A Coinbase több éves partnerséget kötött az NBA-vel

Szerző: | okt 20, 2021 | Kriptovaluta

A Coinbase kriptovaluta tőzsde és az NBA partnersége a 2021-2022 -es szezonban kezdődik az NBA 75. évfordulója alkalmából.

 

A sportban terjeszkedik tovább a Coinbase

A Coinbase kedden jelentette be, hogy egy többéves szponzori megállapodás keretében a Nemzeti Kosárlabda Szövetség (NBA), a Női Nemzeti Kosárlabda Szövetség (NBA G Liga), az NBA 2K Liga és az USA Basketball kizárólagos kriptovaluta platform-partnere lesz. Az NBA szerint a Coinbase „egyedi tartalmat, újításokat és élményeket” hoz létre a kosárlabda rajongók számára, hogy megismerjék a kriptovaluták ökoszisztémáját.
 
Coinbase távmunka I Cryptofalka

Forrás: https://blog.coinbase.com/

 
A Coinbase marketing igazgatója, Kate Rouch elmondta, hogy a partnerség „interaktív élményekkel jár, hogy kapcsolatba léphessen az NBA és a WNBA közösségével és sportolóival szerte a világon”. A bejelentés időpontjában az NBA a 2021–2022 -es szezon kezdetére készül, az egyesület 75. évfordulója következik.
 
A szponzorálás több évre szól, és tartalomkészítést, valamint kampányokat fog tartalmazni, amelyek célja a rajongók tájékoztatása a kriptovaluta világának fejleményeiről. „Milliók által használt, megbízható kriptovaluta platformként a Coinbase kiváló első partnere lesz az NBA-nek” -mondta Kerry Tatlock, az NBA globális marketing és médiáért felelős alelnöke. 
 
A Statista adatai szerint, a 2019–2020-as szezonban átlagosan 1,6 millió ember nézte az NBA mérkőzéseit. A Coinbase azt nyilatkozta, hogy az országos televíziós NBA  meccseken fog szerepelni.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
Az NBA már korábban is aktív volt a kriptovaluták frontján, különösen a TopShot néven ismert NFT programján keresztül. A liga NFT tevékenységét jelenleg a Dapper Labs és annak Flow blokklánca támogatja. Még nem tisztázott, hogy ez a megállapodás érvényben marad-e, vagy a Coinbase, amely saját NFT platformot indít, megpróbálja átvenni a kosárlabdával kapcsolatos NFT -k managelését.
 
Sok kriptovállalat és platform alakított már ki partnerséget sportszervezetekkel szerte a világon. Az FTX kripto származékos tőzsde még júniusban a Major League Baseball hivatalos támogatója lett, és megállapodást kötött arról, hogy a Miami Heat otthoni stadionját 2040 -ig FTX Arénának nevezik. A Forma-1-ben is megjelentek a kriptovaluták a Crypto.com és az Aston Martin jóvoltából.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.