Uniswap v3 forgalma meghaladta a SushiSwap forgalmát

Szerző: | máj 24, 2021 | Kriptovaluta

A Uniswap v3 jelenlegi formáját tekintve a második legnagyobb Ethereum-alapú decentralizált váltó. A képzeletbeli listán csak a Uniswap v2 előzi még meg.

 

A Uniswap v3 forgalma meghaladta a SushiSwap forgalmát, és jó úton jár, hogy meghaladja a v2-t is ebben a hónapban.  

Annak ellenére, hogy még csak pár hete indult Uniswap v3 már megelőzte a Sushiswapot. Így a második legnagyobb Ethereum-alapú váltóvá vált kereskedési volumen tekintetében. Május 20-án Ryan Watkins, a Messari nevű online adatbázis adatai alapján megjegyezte, hogy a v3 a hét elején 24 órán keresztül a v2 által üzemeltetett mennyiség 81% -át látta vendégül.

Közelebbről szemlélve a megosztott adatok alapján az is látszik, hogy május 16-ig a v3 15% -kal nagyobb kereskedési volument kezelt. Megelőzve ezzel az   Ethereum alapú a Sushiswap-et. Ezek alapján kijelenthető, hogy megverte a Sushi 5,6 milliárd dolláros eredményét a maga 6,5 milliárd dolláros eredményével.

 A 0x (decentralizált exchange protocol, ahol a fejlesztők felépíthetik a saját kriptováltójukat) mögé kerüla listán a SushiSwap 3 milliárd dollárral, őt követi a Curve 1,9 milliárd dollárral, majd a Balancer pedig 1,2 milliárd dollárral.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

A Uniswap v3 könnyen elérheti a v2 napi mennyiségét

A vizsgált adatok alapján a Uniswap v3 rövid idő alatt elérheti a v2 napi mennyiségét. Annak ellenére, hogy csak a teljes generált forgalom 15% -át tartja zárolva, úgy tűnik, hogy a v3 megvalósítja azt a küldetését, és eredményesen növelheti a tőkehatékonyságot.

Watkins megjegyezte, hogy a v3 az egyetlen automatizált piactér, amely napi 900 millió dolláros TVL-jének több mint 100% -át átforgatja. Ez több mint 400%-kal múlja felül riválisait. A V3 forgalma megegyezik a platformok TVL-jének 104%-val, az Uniswap v2 20%-kal a második helyen áll. Őt követi a SushiSwap 16%-kal, a Bancor 6% -kal és a Balancer 5%-kal.

Uniswap v3

Uniswap v3

A v2 és v3 együttes piaci részesedése azt mutatja meg, hogy az Uniswap egymaga az összes Ethereum-alapú DEX kereskedelem több mint 60% -át képviseli. Az Uniswap alapítója, Hayden Adams tweetelt. A v3 napi mennyisége 3,3-szorosára nőtt a szerdai őrült összeomlás közepette történt. Ekkor a Bitcoin 30 000 supportját elérte, és eközben több mint 2,6 milliárd dollár értékű kereskedést dolgozott fel a rendszerük 24 órán belül. Megelőzve korábbi rekordját, több mint egymilliárd dollárral. 

Adams hozzárendelt a v3-hoz a layer-two scaling opciót, ez pedig várhatóan csökkenteni fogja a felhasználók költségeit.  

 

A kutyás érmék növelték a Uniswap forgalmát

Az Uniswap v3 kereskedési volumenét eredetileg úgy tűnt, hogy megerősítette a spekulatív kutyás-token őrület, amely május elején rövid ideig lázba hozta a piac egy részét. A legjelentősebb pár az Ether / Shiba Inu ($ SHIB), ami a v3 legfontosabb párja volt a beszedett szolgáltatási díjak alapján és a kereskedelmi volumen alapján a platform indítását követő 5 napban.

Szintén a kutyás tokenek Akita Inu ($ AKITA) és Dogelon Mars ($ ELON) az ötödik és a hatodik helyet szerezték meg az említett listán. A Shiba azóta a hetedik helyre esett vissza a kereskedési volumen tekintetében és a harmadik helyre a generált szolgáltatási díjak tekintetében.
Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy még így is a felét teszi ki a v3 top ranked listájának heti kereskedési összesítése szerint.

Háttérkép forrása: cointelegraph.com

OKEX_banner_Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.