Visszatért a Disney metaverzum-párti vezérigazgatója

Szerző: | nov 22, 2022 | Kriptovaluta

A korábbi Disney CEO visszatérése után Mickey egér klubjának agresszívebb nyomulására számíthatunk a virtuális világok felé.

 

Mit vár a Disney Bob Iger visszatérésétől?

A korábbi Disney-vezérigazgató, Bob Iger visszatérése CEO pozícióba, valamint a metaverzum szakértők felvétele a céghez azt jelezheti, hogy Mickey egér klubjának agresszívebb nyomulására számíthatunk a virtuális világok felé, miután 2021 decemberében engedélyt kapott egy metaverzumhoz kapcsolódó szabadalomra. Bob Iger Bob Chapek-től veszi át a vezetést, akinek viharos 33 hónapos hivatali ideje alatt nem sikerült megszereznie a befektetők és a tartalomkészítők támogatását.

Iger vezetésével a Disney igazgatótanácsa reméli, hogy a vállalat sikeresen eligazodik majd a gyorsan változó szórakoztatóipari környezetben.

Az igazgatótanács arra a következtetésre jutott, hogy mivel a Disney az iparág átalakulásának egyre összetettebb időszakába lép, Bob Iger egyedülállóan alkalmas arra, hogy átvezesse a vállalatot ezen a sorsfordító időszakon – mondta Susan Arnold, az igazgatótanács tagja.

Disney | Cryptofalka

technolotymagazine.com

 

A vállalat milliárdokat veszít a Disney+ streaming szolgáltatásából, és ennek reklámalapú változatával szeretné növelni bevételeit. Az igazgatótanács azt is reméli, hogy Bob Iger segít helyrehozni a Disney és a hollywood-i vezetők között megromlott viszonyt a Chapek-féle streaming-first filozófiát illetően.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Iger Web3 tapasztalatai

Mivel az igazgatótanács az újonnan kinevezett vezérigazgatónak megadja azt a luxust, hogy “stratégiai irányt szabjon az újdonsült növekedéshez”, a Web3 rajongói remélik, hogy az elidegenedett hollywood-i vezetők visszaszerzésén túl Iger a metaverzumban szerzett tapasztalataiból is hoz majd néhányat a vállalat jövőjének megerősítésére.

Iger 2022 márciusában csatlakozott a Genies nevű avatárcég igazgatótanácsához. A cég emberek 3D-s rajzfilmváltozatait (avatárokat) fejleszti, amelyek speciálisan kialakított digitális ruházatban járják a metaverzum tereit.

 

Disney | Cryptofalka

beyondgames.biz

“Mindig is vonzott a technológia és a művészet metszéspontja” – mondta, miután csatlakozott a Genies igazgatótanácsához.

Iger számos technológiai fejlesztést felügyelt a Disney előző, 15 éves vezetése alatt, köztük a streaming-et és a kiterjesztett valóságot. Hisz a multi-metaverzális jövőben, amelyben az avatárok képesek lesznek utazni a virtuális világok között. Bob Iger újbóli kinevezése lendületet adhat a Disney előretörésének az NFT térben is. A LinkedIn-en 2022. szeptember 10-én közzétett álláshirdetésből kiderült, hogy a vállalat olyan jogászt keres, aki a Web3 technológiákra, köztük az NFT-kre és a metaverzumra specializálódott.

A VeVe nevű, digitális popkultúra-gyűjteményekre szakosodott piactéren több gyűjtemény jelent meg a Disney nagy franchise-aiból, köztük a Marvel-ből és a Star Wars-ból. A piactér 2022. november 6-án dobta piacra a Marvel NFT képregényborítókból álló legújabb gyűjteményét.

 

A Disney tervei

A Disney 2020 júliusában nyújtott be szabadalmat a vidámparkok látogatóinak tevékenységének nyomon követésére, hogy személyre szabott, interaktív, 3D-s képeket hozhasson létre a park fizikai tereiben. A látogatóknak nem lesz szükségük kiterjesztett vagy virtuális valóság hardverre ahhoz, hogy interakcióba lépjenek a “virtuális világ szimulátorokkal”. Az Amerikai Szabadalmi és Védjegyhivatal 2021. december 28-án hagyta jóvá a kérelmet.

A cég VR és AR felé való fordulása is elég közel lehet, ha a technológia lehetővé teszi. 2022 februárjában Chapek felvett egy metaverzum szakértőt, Michael White-ot, hogy segítsen a Disney történetmesélésének és fogyasztói interakciónak emelésében, és olyan új élmények létrehozásában, amelyek elmossák a “fizikai és a digitális világ” közötti határokat. A vállalat 2022 júniusában felvette Erin Green korábbi Meta vegyes-valóság kutatót is.

Bob Iger újbóli kinevezését követően a Disney részvényeinek árfolyama a korai kereskedésben mintegy 6%-ot emelkedett.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka