Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Binance létrehozza a Build N' Build blokkláncot

A Binance létrehozza a Build N' Build blokkláncot

A Binance Smart Chain-ből (BNB chain) és a BNB Beacon Chain-ből egy új, nagyobb skálázhatóságú,  decentralizáltabb láncot hoz létre a Binance.

 

A Binance fókuszában a decentralizáltság és az interoperabilitás

A BNB lánc több mint 1300 alkalmazásnak adott otthont, és naponta közel 3 milliárd dollár értékű tranzakciót dolgoz fel. A Binance Smart Chain (BSC) központosításával kapcsolatos kritikák kezelésére a Binance bejelentette a BSC és a BNB Beacon Chain (korábbi nevén Binance Chain) egyesülését. Így megalakul a Build N' Build (BNB) lánc. Az új blokklánc a tervek szerint decentralizáltabb és nagyobb skálázási képességekkel rendelkezik majd. A cég közzé tette technikai ütemtervét a láncok közötti interoperabilitás, a decentralizáció, az irányítás és a mechanizmusok és egyebek fejlesztéseiről.
 

[embed]https://twitter.com/BNBCHAIN/status/1531577738456453121[/embed]

A Binance hivatalos twitter fiókja szerint a BNB lánc havi felhasználóinak száma elérte a 2 milliót, kétszer annyit, mint jelenleg az Ethereum. A bejegyzés kiemeli, hogy a soron következő fejlesztések az első réteg blokkláncának decentralizáltabbá tételére, a nyílt forráskódú alkalmazások bevonására a Beacon Chainbe, valamint a validátorok számának csaknem megduplázására fognak összpontosítani a BEP-131 javaslat révén. A csapat úgy véli, hogy nagyobb fokú átláthatóságot és biztonságot kínál majd a felhasználóknak.
 
A BNB Application Sidechain (BAS) segítségével a felhasználók könnyedén létrehozhatják saját platformjukat, a BNB Chain a ZkRollupokat a BAS-on lehet majd elérni, hogy végül áttérjen a zkBAS rendszerre. Megjegyzi, hogy a változtatás javíthatja a biztonság és a teljesítmény közötti egyensúlyt, és növelheti a tranzakciók teljesítményét. A BAS- és zkBAS specifikus megoldások a számítási teljesítmény és az adattárolás problémáit kezelik.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
A Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao elmondta, hogy a továbbfejlesztett funkciók a BNB Chain-t a blokklánc jövőjévé teszik, mivel az egy erősen decentralizált termék lesz, amelyet a közössége irányít:
„A blokklánc sok mindenre képes. Az első alkalmazások a DeFi-re összpontosítanak, de szerintem a BNB Chain sokkal nagyobb, mint a Binnance.com. A közösség dönt a jövőjéről. Úgy gondolom, hogy a jövőben az emberek úgy fognak interakcióba lépni a blokklánccal, hogy nem is tudják, hogy pénzről vagy banki tevékenységről van szó.”

 

A BNB lánc továbbra is domináns

A Nansen blokklánc adatelemző platform első negyedéves jelentése szerint, annak ellenére, hogy 2022 elején jelentős mértékben visszaesett a láncon belüli tevékenysége, a BNB Chain továbbra is megőrizte iparági vezető pozícióját és a legaktívabb blokklánc hálózatot a rétegek között. A jelentés azt is megjegyezte, hogy a hálózat Binance Smart Chain-ről (BSC) BNB hálózatra váltása azt jelzi, hogy a Binance kriptotőzsdén túl is terjeszkedik.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.36% $51,712.82
Ethereum ETH 2.90% $3,033.14
BNB BNB -0.17% $379.3
Solana SOL 1.96% $103.26
XRP XRP 1.24% $0.5462
Cardano ADA 2.29% $0.5939
Dogecoin DOGE 1.28% $0.08602
Litecoin LTC 0.66% $69.95
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!