Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ajándék pénz? Ezek most a legnépszerűbb airdropok!

Ajándék pénz? Ezek most a legnépszerűbb airdropok!

Összeszedtünk néhány olyan projektet, amelyek airdropjai valószínűleg a közösség figyelmének középpontjába kerülnek, és kiderítjük, miért érdemes rájuk felkészülni.

Mik azok az airdropok?

A kriptoprotokollok ösztönzik és jutalmazzák a korai felhasználókat és hozzájárulókat. Ezeket hívjuk airdropoknak. A protokoll a tokenek kiosztásával jutalmazza a kezdeti felhasználókat, akik részt vettek a hálózat vagy alkalmazás kialakításában és előmozdításában.

airdrop Cryptofalka

Nem minden airdrop tölti meg a tárcádat nagy mennyiségű tokennel, de sosem lehet tudni. Például amikor az Uniswap 2020-ban 400 UNI-tokent airdroppolt minden egyes csatlakozó címre, a tokenek értéke ekkor 3 és 4 dollár között volt. 2021 májusában, a csúcson közel 45 dollárért adták el darabját!

Vessünk egy pillantást néhány olyan airdropra, amelyek vagy épp most kezdődtek, vagy hamarosan várhatóak.

Jito

A Solana DeFi protokoll, a Jito, december 7-én indította el JTO token airdropját, miután múlt héten bejelentették a token érkezését. A Coinbase azonnal listázta a Solana-alapú tokent csütörtökön, és még aznap estére az airdrop kollektív értéke elérte a 225 millió dollárt. A token árfolyama azóta is felfelé ível. 

Starknet - STRK airdrop

A Starknet, a layer-2 hálózat, pénteken bejelentette, hogy hamarosan STRK airdropot szervez, 900 millió tokennel, amelyek a korai felhasználóknál és hozzájárulóknál fognak landolni.

starknet airdrop I Cryptofalka

A Starknet még nem hozta nyilvánosságra a jogosultsági követelményeket vagy az airdrop pontos idejét, de ha használtad a platformot, akkor érdemes komolyan venni az airdropot.

Blast

A Blast, a közelgő Ethereum layer-2 hálózat a Blur nevű vezető NFT piactér alapítójának fejéből pattant ki. Viszont később vitatott lett az indulás - még egyik csapattag is nyilvánosan panaszkodott a bevezetéséről. De ez nem állította meg a kereskedőket abban, hogy hatalmas mennyiségű ETH-t, körülbelül 834 millió dollár értékben szerezzenek be, remélve, hogy végül airdropolt tokenekben részesüljenek.

Miért van ekkora érdeklődés a projekt iránt? A Blur már több százmillió dollár értékű BLUR tokeneket dobott ki a felhasználóknak, és a Blast is nagyon hasonló megközelítést mutat, és a felhasználóknak nyújtott hatalmas ösztönzőkkel próbálja sarokba szorítani a piacot.

Nem pihen a Solana: itt a Jupiter airdrop

A Pyth és a Jito indulása után a Solana hamarosan egy újabb jelentős airdropot indít, a népszerű DeFi aggregátor, a Jupiter körül. A projekt novemberben közölte, hogy közel egymillió tárca jogosult az airdropra. 

Jupiter Cryptofalka

A héten egy platformot is kiadtak, amely lehetővé teszi a leendő igénylőknek, hogy megtudják, hány JUP token érkezik az tárcájukba.

Portal

Ha az utóbbi napokban figyelted a crypto tartalmakat Twitteren, akkor valószínűleg észrevetted a felhajtást a Portal játéktokennel kapcsolatban. A csapat arra ösztönzi a Twitter-felhasználókat, hogy széles körben terjesszék a hírt a közelgő PORTAL airdropról, ezzel pontokat szerezve, amelyeket később tokenekre válthatnak.

Sok kérdés merült fel a projekttel kapcsolatban, amely célja egyetlen, átjárható token létrehozása a különböző kriptójátékok között. Még csak most kezdenek napvilágra kerülni további részletek, de érdemes odafigyelni a token sorsára

Saga

A Saga egy olyan kriptójáték-protokoll, amely segíti a fejlesztőket abban, hogy saját blokkláncokon hozzanak létre játékokat. A főhálózat elindítását januárra tervezik, és a cég már elejtett néhány említést az airdropokról. 

A teszthálózati fejlesztők részesülnek az első jutalmakból, míg a közösségi tagok a következő körben kapnak tokeneket. Tehát még mindig van lehetőség a részvételre, bár a társalapító és ügyvezető igazgató, Rebecca Liao szerint az airdrop követelmények "elég magasak" lesznek.

A Tensor is a Blur airdrop stratégiáját követi?

A Solana új vezető NFT piactere, a Tensor hónapok óta utal egy airdropra, és szorosan követte a Blur stratégiáját, például a kereskedelmi tevékenység ösztönzését pontokkal.

tensor NFT airdrop I Cryptofalka

Ezek a pontok valószínűleg tokenek megszerzését eredményezik a kereskedők számára, és a Solana NFT tevékenysége növekszik, így ez igen értékes lehet. A Tensor NFT projekt, a Tensorians, potenciális szerepet kaphat az airdrop során, ami megmagyarázza, miért nőttek meg az árak az utóbbi időben.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.05% $64,549.47
Ethereum ETH -0.04% $3,080.64
BNB BNB 0.72% $558.1
Solana SOL 4.08% $145.36
XRP XRP -1.02% $0.4983
Dogecoin DOGE 0.69% $0.1522
Cardano ADA 2.83% $0.4709
Litecoin LTC -1.16% $81.07
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!