Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mi az a CRO? A Crypto.com saját kriptovalutája

Mi az a CRO? A Crypto.com saját kriptovalutája

A CRO a Crypto.com kriptovalutája, amely segítségével kedvezőbb díjakhoz, stakinghez, visa kártyához is hozzáférést kapunk.

Mi az a Cronos (CRO): A CRO a Crypto.com által fejlesztett kriptovaluta, amelyet a platform használatának ösztönzésére hoztak létre. A felhasználók a CRO-t használhatják a Crypto.com saját Visa kártyájával, ami a kriptovaluták közvetlen költését teszi lehetővé. Emellett a CRO-t stakelhető, ami további előnyöket és jutalmakat nyújt a felhasználóknak. Például alacsonyabb díjakat, magasabb kamatokat, vagy akár exkluzív promóciókat és ajánlatokat. A CRO-t továbbá fel lehet használni a Crypto.com tőzsdei kereskedési díjainak csökkentésére, és részt vehetünk vele különféle DeFi és NFT projektekben is.

A CRO kriptovaluta bemutatása: A Crypto.com zászlóshajója

A kriptohitelezés és fedezet nyújtás növekvő érdeklődésre talált az elmúlt években. A Crypto.com lehetőséget biztosít a forgalomban levő kriptovaluták közvetítésére a hitelezők és adósok között. A hodlereknek gyűlik a tőke, akinek kölcsönre van szüksége, annak pedig lesz likviditása. Kripto hitelezésben több százmilliós nagyságrendben cserél gazdát pénz, ezért számos nagyobb platform szolgálja ki az igényeket, különböző kamatokkal és hozamokkal a két oldal számára.

A CRO coin egy saját blokkláncon létező valuta, a Crypto.com chain (CRO20) azonnali és alacsony költségű tranzakciókat ígér egy nyílt forráskódú hálózaton. Felhasználásának a fő célja a hozamok növelése és hitelkamatok csökkentése a platformon. A tárcánkban levő CRO coinok alapján kedvezőbbek a számaink a hitelben résztvevő összes pénzünkre, különösen a CRO-ra.

crypto.com

A CRO-nak vagyis két alapvető funkciója van: elősegíti a Crypto.com platform növekedését és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutáikból előnyöket szerezzenek. Ahogy a kriptovaluta-piac folyamatosan fejlődik, a CRO szerepe és befolyása is változik. De a főcélja mindig az marad, hogy egyszerűsítse a mindennapi tranzakciókat és növelje a platform forgalmát.

Crypto.com Visa kártyája

A Crypto.com kártya azok számára kínál egyedülálló lehetőséget, akik szeretnék a kriptovalutájukat a mindennapi életben is használni. A kártya használatával a felhasználók CRO-val vagy más támogatott kriptovalutákkal fizethetnek üzletekben vagy online tranzakciók során. Ez a kártya hidat képez a hagyományos és a digitális pénzügyi rendszerek között.

Egy VISA kártyáról van szó, amit kriptovalutával, stabilcoinnal, vagy fiat pénzzel tölthetünk fel, és használhatunk bankkártyához hasonló módon. Az előnye pedig az, hogy használatkor visszatérít bizonyos százalékokat a kártya típusa, illetve a stakelt CRO mennyisége alapján. Magasabb szinteken további kedvezmények érhetők el, pl. Netflix és Spotify előfizetési díjak visszatérítése 100%-ban, valamint ingyenes ATM-es készpénzfelvétel és banki utalás. A kártya igényes fémötvözet kivitelű, kategória szerint különböző színekben.

crypto.com card

CRO stakelés: A kriptovaluta-hozamok növelésének további módja

A CRO stakelése egy további módja annak, hogy a Crypto.com felhasználók kamatot szerezzenek a CRO coinjaikkal. A CRO stakelés lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy meglévő CRO-jukat "lefagyasszák", ami extra kamatot generál számukra. A stakelés során a felhasználók különböző hosszúságú időre köthetik le a coinjaikat, a nagyobb jutalmak érdekében.

A stakelés persze nem csak a Crypto.com platformján létezik, de a CRO-val való stakelés speciális előnyöket kínál a használata során. Ezen kívül a CRO stakelés a kriptovaluta stabilitásának és a platform megbízhatóságának kulcsfontosságú eleme, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy aktív résztvevőivé váljanak a Crypto.com ökoszisztémájának.

Világszintű CRO marketing kampányok

A Crypto.com nem csak a pénzügyi technológiai világban vált ismertté, hanem a sport- és médiapartnereként is széles körben ismert. A Formula 1-es hirdetésekkel és a fontos futballpartnerekkel, mint például az AC Milan és a Paris Saint-Germain, a Crypto.com gyorsan a kriptovaluta világának arca lett. A Crypto.com Arena Los Angelesben tovább erősíti a márkát, megnyitva az utat a mainstream közönség felé, és kapcsolatot teremtve a sport és a digitális pénzügyi technológiák között.

crypto.com cro stadion I Cryptofalka

Crypto.com app és tőzsde: Könnyű használat, de kihívások a likviditással

A Crypto.com két platformot is kínál: egy könnyen használható mobil alkalmazást és egy tőzsdét. Az alkalmazás a mindennapi felhasználók számára készült, akik a kriptovalutával való vásárlást és eladást szeretnék egyszerűsíteni. Bár ez kényelmes és felhasználóbarát, néhányan drágának találhatják a díjakat. A tőzsde része viszont jóval olcsóbb, de elmarad a hagyományos vezető tőzsdéktől mind likviditásban, mind funkcionalitásban. Ez a kettős megközelítés a Crypto.com szolgáltatásainak egyedülálló sajátossága, és bizonyos kihívásokkal is jár a platform növekedésében.

crypto.com mobil app I Cryptofalka

Tartozik a platformhoz egy fizetési felület, amin keresztül kriptovaluta elfogadóhelyek, bonyolíthatják a bevételeiket, akár azonnali fiat pénzre átváltással. A felület felhasználóbarát és különböző díjstruktúrákat ajánl. Ugyanez az app online vásárlásra is alkalmas és kriptovalutás fizetések után a kártyához hasonlóan visszatérítéseket kínál. 

Crypto.com saját tárcája: A jövő DeFi és NFT platformja

A Crypto.com egy másik izgalmas szolgáltatása a saját tárcájuk, amely integrálja a decentralizált pénzügyi (DeFi) szolgáltatásokat és az NFT-ket. A tárcájuk lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül vegyenek részt a decentralizált pénzügyi rendszerekben és a NFT piacon, miközben a Crypto.com biztonsági és megbízhatósági előnyeit élvezik. A DeFi és az NFT-k a kriptovaluta jövőjének izgalmas területei, és a Crypto.com saját tárcája egy úttörő eszköz, amely tovább növeli a platform jelentőségét a digitális valuta világában.

Importálhatjuk a különböző kripto címeinket a coinjainkkal és átválthatjuk másba swap segítségével. Vagy akár továbbíthatunk tranzakciókat a hálózati díjak beállításával és a tárca kiutalási díja nélkül. A DeFi app egy külön alkalmazás az appstore-ban.

crypto.com defi és nft tárca I Cryptofalka

A Crypto.com is egy olyan projekt ami több módon is nyereséges minden félnek amíg elég nagy a forgalom. Más, nagyobb coinok használatát és elterjedését segíti elő. A többi vállalati coinhoz hasonlóan a CRO centralizált, tehát a tranzakciók validálása, vagy a készlet beáramlása nem a coin használói között zajlik, a feltételek és a későbbi fejlesztések is a Crypto.com kezében vannak.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.68% $63,370.16
Ethereum ETH -1.12% $3,122.93
BNB BNB -1.16% $557.55
Solana SOL -6.40% $139.81
XRP XRP -0.74% $0.4977
Dogecoin DOGE -0.81% $0.1607
Cardano ADA -1.70% $0.461
Litecoin LTC -1.43% $78.47
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!