Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Élesedett a Uniswap V3, újra felpöröghet a DeFi szektor

Élesedett a Uniswap V3, újra felpöröghet a DeFi szektor

A DeFi világban lekötött tőke mennyisége folyamatosan nő, a Uniswap V3 frissítése pedig újabb lökést adhat a Decentralizált pénzügyeknek. A UniSwap TVL-je 13,7 millióról 8,5 milliárd dollárra nőtt a v2-es iteráció elindítása óta, egyes elemzők úgy vélik, hogy a DEX v3-as futtatása megindíthatja a következő DeFi rallit.

 

Itt a Uniswap V3! Készen áll a DeFi szektor az újabb rallira

Mivel az Ethereum decentralizált finanszírozásában a teljes érték most 89 milliárd dollár, a piac lelkesen várja, hogy a UniSwap v3 bevezetése katalizátora lehet-e a DeFi következő nagy bikafutásának.

A UniSwap v3 új, fejlett funkciókat és lehetőségeket ígér a hozamtermelésre, május 5-re tervezett bevezetésével. Az UniSwap három új funkciót hangsúlyoz a likviditásszolgáltatók számára. A testreszabható tőkebevonást, a piac teljes árgörbéjén koncentrált likviditás többszintű díjak formájában, amelyek megnövekedett megtérülést kínálnak az állandó veszteségnek kitett volatilis párok számára. Ez mellett pedig olcsóbb hozzáférést biztosítanak az okosszerződésekhez az adatok integritásának javítása érdekében.

Az Ethereum díjainak várható csökkenése, az EIP-1559 frissítés, júliusra várhatóan szintén növelni fogja az Ethereum alapú DeFi-k népszerűségét.

https://twitter.com/UMAprotocol/status/1389075637206351872

 

A Uniswap V3 mellett új DeFi projektek tarkítják a piacot

Az olyan feltörekvő projektek, mint az Alchemix, a közelmúltban meteorikus növekedést értek el a jövőbeni hozamok tokenizálásának ígéreteiből. 

Ezenkívül új decentralizált tőzsdék újítanak a tokenizált jövedelemhozamok kereskedelmének megkönnyítése érdekében, így például a Pendle 3,5 millió dollárt gyűjtött a befektetőktől a múlt hónapban, hogy egy AMM tőzsdét (automated market maker)  építsen.

A Cinneamhain Ventures Partner elemzője, Adam Cochrane, a Pendle tőzsde hónap eleji teljesítését úgy kommentálta, hogy „egy teljesen új piac kategóriát hoznak létre a DeFi térben”.

https://twitter.com/adamscochran/status/1388549951500738567

 

Folyamatosan nő a decentralizált tőzsdék (DEX) népszerűsége

Az UniSwap v2 2020. március 18-án indult az Ethereum mainnetjén. Akkor a decentralizált tőzsdén nagyjából 13,7 millió dollár volt a TVL (totál value lock, teljes lekötött érték) lezárva, míg a tágabb DeFi szektor TVL-je nagyjából 550 millió dollár volt. Ehhez képest augusztusban már a UniSwap TVL-je 100 millió dollár fölé emelkedett, és az ágazat TVL-je szeptemberre 7,5 milliárd dollárra nőtt.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Míg a DeFi piacok iránti érdeklődés 2020 negyedik negyedévében alábbhagyott, addig a Bitcoin új, minden idők legmagasabb szintjére 20 000 dollár fölé emelkedett. A DeFi szektor TVL-je 2021 eleje óta újra növekedésnek indult, és az UniSwapban zárolt érték 2,15 milliárdról 8,53 milliárd dollárra nőtt.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.33% $63,290.56
Ethereum ETH -1.94% $3,101.77
BNB BNB -3.14% $552.19
Solana SOL -9.18% $138.26
XRP XRP -2.20% $0.496
Dogecoin DOGE -1.57% $0.1613
Cardano ADA -2.77% $0.459
Litecoin LTC -2.69% $78.01
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!