | febr 25, 2021 | Kriptovaluta

Jack Dorsey a Square vezérigazgatója, nem hogy megduplázta a Bitcoinba fektetett összeget, hanem újabb 170 millió dollárt invesztált a kriptovalutába.

Nem csökken az intézményi befektetői kedv. Legutóbb a Tesla fektetett 1,5 milliárd dollárt Bitcoinba, előtte pedig a MicroStrategy újabb 1 milliárd dollárt. 

 

A Square társaság

A cég Egyesült Államok központú, Kanadában, Japánban, Ausztráliában, Írországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban is van kirendeltségük. Céljuk olyan eszközöket építeni, melyek részvételre sarkallják az egyéneket és a társaságokat a társadalmi felelősség vállalás terén. A CashApp alkalmazást használja arra, hogy a felhasználók kriptovalutát küldjenek vagy tároljanak. A társaság mögött a Twitter CEO-ja, Jack Dorsey áll.

 

Square 2020-ban kezdte a Bitcoin befektetést

A Square tavaly ősszel 50 millió dollárt fektetett a legnépszerűbb kriptovalutába, a Bitcoinba. Jack Dorsey a Square és a Twitter vezérigazgatója nemrég 1 BTC-t adományozott egy nonprofit szervezetnek, amelynek célja a Bitcoin technikai fejlődésének elősegítése volt. A vezető továbbra is lelkes Bitcoin fan, a Twitter profilját továbbra is a vezető kriptovaluta neve és logója díszíti.

jack dorsey bitcoin I Cryptofalka

 

Újabb Bitcoin befektetés a Square-től

A cég bejelentette, hogy 170 millió dollár értékben Bitcoint (BTC) vásárolt fel, így a cég jelenleg körülbelül 3318 Bitcoinnal rendelkezik. 

A Square korábbi 50 millió dolláros Bitcoin vásárlásával együtt december 31-i készpénz-egyenértékének és forgalomképes értékpapírjának körülbelül 5%-át képviseli. 

A Bitcoin a héten jelentősen visszaesett, és az 50.000 dolláros szint alá esett, miután rekordmagas, 58.000 dollárt ért el. A Square 170 millió dolláros vásárlása a 3318 Bitcoinra vetítve körülbelül 51.235 dollárt eredményez 1 Bitcoinra. Vagyis elmondható, hogy a vállalat próbálta felhasználni a korrekciót és felvásárolni az olcsó coinokat.

A vállalat céljával összhangban úgy véli, hogy a kriptovaluta, a gazdasági szerepvállalás eszköze, amely lehetőséget nyújt az egyének számára, hogy részt vegyenek a monetáris rendszerben, és biztosítsák saját pénzügyi jövőjüket. – áll a Square közleményében

Hozzátették: A befektetés a Square Bitcoin iránti folyamatos elkötelezettségének része. A cég folyamatosan értékeli a Bitcoin befektetéseit a többi befektetéshez képest. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka