Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Körözik Do Kwon-t, a Terraform Labs alapítóját

Körözik Do Kwon-t, a Terraform Labs alapítóját

Egy dél-koreai bíróság elfogatóparancsot adott ki a csődbe ment Terraform Labs kripto-ökoszisztéma alapítója, Do Kwon ellen.

 

Börtönbe zárhatják a Terraform Labs alapítóját

A Terra ökoszisztéma összeomlásával kapcsolatos, folyamatban lévő vizsgálatot követően a szöuli bíróság letartóztatási parancsot adott ki Do Kwon, a TerraForm Labs vezérigazgatója és alapítója ellen. Az elfogatóparancsot a hírek szerint a tőkepiaci szabályok megsértése miatt adták ki. További öt személyt is köröznek, akik jelenleg Szingapúrban élnek.
 
Terra Luna | Cryptofalka Forrás: bitcoinist.com
 
A Terraform Labs algoritmikus stabilcoinja, az UST és testvértokenje, a LUNA drámai mértékben összeomlott idén májusban, ami a befektetők legalább 40 milliárd dolláros vagyonának elvesztését eredményezte. A Terra ökoszisztéma összeomlása a tágabb kriptopiacra is hatalmas hatással volt, mivel a bitcoin ára a május eleji 40 000 dollárról alig két héttel később 27 000 dollárra zuhant. Ezt követően nagy horderejű kriptovaluta-kölcsönző cégek és brókerek is csődbe mentek, köztük a Celsius, a Three Arrows Capital (3AC) és a Voyager Digital, ami tovább rontotta a piacot.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

A Terrát globálisan is vizsgálják

Júliusban a dél-koreai ügyészek házkutatást tartottak a Terraform Labs társalapítójának, Daniel Shinnek az otthonában, a Terra összeomlásának hátterében álló illegális tevékenység vádjával kapcsolatos vizsgálat részeként. A Kwon és a Terraform Labs ellen is csoportos kereset indult júniusban az Egyesült Államok észak-kaliforniai kerületi bíróságán.
 
A Terra összeomlásának széleskörű vizsgálata ellenére Kwon tagadta azokat az állításokat, amelyek szerint a projekt „csalás” volt. Azt is állította, hogy a Terra összeomlása során elveszítette szinte teljes nettó vagyonát. Múlt hónapban adott interjúban Kwon még azt mondta, hogy a dél-koreai ügyészek nem léptek kapcsolatba vele, és semmivel sem vádolták meg.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.92% $51,115.97
Ethereum ETH -1.54% $2,946.58
BNB BNB -1.69% $375.18
Solana SOL -2.63% $101.35
XRP XRP -1.76% $0.5375
Cardano ADA -1.60% $0.587
Dogecoin DOGE 0.16% $0.08508
Litecoin LTC -1.12% $68.71
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!