Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A dél-koreai SK Telecom blokklánc pénztárcát készít

A dél-koreai SK Telecom blokklánc pénztárcát készít

Az SK Telecom egy olyan digitális pénztárca fejlesztésére készül, amely támogatja a kriptovalutákat, valamint az NFT-ket is.

 

Kivel működik együtt az SK Telecom?

A dél-koreai távközlési óriás, az SK Telecom közös megállapodást írt alá más blokklánc cégekkel egy olyan digitális pénztárca kifejlesztésére, amely képes támogatni a kriptovalutákat, a nem helyettesíthető tokeneket (NFT), valamint a digitális hitelesítő adatokat.

Egy hétfői bejelentésben az SK Telecom közölte, hogy blokklánc ágazata együttműködik az AhnLab Blockchain Company-val és az Atomix Lab-bal a Web3 pénztárca fejlesztésében és üzemeltetésében. A cég nyilatkozata szerint Soulbound Tokeneket vagy SBT-ket fog használni olyan hitelesítő adatok ellenőrzésére, mint a különféle tagságok és a tanúsítványok. Ezen felül pedig természetesen arra is képesek lesznek, hogy tárolják a digitális eszközöket.

SK Telecom | Cryptofalka thecoinrepublic.com

 

Az Atomix Lab biztonságos többoldalú számítási titkosítást fog használni a blokklánc pénztárcához, továbbá míg az SK Telecom és az AhnLab Blockchain Company „átveszi a műveletet”, a cég további technikai támogatást fog nyújtani a felhasználóknak. Az Atomix Lab vezérigazgatója, Woo-Hyun Jung szerint „a blokklánc ökoszisztéma terjeszkedésének legnagyobb akadálya a személyes pénztárca”, ezzel a projekttel pedig a biztonság és a kényelem egyensúlyát tervezik megteremteni.

 

Próbáld ki a publikus kereskedő csoportunkat és legyen a tiéd az értékes nyeremények egyike!

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

Miért jelentős ez a projekt?

Dél-Korea egyik legnagyobb mobilszolgáltatójaként az SK Telecom, amely egy felhasználóbarát kriptopénztárcát vezet be, hatással lehet az országban való adaptációra. 2021 decemberéig Dél-Koreában nagyjából 30 millió embernek lett mobil előfizetése az SK Telecomon keresztül – ez a teljes lakosság körülbelül 58%-a. 2020-ban a vállalat elindított egy pénztárcát a blokklánc alapú digitális tanúsítványok tárolására is, amelynek célja a dokumentumok kezelése volt a világjárvány idején.

Oh Se-hyun, az SK Telecom blokklánc és tanúsítási üzletágának vezetője megjegyezte, hogy a blokklánc alapvető technológia egy olyan társadalomban, amely „gyorsan változik a nem személyes megoldások iránti igény miatt, s ahol innovációra van szükségünk az igazolások benyújtásának és feldolgozásának folyamatában, amelyek eddig papíralapon és manuális módon működtek".

SK Telecom | Cryptofalka news.coincu.com

 

Nemrég kiderült az is, hogy egymillió dél-koreai lemondott fizikai jogosítványáról egy blokklánc alapú digitális alternatíváért cserébe, amelyet a PASS okostelefon alkalmazással együtt használnak. Többek között ez is jelzi a blokklánc technológia elfogadottságának terjedését az országon belül.

 

Záró gondolatok

A Terraform Labs dél-koreai székhelye központi szerepet kapott a kriptopiaci visszaesés körüli vitákban május óta, miután a TerraUSD (UST) levált az amerikai dollárról és a Terra (LUNA) árfolyamáról. Azóta a Terra Classic (LUNC) értéke jelentősen csökken. A társalapító és vezérigazgató, Do Kwon májusban egy új lánccal indította újra a Terra hálózatot, de állítólag a dél-koreai szabályozások és hatóságok megkereséseivel is szembesülnie kellett.

Hogy ez milyen hatással lesz az új kezdeményezésre, egyelőre nem tudni, mindenesetre az SK Telecom elterjedtségének és eddigi sikereinek köszönhetően joggal bízhat abban, hogy ezt a pénztárca-projektet is eredményesen véghez tudja majd vinni.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.44% $66,559.81
Ethereum ETH 7.15% $3,258.98
BNB BNB 4.67% $583.07
Solana SOL 7.65% $154.22
XRP XRP 5.81% $0.5174
Dogecoin DOGE 6.08% $0.1651
Cardano ADA 5.03% $0.4917
Litecoin LTC 3.06% $81.87
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!