Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Binance Labs a PancakeSwap-ba fektet

A Binance Labs a PancakeSwap-ba fektet

A Binance kockázati tőke és inkubációs részlege bejelentette, hogy befektetett a CAKE-be, a PancakeSwap hasznossági és irányítási tokenébe.

 

 

A Binance lehetőséget lát a PancakeSwap-ban

A PancakeSwap befektetés küldetése, hogy „elősegítse a blokkláncok globális bevezetésének következő hullámát technológiafejlesztési, marketing- és közösségi támogatás, valamint a Web3 átalakításhoz szükséges vállalati megoldások biztosításával” – írta a Binance Labs.
 

[embed]https://twitter.com/BinanceLabs/status/1533751192660099073[/embed]

A 2020 szeptemberében elindított PancakeSwap egy automatizált piacjegyző (AMM), amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Binance BNB láncán kibocsátott BEP-20 tokenekkel kereskedjenek, cseréljék vagy stakeljék őket.
 
A Binance Labs szerint a PancakeSwap jelenleg a hálózat legnagyobb decentralizált alkalmazása (dApp), napi több mint 400 000 aktív felhasználóval. A platformon zárolt teljes érték (TVL) tekintetében a DeFi Llama adatai szerint a platform jelenleg 4,82 milliárd dollárral büszkélkedhet, így a BNB Chain legértékesebb alkalmazása is.
 
Az elmúlt 24 órában 387 millió dolláros kereskedési volumennel büszkélkedő PancakeSwap (v2) – a protokoll legújabb iterációja – mára a harmadik legnagyobb DEX az Uniswap (v3) és csak a dYdX mögött, CoinMarketCap szerint.
"A PancakeSwap vezette a BNB Chain fejlesztését és tömeges elterjedését. Tekintettel arra, hogy a PancakeSwap a legszélesebb körben használt dApp, és a DeFi projekt a legmagasabb TVL-lel a BNB Chainen, támogatást nyújtunk a projekt számára" - nyilatkozta a Binance Labs vezetője
Nexo kriptovaluta váltó
 
A saját DEX-et üzemeltető Binance nem irányítja és nem működteti a PancakeSwapot. Egyelőre nem világos, hogy ez változni fog-e jövőben.
 

 

A Binance és a befektetések

A PancakeSwap CAKE token árfolyama a bejelentést követően 4,84 dolláros heti csúcsot ért el. Közel 761 millió dolláros piaci kapitalizációjával a CAKE jelenleg az iparág 66. legnagyobb kriptoeszköze.
 
PancakeSwap I Cryptofalka Forrás: dappgrid.com
 
2018-as indulása óta a Binance Labs – amelyet „társadalmi hatású alapként, valamint blokklánc- és kriptovaluta vállalkozók, projektek és közösségek inkubálására, befektetésére és felhatalmazására irányuló kezdeményezésként” vezettek be – több mint 100 projektbe fektetett már be.
 
PancakeSwap mellett a Binance portfóliójában olyan nagy projektek szerepelnek, mint az Audius, az Axie Infinity, a Dune Analytics, az Elrond, a Polygon, az Optimism, a The Sandbox és az 1inch.
 
A múlt héten a Binance Labs bejelentette egy új, 500 millió dolláros befektetési alapot, amelynek célja „olyan projektek és alapítók felfedezése és támogatása, akik képesek a Web3 felépítésére és vezetésére a DeFi, NFT, GameFi, metaverzum, közösségi és egyéb területeken”.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.07% $51,660.53
Ethereum ETH 2.55% $3,037.84
BNB BNB 1.60% $386.73
Solana SOL 0.45% $102.8
XRP XRP -0.25% $0.5449
Cardano ADA 0.34% $0.59
Dogecoin DOGE 0.92% $0.08613
Litecoin LTC 0.28% $70
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!