Amerikában már ingatlanokért is elfogadnak Bitcoint

Szerző: | ápr 8, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

Az egyik legnagyobb amerikai ingatlankezelő, a kaliforniai Caruso Properties megkezdte a Bitcoin elfogadását ingatlanokért, bérleti díjakért.

 

Bitcoin elfogadás ingatlanért, bérleti díjért

Egy újabb pozitív momentuma a kriptovalutáknak és a Bitcoinnak. Miamiban, már nem csak ingatlant lehet vásárolni Bitcoinért, hanem akár a bérleti díjat is kriptopénzben fizethetik a bérlők. A Caruso ingatlan iroda, Florida egyik legnagyobb ingatlan eladással és bérbeadással foglalkozó cége. 

A tulajdonos, Rick Caruso, pazar bevásárlóközpontjairól, a Santa Barbara közelében lévő luxus tengerparti üdülőhelyeiről ismert. A Bitcoint elfogadják lakó- és kereskedelmi bérleti díjakként a Grove bevásárlóközpontban és a Caruso tulajdonában lévő egyéb ingatlanokban is. A Los Angeles-i ingatlanmágnás a jövőben további digitális fejlesztést is tervez, például blokklánc-technológiát fog használni a vásárlók új jutalmazási programjának támogatásához.

Bitcoin elfogadása ingatlanért I Cryptofalka

Forrás: https://www.latimes.com/

Még akár az is megtörténhet, hogy Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója lehet az első, aki Bitcoinnal fog ingatlanért fizetni. Ugyanis a Tesla elektromos autókat árusító üzletet üzemeltet az Americana-nál, a glendalei központban. Amúgy Elon Musk cége, a Tesla is elfogadja már a Bitcoin fizetéseket. Alig két hete jelentették be, hogy a Tesla autókért lehet Bitcoinnal is fizetni. (Egyelőre csak Amerikában). Korábban Portugáliából jött hasonló hír, ahol már bitcoinnal is fizethetnek a portugálok egy áramszolgáltatónál.

 

Gemini és a Winklevoss fivérek segítenek Caruso Bitcoin elfogadásában

Caruso szerdán jelentette be, hogy cége a Gemini, a Tyler és Cameron Winklevoss által alapított kriptovaluta tőzsdével való partnerség részeként valósítja meg a Bitcoin elfogadását. Az üzlet eredményeként a Caruso Properties tartalékainak körülbelül 1% át fektette Bitcoinba, nyilatkozta Caruso egy interjúban. A Tesla korábban 1,5 milliárd dollárt fektetett Bitcoinba. 

Úgy gondolom, hogy a Bitcoin jó fedezet a társaság pénzügyeinek diverzifikálásához és máris jó befektetésnek bizonyult számunkra -mondta Caruso

Kilenc szabadtéri bevásárlóközpont üzemeltetője elismerte, hogy több bérlő még nem volt hajlandó Bitcoinban bérleti díjat fizetni, de Caruso elmondta, hogy fel akar készülni a jövőre is Mivel a kriptopénz egyre szélesebb körben elfogadott, tehát csak idő kérdése, hogy a bérlők akár átálljanak kriptopénzes fizetésre.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Összegzés

Jerome H. Powell, a Federal Reserve (FED) igazgatóság elnöke a múlt hónapban úgy jellemezte a Bitcoint és a kriptovalutákat, hogy „nem igazán hasznos értékraktárak, mert semmi nem támogatja azokat”. 

Ennek ellenére számos nagy bank, köztük a Goldman Sachs és a Mastercard International is lépéseket tesz a kriptovaluták elfogadása érdekében. Összehasonlítva a Bitcoint a hitelkártyákkal, amelyek az 1950-es években még furcsaságnak számítottak, mielőtt mainstream lett, a blokklánc technológiának is hasonló hatása lesz a jövőben. Bár a Bitcoint nem nagyon használják mindennapi fizetésre, de már több remek blokklánc létezik a gyors és olcsó fizetések lebonyolítására. A Bitcoin, a legnagyobb és legnépszerűbb kriptovaluta, habár szakértők szerint kissé spekuláns, még mindig nagyon jó szolgálatot tesz hosszútávú befektetések megőrzésre. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka