Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Coinbase listázta a Binance USD-t

A Coinbase listázta a Binance USD-t

A Coinbase bevezette a Binance USD-t, az amerikai dollárral támogatott stabilcoint az Ethereum hálózaton való kereskedésre lehet használni. 

 

Binance USD a Coinbase kriptotőzsdén

A BUSD a nyolcadik stabilcoin, amelyet a Coinbase kereskedésre kínál, a Tether (USDT), az USD Coin (USDC), a TerraUSD (UST), a Dai (DAI), a Paxos Standard (PAX), a Rai Reflex Index (RAI) és az mStable USD (MUSD) mellett. 
 
Binance tőzsde I Cryptofalka Forrás: reginnovate.com
 
A Binance USD a Binance stabilcoin projektje, amelyet az érme tartalékait őrző Paxosszal együttműködésben hozták létre. Jelenleg a BUSD a 10. legnépszerűbb a Coinbase 172 eszköze közül a tőzsde kimutatása szerint. Az indítás nem volt fennakadásoktól mentes. A Coinbase Exchange Status irányítópultja szerint, a BUSD-USDT kereskedési pár „nem teljesítette a kereskedés folytatásához szükséges mutatókat”, ezért szüneteltetni kellett. Tulajdonképpen nem volt elegendő likviditás a kereskedéshez. A kereskedés csak hat percig állt, mielőtt a probléma megoldódott.
 
A CoinMarketCap szerint a Binance és a Coinbase a két legmagasabb rangú kripto-spottőzsde. A webhely a forgalom, a likviditás, a kereskedési volumen és a bejelentett kereskedési mennyiségek legitimitása alapján tőzsdei pontszámokat rendel hozzá. A CoinMarketCap szerint a BUSD a negyedik legnagyobb stabilcoin 17,4 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával. Összességében a 13. legnagyobb kriptovaluta. Amikor a Coinbase (COIN) részvényt tavaly listázta a NASDAQ, a Binance gratulált a Twitteren. Kihasználta az alkalmat arra is, hogy a Coinbase-t a Wall Street választott cseréjeként jellemezze.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
Tegnap a WhaleAlert Twitter-fiók 122 895 760 dolláros BUSD égetést figyelt meg. A stabilcoin elégetése általában azért történik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a forgalomban lévő tokenek száma megegyezik az azokat támogató tartalékkal. Például a tegnapi égés valószínűleg azért volt, mert egy pénztárca beváltotta a Binance USD-t fiat valutára. Ez azt jelenti, hogy a Binance-nek megfelelő számú tokent kell égetnie az 1:1 arány fenntartásához.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Mi az a Bitcoin felezés (halving)? Bitcoin

A Bitcoin felezés 4 évente történik, ekkor a bányászoknak járó Bitcoin jutalmak mennyisége megfeleződik, mely több szempontból is fontos esemény.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.08% $61,155.47
Ethereum ETH -3.89% $2,972.69
BNB BNB -0.18% $543.79
Solana SOL -7.03% $130.65
XRP XRP -2.65% $0.4898
Dogecoin DOGE -7.36% $0.1445
Cardano ADA -3.52% $0.4416
Litecoin LTC 0.36% $79.32
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!