Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Frissült a BNB vörös lista: ezeket a projekteket kerüld!

Frissült a BNB vörös lista: ezeket a projekteket kerüld!

A Binance kriptotőzsde által kifejlesztett BNB Chain blokklánc frissítette vörös riasztási listáját.

 

Hetente frissítik a BNB lánc gyanús projektjeinek listáját

A Binance kriptotőzsde által kifejlesztett BNB Chain blokklánc frissítette vörös riasztási listáját, amely 191 magas kockázatú projektet és decentralizált alkalmazást (DApps) tartalmaz, amelyek jelenleg a blokkláncon vannak elhelyezve.

A BNB lánc vörös riasztási listája - amelyet minden pénteken frissítenek - olyan projekteket és DAappokat tartalmaz, amelyeket pusztán az okosszerződések értékelése alapján kockázatos befektetésnek minősítenek. 

BNB scam fake I Cryptofalka Forrás: dappbay.bnbchain.org/red-alarm

A vörös listájára újonnan felkerült 191 projektet vagy hamis tokenek kibocsátásával, magas vagy átláthatatlan adófizetési díjakkal gyanúsítják, vagy egyszerűen csak azért, mert nem működik a weboldaluk vagy a Twitter-kezelőjük.

A felhasználók bármely BNB lánc projektet átvizsgálhatnak kockázatok szempontjából. Többek között most 3 új projekt - CycGo, Piston token és Shorter Finance - került megjelölésre, amelynél felmerült a gyanú, hogy Tornadóból származó eszközökkel finanszírozzák őket.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A BNB Chain célja a tudatos befektetés elősegítése

"Győződjön meg róla, hogy átnézi a heti riasztási listánkat, hogy megismerkedjen hálózatunk gyanús szereplőivel!"- olvasható a BNB Chain közleményében.

Fontos megjegyezni, hogy a BNB Chain proaktív riasztása nem befektetési tanácsadás, és nem tükrözi a mögöttes DApp-projektek kockázati szintjét. Ehelyett célja, hogy segítse a felhasználókat a befektetési döntések meghozatala előtti kutatásban.

BNB scam fake I Cryptofalka

Segítve a tudatos befektetést, április 10-én a BNB Chain megkezdte a BNB Greenfield tesztelését, amely egy házon belüli kísérlet a decentralizált tárolási megoldások biztosítására. A BNB Greenfield lehetővé teszi a felhasználók számára a tárcák létrehozását és az adatok kezelését, míg a fejlesztők az adatvagyon felett gyakorolhatják az ellenőrzést.

 

A BNB Chain népszerű a csalók körében

A Binance lánca volt a rug-pull király 2023 első negyedévében, a teljes kripto-ökoszisztémában az ilyen átverések több mint 73,3%-a a hálózaton történt.

A "Crypto Losses in Q1 2023" című jelentés a kriptohackek és átverések különböző fajtáit vizsgálta az év első negyedévében. Megállapította, hogy az Ethereum és a BNB Chain volt a hackerek és csalók két legnagyobb célpontja, az összes veszteség 68,8%-a ezekből a hálózatokból származott együttesen.

BNB scam fake I Cryptofalka

"A BNB Chain-nek még mindig komoly problémája van a forkolt kódot használó fejlesztőkkel. A közösségéből hiányzik a biztonságot előtérbe helyező megközelítés, és sok olyan felhasználót vonz, akik gyors pénzkereseti lehetőséget keresnek. Ezért látjuk továbbra is ebben az ökoszisztémában a legtöbb exploitot és rug-pullt."

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás
Mi az a Bitcoin felezés (halving)? Bitcoin

A Bitcoin felezés 4 évente történik, ekkor a bányászoknak járó Bitcoin jutalmak mennyisége megfeleződik, mely több szempontból is fontos esemény.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.94% $61,010.83
Ethereum ETH -3.67% $2,969.01
BNB BNB -0.14% $542.66
Solana SOL -7.54% $129.53
XRP XRP -2.98% $0.489
Dogecoin DOGE -7.77% $0.143
Cardano ADA -3.88% $0.4395
Litecoin LTC 0.20% $79.04
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!